son tedavimde transfer aninda doktorum rahim kalinligin 6,5 dediginde basimdan asagi kaynar su dokulmustu hemen transferin iptalini istemistim ama doktorum zaten dort tane embriyon var kotu olan iki taneyi transfer edelim dedi.. transferden aglayarak ciktim doktora cok sitem ettim neden daha onceden dikkat etmedi diye... nede olsa tutmaz diye 1 gun bile yatmadan ise kostum hep aktiftim ama climare forte bantlarimi hep yapistirdim mutlaka iki gunde bir degistirdim, hergun 5 tane estrofem ictim ve progesteron oral haplardan hergun 9 tane kullandim... clexan ve coraspirin hergun kullandim.. 6 gunde test yaptigimda hamileydim.. minigim su anda yanimda dogdu ve 5 aylik oldu.. ustelik bu bilmem kacinci tup bebek tedavimdi.. ilaclarinizi mutlaka kullanin bazen doktor degil kendiniz karar verin hangi ilaci nasil ve nekadar kullanacaginiza tabi bu konuda tecrubeliyseniz.. rahim kalinligina cok takilmaya gerek yok cnm..Rahim zarının kalınlaşmasında tecrübesi olan baska kimse var mi ?
son tedavimde transfer aninda doktorum rahim kalinligin 6,5 dediginde basimdan asagi kaynar su dokulmustu hemen transferin iptalini istemistim ama doktorum zaten dort tane embriyon var kotu olan iki taneyi transfer edelim dedi.. transferden aglayarak ciktim doktora cok sitem ettim neden daha onceden dikkat etmedi diye... nede olsa tutmaz diye 1 gun bile yatmadan ise kostum hep aktiftim ama climare forte bantlarimi hep yapistirdim mutlaka iki gunde bir degistirdim, hergun 5 tane estrofem ictim ve progesteron oral haplardan hergun 9 tane kullandim... clexan ve coraspirin hergun kullandim.. 6 gunde test yaptigimda hamileydim.. minigim su anda yanimda dogdu ve 5 aylik oldu.. ustelik bu bilmem kacinci tup bebek tedavimdi.. ilaclarinizi mutlaka kullanin bazen doktor degil kendiniz karar verin hangi ilaci nasil ve nekadar kullanacaginiza tabi bu konuda tecrubeliyseniz.. rahim kalinligina cok takilmaya gerek yok cnm..
Selam umutyolcusu ...Arısütünü kullanıp incelik sorununu çözen var mı ,deneme şansın oldu mu canım ?Arı sütü markası ne kullanabiliriz canım?Burdan yazamazsan özelden yazabilirsin arısütü adını...Selam canim.. Ben estrofem 2 mg kullandim günde 3 kez.. Arti bar suyu 100% günde 330 ml sise ictim.. Bulabilirsen ari sütü cok faydaliymis.. Tr de isen.. Bulursun.. Yurt disinda royal gelee ismini tasiyor.. Rahim kalinlastirmada birebirmis.. Hemen yarin dene güzelim.. Bar suyunu kesin her yerde bulursun.. Ari sütünü de sag olarak ampul seklinde ya eczanede yada aktar da bulursun.. Insallah kalinlasir..
Selam umutyolcusu ...Arısütünü kullanıp incelik sorununu çözen var mı ,deneme şansın oldu mu canım ?Arı sütü markası ne kullanabiliriz canım?Burdan yazamazsan özelden yazabilirsin arısütü adını...[/QUO
Selam canim.. Royal Gelee olarak satiliyor bizim burda (almanya).. Saf ari sütünü eczaneye sorsan bulursun sanirim.. Benim Rahim duvari transferden 13 mm di.. Artik aldigim hangi ürüne borcluyum bilemiyorum ama denemekte fayda var canim..Selam umutyolcusu ...Arısütünü kullanıp incelik sorununu çözen var mı ,deneme şansın oldu mu canım ?Arı sütü markası ne kullanabiliriz canım?Burdan yazamazsan özelden yazabilirsin arısütü adını...
evet 6,5 ile cnm.. transferden sonra banti 4-5 gun daha kullandim biraktim..estrofem ve progesteronu 23. haftaya kadar, clexan ve coraspirini doguma kadar kullandim... clexana transfer gunu basladim..Selam 6,5 ile mi embriyon tutundu canım....Canım transferden önce de clexan kullandın m?
Climara fort bant, asprini, estrofem ve progesteron haplarını transferden sonra da kullanmadın değil mi?
evet 6,5 ile cnm.. transferden sonra banti 4-5 gun daha kullandim biraktim..estrofem ve progesteronu 23. haftaya kadar, clexan ve coraspirini doguma kadar kullandim... clexana transfer gunu basladim..
ari sutu kullanirsan egricayir marka kullan cnm ama o daha cok yumurta kalitesinde faydali..
Bana da iyi gelmiyor canım .Farklı tecrübeleri arkadaşlar var mı okuduklarında es geçmeyip yazsalar ............
nar suyu bana iyi gelmiyor,daha da inceltiyor diyebilirim....
Kalinligi en ince yer ile en kalın yeri ölçüp ortalamasını veriyorlarEnsucum bir şey daha sormalıyım,endometriumun her tarafı eşit kalınlaşıyormuydu canım yoksa 6.5mm sadece en kalın yeri miydi?Bunu öğrenmeye ihtiyacım var ..... Bir şey daha ....Doğum sonrası progesteron olarak hangi ilaçı kullandın miktarlarıyla yaza mısın canım?Estrofemden doğum sonrası günde kaç tane içtin canım?Bildiklerini ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim ensucum .......Bebeğinin şansı ve bahtının güzel olması dileğiyle ....
Ben Yaşıyorum 6 estrofem 2 climara fort bant 3 tebokan Fort kullandım kalınlaşmadiAynı sorunu yaşayan kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?