• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim yapılacak rahim duvarı kalınlaşmıyor :(

8.1için doktorunuz yeterli dedi mi benımde şuan 8 ama artmıyor bır turlu cumaya kadar 6 estrofeme devam edicem inş bıraz daha artar pozitif sonıcları goruruz gerci benım yapılıp yapılmayacagı bıle bellı degıl

8.1için doktorunuz yeterli dedi mi benımde şuan 8 ama artmıyor bır turlu cumaya kadar 6 estrofeme devam edicem inş bıraz daha artar pozitif sonıcları goruruz gerci benım yapılıp yapılmayacagı bıle bellı degıl
Evet canım uygun dedi inşallah transfer olacak hayirlisi

Elael teabsferın sonuclandı mı inş. İyi haberler verirsin merak ediyorum sonucu

Benim transferim bir kez daha iptal edildi ne yazık kı 7.5-8 den fazla artmıyor doktor adetle birlikte histeroskopi yapalım neden artmıyo olmadı cizik atalım rahime diyor zor bı işlem mi acaba anestezi ile yapılacakmış zaten histeroskopi sonrası bekleme süresi oluyor mu yoksa dırek rahim kalınlastırma tedavisine baslanır mı

merhabalar cuma günü opu oldu. Fakat doktorum endometriumun ince olduğunu 6,5 transferin dondurulmuşlarla histeroskopiden sonra kalınlaşma olursa yapılmasını önerdi. şu an 6 yumurta döllendi. bu gün 3. nü donduracaklar. 3 ünü muayene sonucu uygunsa tarnsfer istedik. tutmazsa histereskopi yapalım diye düşünüyoruz. çarşambaya kadar karar vermemiz gerekiyor. Eğer tansferden vazgeçip önce histeroskopi yapalım dersek çarşamba günü diğer yumurtalarda dondurulacak 5. gün embriosu olarak. Eşim o kadar emek verdin bi dene diyor. Fakat dr önermiyor. biz istediğimiz için transferi yapacak. Şu an transfer yapılacak gibi 2 estrofer 2 progestan ve 1 coraspin kullanıyorum. Sizce ne yapmalıyım.

Ayrıca daha önce mol gebelik sonlandırılması sırasında rahmin zarar görmüş olabileceğini söyledi. gerçi rahim filmimde sorun görünmüyor ama arka duvarda yapışıklık olabileceğini söyledi. kafam oldukça karışık anlayacağınız.

Benimde 2 kere iptal oldu öncekindede 7.5 civarındaydı doktorum dogum kontrol hapı verdı ıyıce dokulsun bir kez daha deneyelım dedı denedık estrofemı en son 6 ya cıkardık ama yıne 7.5-8 arası dedı ben deneyelım dedım tutmaz kı dedı boşu a yapmıs olurız dedi o yuzden adet bıtimınde hıstereskopi yapalım dıyo bende daha önce rahım fılmı cekındım ve hersey normal cıktı artık psikolojik olarak çöktüm allah hayırlısını versın tabıkı ama cok üzüldüm

Benim doktorumda rahıme bakarız belkı hsg de belli olmamıstır yapısıklık olabılır olmadı cizik atarım diyo ama korkuyorum ameliyat gibi sanırım işlem, bırde ayrı ücret alırlar mı acaba

Arkadaşlar ben konuya yabancıyım fakat okuduklrımdan anladım kadarıyla rahim duvarınz kalınlaşmadığı için transferiniz olmuyormuş, şunu söylemek istiyorum ben yeni teansfer oldm şuan dada hamileym çok şükür kan vermye gittm zaman doktrm ultrsndan rahm duvarına baktı 6 mm ydii ve gayt iyi oldğnu ilerleyen zamanlarda yükseliceğni söyledi ama siz 7 lerden 8 lerden bahsediyrsnz we transfer olmuyo yapmıyolr diyosunz anlayamdm ben nasıl 6 mm ile hamileym üstelk özel bir hastanede yaptrdım we doktrmda çok ünlü we iyi bir doktr we transfer olurkende hiç rahm duvarndan bahsetmedlr yanlışm warsa düzeltn ama şaşkınım yani benm rahim duvarı 6 mm ve şuan 5 haftalk hamileym çokta sağlıklı ilerliyor paylaşmak istedim

Arkadaşlar ben konuya yabancıyım fakat okuduklrımdan anladım kadarıyla rahim duvarınz kalınlaşmadığı için transferiniz olmuyormuş, şunu söylemek istiyorum ben yeni teansfer oldm şuan dada hamileym çok şükür kan vermye gittm zaman doktrm ultrsndan rahm duvarına baktı 6 mm ydii ve gayt iyi oldğnu ilerleyen zamanlarda yükseliceğni söyledi ama siz 7 lerden 8 lerden bahsediyrsnz we transfer olmuyo yapmıyolr diyosunz anlayamdm ben nasıl 6 mm ile hamileym üstelk özel bir hastanede yaptrdım we doktrmda çok ünlü we iyi bir doktr we transfer olurkende hiç rahm duvarndan bahsetmedlr yanlışm warsa düzeltn ama şaşkınım yani benm rahim duvarı 6 mm ve şuan 5 haftalk hamileym çokta sağlıklı ilerliyor paylaşmak istedim
Sizde mi tüp bebek yaptırdınız transfer sırasında kalınlık kaçtı doktorunuz bılgı verdı mı

6 -7 mm ile de hamilelik olur fakat çok risk alınmış olur çünkü ihtimal düşüktür tabii ki hiç olmaz diye bir şey yok ancak tüp bebekte çok emek veriyoruz iğneler toplamalar ve bana göre herşeyin tam olması gerek son aşama transfer çok önemli. Ben nar suyunun çok faydasını gördüm östrojenim yüksek olmasına rağmen rahim kalınlaşmıyordu. İlk tedavim 7 mm ile yapıldı tutmadı dondurulmuşlarım 9 ile yapıldı alakası var mı bilmem tutmadı. Başka merkezde başladım doktora durumu anlattım bana tedavinin 4. gününde 3 estrofem başlattı günde ama vajinal yolda fitil olarak kullandım ayrıca nar suyu içtim. Fazla abartmadan günde 1-.1.5 bardak kadar ve toplamadan önceki son muayenede 10 mm idi. Ancak yumurtalar olgun çıkmadı bu ay yine tedavi oldum miyom nedeniyle toplanıp döllendirip dondurulacaktı o yüzden dr. estrofem vermedi ama ben denemek için yine sadece günde 1 bardak nar suyu içtim başka ilaç kullanmadığım halde 9.5 mm idi o da en son dediği. Sonra kaç kez daha muayeneye gittim yumurtalara bakıldı ama kalınlığı söylemedi daha da artmıştır ben 9.5 dedikten sonr içmedim transfer olmayacak nasılsa diye.

Arkadaşlar sabah doktorumla görüştük. iki kaliteli döllenmiş yumurtam olduğunu fakat bu rahim kalınlığında transferi önermediğini söyledi. Bizde eşimle önce histeroskopi yaptırıp sonra doktorumun yönlendirmesine göre tedaviye devam etme kararı aldık. İnşaallah hakkımızda hayırlısı budur.

Back