• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden Sonra Normal Hayatına Devam Edenler, Bakar Mısınız?

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
96
39
İstanbul
Arkadaşlar transferim 30.10.08 de gerçekleşti yani üstünden bugün itibariyle 7 gün geçti. Ben Alman Hastanesinde tadavi gördüm, bu 3.tüp bebek denemem. İlkinde 4gün yattım sonra test tarihine kadar evde oyalandım sonuç kimyasal gebelik oldu. İkincisinde hastaneden çıktıktan sonra bile arabada yatarak eve gittim ve tuvalet ihtiyacı hariç hiç kalkmadım, sonuç negatif oldu...Bu seferkinde normal hayatıma dönücam dedim. Doktorum 3 gün dinlen ki hep yatmak zorunda değilsin, 3 gün sonra da normal hayatına dönebilirsin dedi. Ben Ümraniye'de oturuyorum yüksek lisans için ise taa Beyazıt'a gitmem gerekiyor. Otobüse bineceğim, ordan vapura sonra da tramvaya...Ders saatlerim çok müsait 1.5 saat,2 saat dersim var sonra eve döneceğim. Fakat o yol çok gözümü korkutuyor. Ya bir şey olursa? Şuan hamile miyim değil miyim onu bilmediğim için daha da tedirginim. Doktoruma yolu da vesayetlerimi de söyledim. Bak dedi bir hastamız vardı maddi durumundan ötürü transferinin olduğu gün 6 saat otobüs yolculuğu ile memleketine döndü ve şuan ikizlerini kucağına almak üzere...Bu biraz içimi rahatlatsa da 7 gündür evden hiç çıkmadım ilk 4 gün hep yattım şimdi normal evde takılıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar, günlük hayatına dönüp hiç problem yaşamayanlar, dönemeyenler, duyduklarınız, bildikleriniz, bu konuyla ilgili hepinizden yardım bekliyorum. Hepimizin en çok takıldığı sorulardan biri de bu olsa gerek, okuyanlara da yardımımız dokunur... Hepimizin Allah gönlüne göre vermesi dileğiyle...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Arkadaşlar transferim 30.10.08 de gerçekleşti yani üstünden bugün itibariyle 7 gün geçti. Ben Alman Hastanesinde tadavi gördüm, bu 3.tüp bebek denemem. İlkinde 4gün yattım sonra test tarihine kadar evde oyalandım sonuç kimyasal gebelik oldu. İkincisinde hastaneden çıktıktan sonra bile arabada yatarak eve gittim ve tuvalet ihtiyacı hariç hiç kalkmadım, sonuç negatif oldu...Bu seferkinde normal hayatıma dönücam dedim. Doktorum 3 gün dinlen ki hep yatmak zorunda değilsin, 3 gün sonra da normal hayatına dönebilirsin dedi. Ben Ümraniye'de oturuyorum yüksek lisans için ise taa Beyazıt'a gitmem gerekiyor. Otobüse bineceğim, ordan vapura sonra da tramvaya...Ders saatlerim çok müsait 1.5 saat,2 saat dersim var sonra eve döneceğim. Fakat o yol çok gözümü korkutuyor. Ya bir şey olursa? Şuan hamile miyim değil miyim onu bilmediğim için daha da tedirginim. Doktoruma yolu da vesayetlerimi de söyledim. Bak dedi bir hastamız vardı maddi durumundan ötürü transferinin olduğu gün 6 saat otobüs yolculuğu ile memleketine döndü ve şuan ikizlerini kucağına almak üzere...Bu biraz içimi rahatlatsa da 7 gündür evden hiç çıkmadım ilk 4 gün hep yattım şimdi normal evde takılıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar, günlük hayatına dönüp hiç problem yaşamayanlar, dönemeyenler, duyduklarınız, bildikleriniz, bu konuyla ilgili hepinizden yardım bekliyorum. Hepimizin en çok takıldığı sorulardan biri de bu olsa gerek, okuyanlara da yardımımız dokunur... Hepimizin Allah gönlüne göre vermesi dileğiyle...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba canım. ben de 4 gün yattım hatta 2. gün 2 saatlik yol ile ev döndüm.7. günden sonra hergün okula gidip geldim servisle. korkma bişi olmaz . olacak olduktan sonra olur merak etme. allah ol desin yeterki... inanki ona bakmıyor..

