Transferim yapılacak rahim duvarı kalınlaşmıyor :(

Rahim zarının kalınlaşmasında tecrübesi olan baska kimse var mi ?
son tedavimde transfer aninda doktorum rahim kalinligin 6,5 dediginde basimdan asagi kaynar su dokulmustu hemen transferin iptalini istemistim ama doktorum zaten dort tane embriyon var kotu olan iki taneyi transfer edelim dedi.. transferden aglayarak ciktim doktora cok sitem ettim neden daha onceden dikkat etmedi diye... nede olsa tutmaz diye 1 gun bile yatmadan ise kostum hep aktiftim ama climare forte bantlarimi hep yapistirdim mutlaka iki gunde bir degistirdim, hergun 5 tane estrofem ictim ve progesteron oral haplardan hergun 9 tane kullandim... clexan ve coraspirin hergun kullandim.. 6 gunde test yaptigimda hamileydim.. minigim su anda yanimda dogdu ve 5 aylik oldu.. ustelik bu bilmem kacinci tup bebek tedavimdi.. ilaclarinizi mutlaka kullanin bazen doktor degil kendiniz karar verin hangi ilaci nasil ve nekadar kullanacaginiza tabi bu konuda tecrubeliyseniz.. rahim kalinligina cok takilmaya gerek yok cnm..

Selam 6,5 ile mi embriyon tutundu canım....Canım transferden önce de clexan kullandın m?
Climara fort bant, asprini, estrofem ve progesteron haplarını transferden sonra da kullanmadın değil mi?

Arkadaşlar görünen o ki endmetrium inceliği yaşayanların sayısı hiç te az değil...Mücadelesi zor olan endometrium inceliği problemini çözen arkadaşlarımız ,bildiklerini paylaşmayı sürdürmeye devam edelim lütfen .....Ben de gelecek ay dondurulmuşlarla yola çıkacağım ,estrofem climara fort ve femara kullanacağım.....

Selam umutyolcusu ...Arısütünü kullanıp incelik sorununu çözen var mı ,deneme şansın oldu mu canım ?Arı sütü markası ne kullanabiliriz canım?Burdan yazamazsan özelden yazabilirsin arısütü adını...

Selam 6,5 ile mi embriyon tutundu canım....Canım transferden önce de clexan kullandın m?
Climara fort bant, asprini, estrofem ve progesteron haplarını transferden sonra da kullanmadın değil mi?
evet 6,5 ile cnm.. transferden sonra banti 4-5 gun daha kullandim biraktim..estrofem ve progesteronu 23. haftaya kadar, clexan ve coraspirini doguma kadar kullandim... clexana transfer gunu basladim..
ari sutu kullanirsan egricayir marka kullan cnm ama o daha cok yumurta kalitesinde faydali..

Ensucum bir şey daha sormalıyım ,endometriumun her tarafı eşit kalınlaşıyormuydu canım yoksa 6.5mm sadece en kalın yeri miydi?Bunu öğrenmeye ihtiyacım var ..... Bir şey daha ....Doğum sonrası progesteron olarak hangi ilaçı kullandın miktarlarıyla yaza mısın canım?Estrofemden doğum sonrası günde kaç tane içtin canım?Bildiklerini ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim ensucum.......Bebeğinin şansı ve bahtının güzel olması dileğiyle ....

7 mm ile hamile kalanı okumuştum bu forumda .. bence 3-4 güne kalınlaşır

Farklı tecrübeleri arkadaşlar var mı okuduklarında es geçmeyip yazsalar ............
nar suyu bana iyi gelmiyor,daha da inceltiyor diyebilirim....

Kalinligi en ince yer ile en kalın yeri ölçüp ortalamasını veriyorlar

merhaba kızlar umarım paylaşanlar olur duşümcelerini. bende eylülde başldım tedaviye fakat rahim kalınlaşmıyor histeroskopi oldum çizik atılsın diye rahime fakat cok septum olduğu için onu temizledi bant ,estroferm hepsini denedik yüksek dozda fakat kalınlaşmıyor en son 6.5 m dondurulmuş olarak transferimi yaptırdım ...bugün transefrmin 5.günü heycanla bekliyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı...transfer sonrası bekleyenler konuşalım birbirmize destek olalım ....

Elael sonucun inş. Pozitif olmuştur. Merak ettım acaba tuttu mu benımde rahim cok fazla kalınlasmıyor şuan 8 mm 6 tane estrofem içiyorum 4 gün daha bu sekılde içicem ıkı ay önce yıne uzun bı sıre ıcmeme ragmen cok fazla kalınlasma olmadı ıptal oldu. Cok stres yaptım inş yine iptal olmaz lüften dua edin benjm için

Bu kadar yogun kullanmanın yan etkısı var mı acaba benım öncekı tedavı sırasında cok yogun sacım dojuldu acaba estrofemden mı kaynaklandı bılmıyorum

Bende bu sorun ile savaşanlardanim üç aydır geçen ay iptal oldu bu ayda 8.1 ml ile pazartesi günü transfer olacak adet gününde geldi transferden beş gün sonra adet günün acaba normal mi bilgisi olan var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…