- 4 Temmuz 2022
- 19
- 7
- Konu Sahibi biologbutnot
Bu süreçte neler yapmam gerektiğini araştırırken birçok yerde dağınık bilgiler elde ettim ve benim gibi araştıran birçok kardeş için hepsini bir arada yazmak istedim.
19 Aralık günü transfer oldum ve yarım saat-45 dk sonra eve gönderildim ve neler yapacağımı düşünmeden edemedim, araştırıp şu bilgileri elde ettim;
Öncelikle ilk 3 gün istirahat çok önemli
Test gününe kadar ilaçlar ve iğneler çok dikkatli kullanılmalı, unutulmamalı
3 gün sonra ılık duş alınabilir
Ara ara yürüyüş yapılmalı (kullanılan ilaçların pıhtı meydana getirmemesi için kan dolaşımı hızlanmalı)
Günde min 3 adet kayısı (kesinlikle kabız olunmamalı)
Günde 1 avuç kabak çekirdeği, bir avuç çiğ badem ve yine bir avuç ceviz (tutunmayı kolaylaştırır)
Her sabah kahvaltıda 1-2 köy yumurtası (ben haşlanmış tercih ettim)
Beyaz peynir ve kaşar peyniri (Teneke peyniri ve çökelek olmamalı salmonella riskine karşı)
Günlük yemekler bakliyat, et, kıyma, tavuk veya balık olarak dönüşümlü ne varsa
Günlük 2-2,5lt su (zaten bünye istiyor) ve günde 1 bardak iyice kaynatılmış süt (market sütü değil)
Gelelim manevi desteklerimize;
Her gün Meryem suresi, Fetih suresi ve Yusuf suresi okunabildiği kadarıyla okunmalı
El Musavvir esması eşiniz elini karnına koyup 336 kere okuyabilir
Ya Varis cc ve Ya Musavvir cc esması sık sık çekilmeli
Risale okumak da bu dönemin stresine ve vesveselerine iyi gelmektedir
Sizinde eklemek istedikleriniz olursa çokkkkk memnun olurum :)
19 Aralık günü transfer oldum ve yarım saat-45 dk sonra eve gönderildim ve neler yapacağımı düşünmeden edemedim, araştırıp şu bilgileri elde ettim;
Öncelikle ilk 3 gün istirahat çok önemli
Test gününe kadar ilaçlar ve iğneler çok dikkatli kullanılmalı, unutulmamalı
3 gün sonra ılık duş alınabilir
Ara ara yürüyüş yapılmalı (kullanılan ilaçların pıhtı meydana getirmemesi için kan dolaşımı hızlanmalı)
Günde min 3 adet kayısı (kesinlikle kabız olunmamalı)
Günde 1 avuç kabak çekirdeği, bir avuç çiğ badem ve yine bir avuç ceviz (tutunmayı kolaylaştırır)
Her sabah kahvaltıda 1-2 köy yumurtası (ben haşlanmış tercih ettim)
Beyaz peynir ve kaşar peyniri (Teneke peyniri ve çökelek olmamalı salmonella riskine karşı)
Günlük yemekler bakliyat, et, kıyma, tavuk veya balık olarak dönüşümlü ne varsa
Günlük 2-2,5lt su (zaten bünye istiyor) ve günde 1 bardak iyice kaynatılmış süt (market sütü değil)
Gelelim manevi desteklerimize;
Her gün Meryem suresi, Fetih suresi ve Yusuf suresi okunabildiği kadarıyla okunmalı
El Musavvir esması eşiniz elini karnına koyup 336 kere okuyabilir
Ya Varis cc ve Ya Musavvir cc esması sık sık çekilmeli
Risale okumak da bu dönemin stresine ve vesveselerine iyi gelmektedir
Sizinde eklemek istedikleriniz olursa çokkkkk memnun olurum :)
Son düzenleme: