• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim yapılacak rahim duvarı kalınlaşmıyor :(

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyolarım transfer edilcek ama rahim duvarı kalınlaşmıyor. Adetin 20.günü hala 6 mm lütfen yardımcı olun. Ne yapabilirim. 3-4 gün sonrada kalınlaşmazsa bu ay tedavi iptal edilcek :cry:

Selam canim.. Ben estrofem 2 mg kullandim günde 3 kez.. Arti bar suyu 100% günde 330 ml sise ictim.. Bulabilirsen ari sütü cok faydaliymis.. Tr de isen.. Bulursun.. Yurt disinda royal gelee ismini tasiyor.. Rahim kalinlastirmada birebirmis.. Hemen yarin dene güzelim.. Bar suyunu kesin her yerde bulursun.. Ari sütünü de sag olarak ampul seklinde ya eczanede yada aktar da bulursun.. Insallah kalinlasir..

Selam canim.. Ben estrofem 2 mg kullandim günde 3 kez.. Arti bar suyu 100% günde 330 ml sise ictim.. Bulabilirsen ari sütü cok faydaliymis.. Tr de isen.. Bulursun.. Yurt disinda royal gelee ismini tasiyor.. Rahim kalinlastirmada birebirmis.. Hemen yarin dene güzelim.. Bar suyunu kesin her yerde bulursun.. Ari sütünü de sag olarak ampul seklinde ya eczanede yada aktar da bulursun.. Insallah kalinlasir..
Bilgilendirdiğiniz icin Cok tesekkürler. Nar suyuna hemen yarın baslayacağım. Arı sütünüde alırım tabi. Insallah kalınlaşır.

Canim kusura bakma, cepten yaziyorum düzenleyici yazilarimi istedigi gibi degistiriyor.. Hatalar o yüzden..

Nar suyu cam sısede mıgroslarda var canım .. Bnde ıctım bol bol

1 ay nar suyu icmedim kalinlasmadi diğer ay aynı doz ilaçlar nar suyu içtim bir oncekinden daha ince oldu bencr herkeste aynı etkiyi gostermiyor . Bu embriyo transferi illaki 15. İle 20. Gün arasında mi olmalı mesela benim 25. Gün kalinlasiyor o zaman transfer olsa olmaz mı.
Bu arada ben bitkisel bi ilaç da kullanıyorum tebokan Fort .

1 ay nar suyu icmedim kalinlasmadi diğer ay aynı doz ilaçlar nar suyu içtim bir oncekinden daha ince oldu bencr herkeste aynı etkiyi gostermiyor . Bu embriyo transferi illaki 15. İle 20. Gün arasında mi olmalı mesela benim 25. Gün kalinlasiyor o zaman transfer olsa olmaz mı.
Bu arada ben bitkisel bi ilaç da kullanıyorum tebokan Fort .
Benim ilk denememzaten bu ay kalınlaşma olmuyor. Iciyorum bir ümit. Bu arada adet gününe yakın zamanda transfer yapmıyorlar galiba. En son 25.gün falan yapıyorlar herhalde cünkü bu gidisimde adetin tam 25.günü oluyor ve kalinlastiysa 26.günü transfer yapacak. Kalinlasmadiysa artik adet gunun geliyor. Transfer iptal dedi.

Benim ilk denememzaten bu ay kalınlaşma olmuyor. Iciyorum bir ümit. Bu arada adet gününe yakın zamanda transfer yapmıyorlar galiba. En son 25.gün falan yapıyorlar herhalde cünkü bu gidisimde adetin tam 25.günü oluyor ve kalinlastiysa 26.günü transfer yapacak. Kalinlasmadiysa artik adet gunun geliyor. Transfer iptal dedi.
Canim peki sana bant da verdi mi doktorun ben 6 estrofem 2 günde bir climara fort 2 adet bant 3 tebokan Fort kullandım ama yine kalinlasmadi hatta adetim 16 gün gecikti.

Canim peki sana bant da verdi mi doktorun ben 6 estrofem 2 günde bir climara fort 2 adet bant 3 tebokan Fort kullandım ama yine kalinlasmadi hatta adetim 16 gün gecikti.
Gunde 6 estrofem cok degil mi canım. Doktor fazlasının tehlikeli olduğunu söylemişti. Bana sadece gunde 4 estrofem ic dedi cnm. Belki bu ay olmazsa bidahaki ay bant falan verir

Rahim zarının kalınlaşmasında tecrübesi olan baska kimse var mi ?

Mrb canım sakın kafaya takma kalınlaşmazsa öbür ay tekrar denersin,iğneler yok nasılsa kafa daha rahat oluyor stressiz.benim de başıma geldi dondurulmuşlarım vardı ama rahim yeterli kalınlığa ulaşmayınca doktorum tansfer ederim ama tutunamaz boşa gider diyince iptal etmiştik sonraki denemede kalınlaştı ve transfer sonrası pamuğum tutundu şimdi 2 yaşında ;)

Back