- 4 Aralık 2024
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
Transferden sonra kan tahlili yaptırmadan daha adet olan oldu mu acaba yarın kan test günümdü bugün kanama başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonuç alınca yazarım tekrardanBence gidip bi kan testi yaptırın acilde. Belki yerleşme kanamasıdır. Umutlanmayın ama yine de içinizde kalmasın. İnşallah tutunmuştur miniğiniz.
Güzel haberinizi bekliyorum inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sonuç alınca yazarım tekrardan
Ben de öyle biliyordum ama anlamadım neden ilaçları bırakmadan kanama başladı dün adet günümdü normalde ama ben diyordum negatif olsada ilaçları bırakmadan adet olmam diye ama bilemedim bugün de transferimin 14. Günü sabah gidip yine de kan verdim daha sonuçlar çıkmadı bu üçüncü tüp bebegimdi ikinci tedavimde gebelik oluştu maalesef dış gebelik geçirdim bunda da negatif oldu galiba nasip kısmet değilmişİlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum ben.
Merhaba sonuç ne çıktı acaba? Umarım pozitiftir.Ben de öyle biliyordum ama anlamadım neden ilaçları bırakmadan kanama başladı dün adet günümdü normalde ama ben diyordum negatif olsada ilaçları bırakmadan adet olmam diye ama bilemedim bugün de transferimin 14. Günü sabah gidip yine de kan verdim daha sonuçlar çıkmadı bu üçüncü tüp bebegimdi ikinci tedavimde gebelik oluştu maalesef dış gebelik geçirdim bunda da negatif oldu galiba nasip kısmet değilmiş
Hayırlı günler Maalesef negatif çıktı gebelik oluşmamış bazen gebelik oluşmamışsa adet günün gelince adet başlıyabiliyormuş nasip kısmet değilmiş rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bize de tekrardan hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimMerhaba sonuç ne çıktı acaba? Umarım pozitiftir.
Hayırlı günler Maalesef negatif çıktı gebelik oluşmamış bazen gebelik oluşmamışsada adet günün gelince adet başlıyabiliyormuş nasip kısmet değilmiş rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bize de tekrardan hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Amin inşallah aynen demek ki herkesin farklı oluyor çok teşekkür ederim inşallah birgün pozitif haberlerimizide buradan paylaşmak nasip olsun Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını en güzelini güzel bir zamanda nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah birgün mucizelerimize kavuşuruzMerhaba benşm son iki tutmayan transferlerimde transfer 7. Gün leke başlayıp 9. Günü adete dönmüştü ilaç kullandığım halde olabiliyor demekki inşalalh bundan sonraki transferimizde pozitif alırız
AminnAmin inşallah aynen demek ki herkesin farklı oluyor çok teşekkür ederim inşallah birgün pozitif haberlerimizide buradan paylaşmak nasip olsun Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını en güzelini güzel bir zamanda nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah birgün mucizelerimize kavuşuruz