Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

arkadaslar benim pazargunu dusuk oldu ya, pazarteside degerim 2.2 ye dustmustu bugun evdeki idrar testini yaptim az once hemen cok belirgin bi sekilde cift cizgi cikti.hscg hormonu tamamen nezaman cikar vucuttuan:44:

Canim son degerin 2.2 onu idrar testi göstermez, mucize mı geliyor...

çok güzel bi süpriz planı başıma gelirse böyle bişey bende yapmak isterim.

arkadaşlar mrb benimde 3. denemem ve bugün 4.günüm buseferki dondurulmuş emriyo ve 2 tane transfer ettiler benimde hiç bi belirtim yok hatta bazen unutuyorum bile transferimi bilmiyorum allahtan hayırlısı

moralini yüksek tut benimde pek bi belirtim yoktu bugün 12.günüm sonucumu aldım 417 çıktı::.banada söylüyorladı şimdi anladım ki doğruymuş.hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah

arkadaşlar mrb benimde 3. denemem ve bugün 4.günüm buseferki dondurulmuş emriyo ve 2 tane transfer ettiler benimde hiç bi belirtim yok hatta bazen unutuyorum bile transferimi bilmiyorum allahtan hayırlısı

moralini yüksek tut benimde pek bi belirtim yoktu bugün 12.günüm sonucumu aldım 417 çıktı::.banada söylüyorladı şimdi anladım ki doğruymuş.hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah

çok güzel bi süpriz planı başıma gelirse böyle bişey bende yapmak isterim.

canımmm sende yaptır belki seninde çıkar belli mi olur.. nerde tedavi görüyorsun sen?

canım ben 1.cidenememde 12.ci günü yaptım pozitif çıktı 14.cü günü bişey yoktu.bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ege üniversitesinde yaptım.

kzilar ya kafam karisti,niye hala teste positif cikiyor
yoksa biri dustude biri duruyormu ,off ama ozaman niye degerim 2.2 cikti ki

hayirli olsun canim,insallah guzel sonuclar alirsin.
lutfen belirti deme,bende belirti diye diye bu topigi bile actim merakimdan,ama bende hic bi belirti olmadi,daha onceki sayfalarda yaziyor belirtisizi belirtilerim..)))

guzel dusun guzel olsun canim,,

kzilar ya kafam karisti,niye hala teste positif cikiyor
yoksa biri dustude biri duruyormu ,off ama ozaman niye degerim 2.2 cikti ki

canım ya çok üzüldüm inan ..ve çok ta şaşırdım oysaki değerin çok güzeldi yaa..inşallah rabbim en kısa sürede bebğine kavuşturur seni canım.değerlerini tekrar ettir bence iki tane transfer olunca yanılsamalar çok oluyor çünkü biri gitmiş olabilir diğeri tutunuyo olabilir vs.. emin olmak için tekrar kan testi yaptır tatlım ..allahım bu yolda o kadar çok mücadele veriyoruz ki inşallah birgün gerçekten mutlu sonla biten hikayemizi yazmak nasip olsun ..sevgilerr..

ayy allahim ya boyle bi mucizee olabilirmi ki,heyecanlanmak istemiyorum ama kafamin bi tarafinida kurdalayip duruyor,acaba diyorum allahim sen buyuksun
ama hala kanamam var pazar gununden beri ama bugun azaldi..
umudum yok ama kendimi gereksiz umutlandiriyorum
keske yapmasaydim testi....

canım ben 1.cidenememde 12.ci günü yaptım pozitif çıktı 14.cü günü bişey yoktu.bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.ege üniversitesinde yaptım.

Ne zormuş şimdi korkttum burdaki yazıları okuyunca bende ege ünv.erol beyin hastasıyım.. inşallah böyle devam eder.. allahım yüzümüze baksın kucaklarımızı boş bırakmasın..

arkadaslar benim pazargunu dusuk oldu ya, pazarteside degerim 2.2 ye dustmustu bugun evdeki idrar testini yaptim az once hemen cok belirgin bi sekilde cift cizgi cikti.hscg hormonu tamamen nezaman cikar vucuttuan:44:

yazını yeni okudum çok ilginç bir durum bu yazıyı dün yazmışsın acaba ne yaptın inş bir mucizeye tanık oluruz rabbim yüzünüzü güldürür

yazını yeni okudum çok ilginç bir durum bu yazıyı dün yazmışsın acaba ne yaptın inş bir mucizeye tanık oluruz rabbim yüzünüzü güldürür

canim sorma ya,pazar gunu yogun bi kanamayla bebeklerim gitti..pazar gunu ugs ile bakti doktor goremedi keseyi,buyuk ihtimal ya dusuk yaptin yada yapiyorsun dedi
bende dun oylesine idrar testi yapmistim hemen 2-3 saniyede positif cikti hemde cok belirgin bi sekilde
galiba vucutta hala beta hgs hormonu var,acaba ne zaman cikar ki?
bugun doktoru aradim,kan testi bi daha yapalim diye geri zekalilar daha onceki aldigim 22 hazirandaki randevunda ugs ile bakariz ,bekleyelim dedi

ay yanlis yazmisim 22 nisan olacakti:26:..)))

arkadaslar merhaba
benim hayatimda tuhaf seyler oluyor,oncedende yazdigim gibi asiri kanamam oldugundan dolayi doktorlar dusuk yapiyorsun veya yapmissin dedi.
daha sonra degerimin dustugu soylendim,,
fakat ben bu hafta iki tane idrar testi yaptim,biri hemen positif cikti,bu sabah yaptigim ise digital olan testlerden clearblue yaptim haftasini belirliyor 3+haftalik hamile diye yaziyor simdidie
bugune kadar toplam 3 tane idrar testi yapmistim 1.testimde clarbluen digital testiydi 1-2 haftalik hamile,2.testim normal ucuz bi testi,3.de ayni clearblue 3+ hamile diyor
bune ya simdi hamilemiyim degerim yukseliyormu anlamdimki..:44::44:
hastaneyi bugun arayamam telefona bakmazlar,mecbur yarini bekliyecegim
boyle bisey olabilirmiki,bende artik hamile degilim diye dikkat etmiyordum..allah allah

yine icime bi heyecan girdi,rabbim yardim et

İnşallah hamilesindir bu çok güzel bi haber olur.Doktorunun cep numarasını alsaydın keşke ben öyle yaptım her an her dakika aklıma bişey takılınca arayıp soruyorum:26: ayy bende çok heyecanlandım şimdigüzel haberlerini bekliyorum

canim burda doktorun telefonunu almak mumkun degil.normalde bile ulasmak cok zordur..yani tr gibi degil burasi..hersey kural ve randevuyle
artik yarin hastaneyi arayip durumu anlatinca belki cagirirlar,,zaten 22 nisanda randveum vardi onu iptal etmemistim daha o randevuyle mutlaka bakarlar..burasi boyle iste..hersey stress
insallah hamileyimdir,acaba diyorum biri dustude biri tutundumu..))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…