Arkadaşlar transferim 30.10.08 de gerçekleşti yani üstünden bugün itibariyle 7 gün geçti. Ben Alman Hastanesinde tadavi gördüm, bu 3.tüp bebek denemem. İlkinde 4gün yattım sonra test tarihine kadar evde oyalandım sonuç kimyasal gebelik oldu. İkincisinde hastaneden çıktıktan sonra bile arabada yatarak eve gittim ve tuvalet ihtiyacı hariç hiç kalkmadım, sonuç negatif oldu...Bu seferkinde normal hayatıma dönücam dedim. Doktorum 3 gün dinlen ki hep yatmak zorunda değilsin, 3 gün sonra da normal hayatına dönebilirsin dedi. Ben Ümraniye'de oturuyorum yüksek lisans için ise taa Beyazıt'a gitmem gerekiyor. Otobüse bineceğim, ordan vapura sonra da tramvaya...Ders saatlerim çok müsait 1.5 saat,2 saat dersim var sonra eve döneceğim. Fakat o yol çok gözümü korkutuyor. Ya bir şey olursa? Şuan hamile miyim değil miyim onu bilmediğim için daha da tedirginim. Doktoruma yolu da vesayetlerimi de söyledim. Bak dedi bir hastamız vardı maddi durumundan ötürü transferinin olduğu gün 6 saat otobüs yolculuğu ile memleketine döndü ve şuan ikizlerini kucağına almak üzere...Bu biraz içimi rahatlatsa da 7 gündür evden hiç çıkmadım ilk 4 gün hep yattım şimdi normal evde takılıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar, günlük hayatına dönüp hiç problem yaşamayanlar, dönemeyenler, duyduklarınız, bildikleriniz, bu konuyla ilgili hepinizden yardım bekliyorum. Hepimizin en çok takıldığı sorulardan biri de bu olsa gerek, okuyanlara da yardımımız dokunur... Hepimizin Allah gönlüne göre vermesi dileğiyle...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: