bana doktorum ''bu iş yatmakla olsa yataktan çıkmayın derdik'' dedi..valla ben ilk dört gün devamlı yattım.sadece tuvalet için kalktım.
sonraki günler oturdum ,uzanarak oturdum,yürüdüm biraz evde.iş yapmadım ama.
7.günün akşamı ilk olarak dışarı çıkıp yemeğe gittim eşimle.
bayramın birinci günü alt sokakta oturan anneme gittim gece döndüm.(asansörlü bina ve
aynı sokaktayız..)başka bir yere gitmedim.
transferden itibaren ananas yedim,kayısı suyu içtim.
kaynanamın tavsiyesiyle sabahları damla sakızlı süt içtim.
yumurtada içmek lazım dedi ama midem kaldırmadı maalesef.:1no2:test günüm bayrmın son günü bu arada..
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .....:Saruboceq:
ben transferden sonra 1 saat hastanede dinlendim sonra arabayla eve döndük.
ilk 4-5 gün hep yattım.sonra 6.gün falan namaza devam ettim yavaş yavaş haretket ederek...
iş yapmadım.annem ve kardeşim yardımcı oldular.son 2-3 gün dışarı çıktım.yemeğe ve
sinemaya gittim eşimle.bayramın son günü aldım sonucumu..197.2...
pozitiffff......:teytey::hooray:......
Benim de dun oldu transferim .saat başı kalkip evde dolaşıyor um .hem kabiz olmayim hemde kan dolaşımı icin. .yanlış mi yapıyorum yoksa kızlar
slm benim transferimde dun yapildi,ben ne merkezde yattim nede eve geldikten sonra.acaba yanlismi yaptim.bana yatmaniz gerek falan demediler.hatta hareket etmeniz lazim surekli yatmayin dediler.bugun ara ara yatmaya calisiyorum,bol süt,yogurt(icine pekmez)balik,meyve yemeye ve tabiki bol su icmeye calisiyoru.test gunum ayin 15 inde .insallah hersey yolunda gider.hakkimizda hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?