hayırlı olsun canım..hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah...
cok tesekkür ederim.bu benim ilk denemem,acaba 9. gun test yapsam sonuc alirmiyim,ne dersiniz?coook merak ediyorum.
ilk gunden beri gecmeyen kasik agrilarim var.gece sancidan uykumdan uyandigim bile cok oldu.gögüslerim aciyor.acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi sizce?lütfen deneyimli arkadslar cevap yazarsa cok sevinirimm...
benim transferim 25 eylülde oldu yani bugün 8. gün o dediğin her şey fazlasıyla var ama belli olmaz sonuçta bi sürü ilaç falan kullandık. ben onlara bağlıyorum..bunun için kesin net bişey diyemeyiz..her sabah adet sancılarıyla uyanıyorum..hatta son 2 gündür bulantım bile oldu..ama havalar soğudu bunu da ona bağlıyorum..yani mümkün olduğunca heveslenmemeye çalışıyorum..
9. gün bi sürü kişi aslında idrarda bile silik görmüş..bilemedim ki ben..10 .gün kan testiyle garantileyenler..hatta 7. gün idrarda silik çıkanlar bile var..
hayırlısı olsun benmde 2 3 gün sonra transferim.
ananasa sardım yesem mi yemesem mi diye
şimdiden hayırlı olsun tatlım...
vallahi ben hiç yemedim..ilk zamanlar tamamen protein ağırlıklı beslendim ( et balık..) her sabah süt ceviz muhakkak...
zaman geçti şimdi aşerir gibi sürekli canım bişi çekiyor.. progynex in etkisi zahir..ayy tatlı ayy börek... :) 3 kg aldımkarnım davul gibi...
aman dikkat canım inşallah pozitifi görürsün..
kaçıncı gün transferi senin kii?
ben ilk denememde cok titizlenmiştim kuru kayısı bol su yatak döşek yattım.kimyasalla sonuçlandı.
bundada yatıcam ama öyle abartmak yok.sonuçta rahime kan gitmesi lazım.
benim 3.gün embriyosu transferin 8. günü. sen kimyasal da kaçıncı günde gördün..idrar testi falan yapmış mıydın? endometrioma var bende..senin sebep neydi?
bnm kimyasal olan 3. embriosuydu.ögrendikten 1 hafta sonra kanamayla kaybettim.
idrar yapmamıştım.
bu Allah nasib ederse 5. gün embriosu olacak.
bizde morfoloji düşük bende laparoskopi oldum
ılk 5 gun yemek tuvalet ıhtıyacım dısında hıc kalkmadımtransferden 1 gun once ananas yemeye basladım sonrasındada dut kurusu yedım gunde 1 bardak sut ıctım kuru kayısı ve meyve suyu tukettım
hayırlısı olsun benmde 2 3 gün sonra transferim.
ananasa sardım yesem mi yemesem mi diye
çevrimiçi olduğunu gördüm ee bu transfer sonucu ne oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?