ilk hamileliğimde tehlike olmamasına rağmen 3 ay evdeydim sonra bebeğim ikizdi biri gelişmemişti ve aynı kesede olduklarından alındı. diyeceğim o ki ne yaparsan yap canım allahın takdiri... sen içini rahat tut. bizler elimizden geleni zaten yapıyoruz.

inşallah pozitif sonuç alırsın canım.

canım ben 12 gun boyunca yattım nerdeyse hıc ıs yapmadım evden cıkmadım ama bı ıse yaramadı sonuc negatıf bence canım olucagı varsa oluyor

merhaba cnm.transferden sonra normal yaşama devam edbilirsin doktorun dediği gibi uzak yolculuğa çıkanlarda var. herşey cenabı allah ın izniyle olur unutma.eğer sana evlat verecekse bir gün verir.sen ne yaparsan yap vermeyeceksede hiç vermez.için rahat olsun

sonucunu alana kadar sabret bence.otobüs vapur tramvay ve bunlar gidiş dönüş ve genelde ayakta olduğunu düşünürsek?riske atma bence.şurda 4 gün daha zaten....

kızlar dün 8.günümdü ve kalktım okula gittim çok belim ağrıdı çok başım döndü eve gelince evde yapılan idrar testlerinden yaptım sonuç POZİTİF çıktı sonra akşamüstü tuvalette kağıda kahverengi bir leke geldi üfff yaaa keşke gitmeseydim al işte normal hayat durdu durdu bugünü mü buldu kendimi suçlu hissediyorum ve çok korkuyorum kızlar böyle bir şey başına gelip bir şey olmayan var mı ne olur yardım edin:(((( önce sevindim şimdi...

kızlar dün 8.günümdü ve kalktım okula gittim çok belim ağrıdı çok başım döndü eve gelince evde yapılan idrar testlerinden yaptım sonuç POZİTİF çıktı sonra akşamüstü tuvalette kağıda kahverengi bir leke geldi üfff yaaa keşke gitmeseydim al işte normal hayat durdu durdu bugünü mü buldu kendimi suçlu hissediyorum ve çok korkuyorum kızlar böyle bir şey başına gelip bir şey olmayan var mı ne olur yardım edin:(((( önce sevindim şimdi...

canımmm sonucunun pozitif olmasına çook sevindim bence bi kan testş yaptır ve yat istersen dikkat et kendine ayaklarının altına yastık koy ve yat dinlen içini rahat tut canım tebrik ederimmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::nazar:

anastasya ilk 2 denemeni nerede yaptın ve negatif sonuç aldın..ben merkez araştırıyorumm ondan soruyorum canım..

canım bol bol dinlenmeye çalış tutunma kanaması denilen şeyde olabilir moralini bozma:ecrin_bebek::CüvCüv:

anastasya ilk 2 denemeni nerede yaptın ve negatif sonuç aldın..ben merkez araştırıyorumm ondan soruyorum canım..

ilk denememi -ki ona deneme denilmez- eurofertil'de yaptırdım ve yumurta toplama işlemi esnasında iç kanama geçirdim ölümden döndüm aman ha diyorum sakın orayı tercih edeyim demeyin hiçbir şeyden anladıkları yok...sonraki ilk denemem Alman hastanesinde oldu ve kimyasal gebelik oldu ikinci denemem de orada ve negatif bu üçüncü denemem inş. bu sefer bir terslik çıkmaz...merkez olarak türkiyenin ilk 3 hastanesinden biri yurtdışından buraya gelen çok kişi var ve herkes çok memnun...ben de öyle ilk 2 denemem olumsuz olsa bile...

