- 31 Mart 2021
- 24
- 2
- 32
- Konu Sahibi fatma571622
Kaset test yaptım ancak silik çizgi bile yok negatif olumsuz düşünmekte istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac gunluk embrıyo onu da yazar mısın tup bebek bılgısı olanlar daha net acıklarlar sana :)) kaset testler bu arada 20 nın altını algılamayabılıyor yanı adet gunu bıle mubarekler azcık cızgı çıkarıyorKaset test yaptım ancak silik çizgi bile yok negatif olumsuz düşünmekte istemiyorum
5. gün embriyosu ve genetik testi normal olan embriyolarkac gunluk embrıyo onu da yazar mısın tup bebek bılgısı olanlar daha net acıklarlar sana :)) kaset testler bu arada 20 nın altını algılamayabılıyor yanı adet gunu bıle mubarekler azcık cızgı çıkarıyor
Çift transfer mi ?5. gün embriyosu ve genetik testi normal olan embriyolar
Çift transfer 3 tane gönderdik ikisi normal gelmiştiÇift transfer mi ?
Kaç tane ginderiniz? Kaç tanesi transfere uygun geldi ?
İnşallah pozitiftirÇift transfer 3 tane gönderdik ikisi normal gelmişti
Amin inşallahİnşallah pozitiftir
Hiç korkmayın 11.günde kanda 103 hcg çıktı pozitifim ama idrarda bugün yaptım negatif idrar testi hassas değil kan verip bakın en erken 8.günde bakabilirsiniz fikir verebiliyorKaset test yaptım ancak silik çizgi bile yok negatif olumsuz düşünmekte istemiyorum
Yok yanlış hesaplamışım transferi saymazsam 7. GünmüşErken değil mi transfer gününü de sayarsan mı 6
Yaaaa gerçekten mi çok mutlu ettiniz beni Allah razı olsun inşallah bende kan sonucum pozitif diyebilirimHiç korkmayın 11.günde kanda 103 hcg çıktı pozitifim ama idrarda bugün yaptım negatif idrar testi hassas değil kan verip bakın en erken 8.günde bakabilirsiniz fikir verebiliyor
Erken gebelik testlerinde hemen çıkıyor fakat kaset testlerde daha geç öğrenılıyor uğrasmak ıstemezsenız direkt kan tahlılı yaptırın,Kaset test yaptım ancak silik çizgi bile yok negatif olumsuz düşünmekte istemiyorum
Hmm o zaman negatif olması yüksek erken gebelik testi ile yaptım sağolunErken gebelik testlerinde hemen çıkıyor fakat kaset testlerde daha geç öğrenılıyor uğrasmak ıstemezsenız direkt kan tahlılı yaptırın,
Tüp bebek transferının 6. Günü erken gebelık testıyle öğrenıp kan tahlılı yaptırmıstım pozitifti sonra bir kızım oldu Allah size de nasip etsin en kısa zamanda
Öyle dusunmeyin çünkü bazı insanların gebelik olmasına rağmen idrara gecmesi gecıkebiliyormuş bunu çok okudum burda üzmeyin kendiniziHmm o zaman negatif olması yüksek erken gebelik testi ile yaptım sağolun