Benim doktrm hiç böyle bişiden bahsetmedi herşey çok güzel şansında yüksek inşallah tutar dedi sonuçta tutup tutmayacağı Allahın izniyle olur fakat ben burada öğrendm rahim kalınlığnın önemli oldğunu hatta buyüzden transferi yapılmayanlar war ama benm böyle bişiden haberm dahi olmadı doktrmda bahsetmedi ilk kan wermeye gittmde farklı bir doktr bakarak 6 mm dedi gayt te iyi dedi bukadar walla başka bişi bilmiyrm açıklaman içinde teşekkrler6 -7 mm ile de hamilelik olur fakat çok risk alınmış olur çünkü ihtimal düşüktür tabii ki hiç olmaz diye bir şey yok ancak tüp bebekte çok emek veriyoruz iğneler toplamalar ve bana göre herşeyin tam olması gerek son aşama transfer çok önemli. Ben nar suyunun çok faydasını gördüm östrojenim yüksek olmasına rağmen rahim kalınlaşmıyordu. İlk tedavim 7 mm ile yapıldı tutmadı dondurulmuşlarım 9 ile yapıldı alakası var mı bilmem tutmadı. Başka merkezde başladım doktora durumu anlattım bana tedavinin 4. gününde 3 estrofem başlattı günde ama vajinal yolda fitil olarak kullandım ayrıca nar suyu içtim. Fazla abartmadan günde 1-.1.5 bardak kadar ve toplamadan önceki son muayenede 10 mm idi. Ancak yumurtalar olgun çıkmadı bu ay yine tedavi oldum miyom nedeniyle toplanıp döllendirip dondurulacaktı o yüzden dr. estrofem vermedi ama ben denemek için yine sadece günde 1 bardak nar suyu içtim başka ilaç kullanmadığım halde 9.5 mm idi o da en son dediği. Sonra kaç kez daha muayeneye gittim yumurtalara bakıldı ama kalınlığı söylemedi daha da artmıştır ben 9.5 dedikten sonr içmedim transfer olmayacak nasılsa diye.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferim yapılacak rahim duvarı kalınlaşmıyor :(
- Konu Sahibi gunes189
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahim duvarı inceliği transfer
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
Merhaba ...Ben 5 estrofeme kadar kullanmıştım.Bir miyom bir de polip gelişti....Forumlardan bir arkadaşın da 4 miyomu oluşmuştu....Bebeğimiz olsun derken sağlığımızdan da oluyoruz .....Bu kadar yogun kullanmanın yan etkısı var mı acaba benım öncekı tedavı sırasında cok yogun sacım dojuldu acaba estrofemden mı kaynaklandı bılmıyorum
- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
6 -7 mm ile de hamilelik olur fakat çok risk alınmış olur çünkü ihtimal düşüktür tabii ki hiç olmaz diye bir şey yok ancak tüp bebekte çok emek veriyoruz iğneler toplamalar ve bana göre herşeyin tam olması gerek son aşama transfer çok önemli. Ben nar suyunun çok faydasını gördüm östrojenim yüksek olmasına rağmen rahim kalınlaşmıyordu. İlk tedavim 7 mm ile yapıldı tutmadı dondurulmuşlarım 9 ile yapıldı alakası var mı bilmem tutmadı. Başka merkezde başladım doktora durumu anlattım bana tedavinin 4. gününde 3 estrofem başlattı günde ama vajinal yolda fitil olarak kullandım ayrıca nar suyu içtim. Fazla abartmadan günde 1-.1.5 bardak kadar ve toplamadan önceki son muayenede 10 mm idi. Ancak yumurtalar olgun çıkmadı bu ay yine tedavi oldum miyom nedeniyle toplanıp döllendirip dondurulacaktı o yüzden dr. estrofem vermedi ama ben denemek için yine sadece günde 1 bardak nar suyu içtim başka ilaç kullanmadığım halde 9.5 mm idi o da en son dediği. Sonra kaç kez daha muayeneye gittim yumurtalara bakıldı ama kalınlığı söylemedi daha da artmıştır ben 9.5 dedikten sonr içmedim transfer olmayacak nasılsa diye.
Dejavucum 6-7 mm elbette çok düşük ama inan bazılarımız o değeri bile göremiyor bir kaç ay yoğun estrofem kullanımına rağmen ve de maalesef miyom ,polip gibi oluşumları da beraberinde yaşıyoruz...Nar suyuna endometriumun olumlu cevap vermiş olması çok iyi....Bana hiçbir etkisi olmadı .....İnşallah pozitif sonuçlar alırsın ...
- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
Dejavucum 6-7 mm elbette çok düşük ama inan bazılarımız o değeri bile göremiyor bir kaç ay yoğun estrofem kullanımına rağmen ve de maalesef miyom ,polip gibi oluşumları da beraberinde yaşıyoruz...Nar suyuna endometriumun olumlu cevap vermiş olması çok iyi....Bana hiçbir etkisi olmadı .....İnşallah pozitif sonuçlar alırsın ...
- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Benim ilk denememzaten bu ay kalınlaşma olmuyor. Iciyorum bir ümit. Bu arada adet gününe yakın zamanda transfer yapmıyorlar galiba. En son 25.gün falan yapıyorlar herhalde cünkü bu gidisimde adetin tam 25.günü oluyor ve kalinlastiysa 26.günü transfer yapacak. Kalinlasmadiysa artik adet gunun geliyor. Transfer iptal dedi.
merhaba rahim duvarını kalınlaştı mı
son tedavimde transfer aninda doktorum rahim kalinligin 6,5 dediginde basimdan asagi kaynar su dokulmustu hemen transferin iptalini istemistim ama doktorum zaten dort tane embriyon var kotu olan iki taneyi transfer edelim dedi.. transferden aglayarak ciktim doktora cok sitem ettim neden daha onceden dikkat etmedi diye... nede olsa tutmaz diye 1 gun bile yatmadan ise kostum hep aktiftim ama climare forte bantlarimi hep yapistirdim mutlaka iki gunde bir degistirdim, hergun 5 tane estrofem ictim ve progesteron oral haplardan hergun 9 tane kullandim... clexan ve coraspirin hergun kullandim.. 6 gunde test yaptigimda hamileydim.. minigim su anda yanimda dogdu ve 5 aylik oldu.. ustelik bu bilmem kacinci tup bebek tedavimdi.. ilaclarinizi mutlaka kullanin bazen doktor degil kendiniz karar verin hangi ilaci nasil ve nekadar kullanacaginiza tabi bu konuda tecrubeliyseniz.. rahim kalinligina cok takilmaya gerek yok cnm..
inşallah bizimde olur
Yok cnm kalınlaşmadı o tedavi iptal oldu. Sonra yeniden başladık sıkıntı olmadan kalınlaştı.merhaba rahim duvarını kalınlaştı mı
Yok cnm kalınlaşmadı o tedavi iptal oldu. Sonra yeniden başladık sıkıntı olmadan kalınlaştı.
prp yapılmasına rağmen mi hala kalınlaşmadı yeniden başladığınız da ilaç kullandınız mı
Herhangi bir işlem yapılmadı. Bir sonraki tedavide gene estrofemle kendiliğinden kalınlaştı. Bi öncekinin kalınlaşmamasının sebebi muhtemelen yakın zamanda geçirdiğim boş gebelik kürtajıydı.prp yapılmasına rağmen mi hala kalınlaşmadı yeniden başladığınız da ilaç kullandınız mı
- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 35
- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 35
- 29 Ocak 2017
- 1.316