canım bol bol dinlenmeye çalış tutunma kanaması denilen şeyde olabilir moralini bozma:ecrin_bebek::CüvCüv:

ya canım tutunma kanaması derken bu benim çok kafamı kurcalıyor şimdi idrar testimde pozitif çıktığına göre zaten tutunmuş olması gerekmiyor mu? ayrıca tutunma ilk 3 gün içinde oluyor diye biliyorum ben, benim 8.günümdü...offf yaa çok canım sıkkın kızlar...hastanemi aradım adet kanaması gibi bir kanama olmadığı sürece korkma diyorlar hatta biz bu lekelenmeye olumlu bakıyoruz diyorlar hiç anlamıyorum internette araştırdığımda da kimyasal gebelik ya da düşük tehditi yazıyor...günler de geçmek bilmiyor ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya canım tutunma kanaması derken bu benim çok kafamı kurcalıyor şimdi idrar testimde pozitif çıktığına göre zaten tutunmuş olması gerekmiyor mu? ayrıca tutunma ilk 3 gün içinde oluyor diye biliyorum ben, benim 8.günümdü...offf yaa çok canım sıkkın kızlar...hastanemi aradım adet kanaması gibi bir kanama olmadığı sürece korkma diyorlar hatta biz bu lekelenmeye olumlu bakıyoruz diyorlar hiç anlamıyorum internette araştırdığımda da kimyasal gebelik ya da düşük tehditi yazıyor...günler de geçmek bilmiyor ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım internetten baktıkların normal gebeliklere göre anlatımlar
şöyle düşün normal gebelik yaşayanlar 12 günde kanda yada idrarda sonuçta almıyorlar bizim durumumuz farklı bebişin oraya yerleşmeye çalışıyordur moralini bozma stresin en kötü etki olduğunu biliyorsun çok zor biliyorum beklemek korkmak umut etmek bisürü duygu hepsi içiçe benimde son 3 günüm ama gel bide bana sor ömrümden ömür gitti ama yapcak bişi yok kendimize dikkat edip dua edip beklemek zorundayız Allah hepizin yardımcısı olsun

canim lekelenme kahverengiyse korkma bence yerlesme kanamasi olabilir kan testi yaptir istersen birde ama bence hamilesin....

Canlarım inş. dediğiniz gibidir tutunma kanaması ise testte zaten pozitif gösteriyor bunlar ayrı ayrı zamanda mı tutunuyorlar? doktorumu aradım günüde yaptır diyor testi...ben 12.günümde yaptıracağım sanırım yani salı günü bakalım hayırlısı inş.:)

benimki tüp bebek değildi ama ben hamileyken çok ayakta durup kendimi yorduğum vakit belim çok ağrıyordu ve sonundada kanamam başlıyordu...bence kendine çok dikkat et yatıp dinlen...

tatlım
benimde test günümden önce jel kahverengi ( kömür gibi siyahtı aslında )gelmeye başlamıştı.Teste pozitif almıştım hemde çok iyiy bir değerle.2 gün daha devam etti ve bitti.Keşke imkanın olsada hemen kan testi yaptırsan.acaba sonuç değerin ne ki yatman gerekebilir.

ya istesem kan testi yaptırabilirim ama korkuyorum hem zaten geçen sefer 11.günümde kanamam olmuştu o yüzden acele etmiyorum açıkcası...bugün hep yattım dinlendim dün baya yormuşum kendimi bugün çok bacaklarım ağrıdı:( ve bugün belimin ağrıması kesildi sadece rahmime ara sıra sancı giriyor...salıya kadar bekleyeceğim salı 12.günüm,dua edin benim için:((((

allah yardımcın olsun inşallah bu sefer bebişin sımsıkı tutunmuştur sana
bende alman hastanesinde yaptırdım 1 kere ondada çok şükürki hamileyim bende transferimi pazartesi akşamı oldum saat akşam 7de canım çıktı taksimden üsküdara geçerken arabada sonra dinlenmeye çalıştım ama yemeğimi falan normal oturarak yedim cuma akşamıda evime zonguldağa döndüm yolda ne kadar hızlı gitmesekte oldukça sarsıldım yol hali gerçi bu cevaı vermek için geç kaldım sana büyük günün yarın
inşallah çok güzel bir haber alırsın

Back