• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra hiç belirtisi olmayıp hamile kalan var mııı?

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
kızlar hiç belirtim yok ne bi sancı ne bi kasılma hiç ama hiç:( lekelenme falan nerde????
benim gibi belirtisi olmayan ama hamile kalan var mı??
son 2 günüm tahlile 5. gün transferiydi ayın 6. sında transfer edildi 15 inde de tahlil dediler bekliyorum imdatttt

slm cnm ben de 2 gün sonra test yaptırıcam ve aynı senin gibi kanama vs.. herhangi birşey yok. ben de merak ediyorum acaba hiç belirti olmayıp hamile kalanlar var mı??:CüvCüv:

var transferden sonra hiç belirtim olmadı hiç umudum yoktu inanın ne kasıklarımda agrı ne göğüslerimde şişlik test günü umutsuzca gittim ama şükürler olsun rabbime hamileyim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallah ben dualarla hamile kaldıgıma inanıyorum bolbol dua edin...

benim sadece göğüslerimde hassasiyet ve şişlik oluşmuştu
bunun haricinde kasıklarda ağrı sızı vs....hiç bişey olmamıştı
ayrıca lekenlenme ve kanamanın olmaması iyiye işarettir
asıl olursa telaşlanmak gerek diye biliyorum
hamileliğimin 35. haftasındayım ve kan yada lekelenme nasıl bişey unuttum desem yeridir
umarım test sonuçlarınız pozitif olur
rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım benimde pek belitim yoktu..9.gün test yaptırdım ondan pozitif çıktı. ondan sonra bişeyler hissetmeye başladım.sol ksığımda hafif sancılar hala var.bu gün 12.günümdü teset yaptırdım çok şükür katlanmış

bende de hiç belirti yoktu. ilk denemem negatifti çok ağrılarım vardı.ikinci denemem dondurulmuşlarla oldu. hiç belirti yaşamadım. 10.gün idrarde pozitif çıktı 12-14 günlerde kanda katlanarak ilerledi. şuan 37 haftadayım. sabırsızlıkla oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. Rabbim yardımcınız olsun isteyen herkeze tez zamanda versin. Bol şanslar......

benimde ilkinde lekelenme oldu ama kimyasalmış 3. denememde hiçbir belirtim olmadı ama şuan 5.5 aylık hamileyim lekelenme olmadı diye üzülmeyin oluncada insanın ödü kopuyu kanamaya dönücek diye herkesde belirti olmuyo

çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun, inşallah sizlerde evlatlarınızı sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah:emir_bebek: bu benim 2. tedavim, ilkindede hiç belirtim yoktu bunda da yok bakalım hayırlısı olsun, yarın büyük gün:Saruboceq:

test gününü bekleyen arkadaşlar allah yardımcınız olsun
bende o heyecanı yaşadım nasıl bişeydir iyi bilirim
ben pozitifi gördüm en sonunda inşallah sizede nasip olur:Saruboceq:

Bende de hiç belirti olmadı kızlar, ama allahıma şükür hamileyim:)
Allahım isteyen herkese hayırlıısıyla nasip etsin inşallah..

canım benimde hiç belirtim olmadı ve ikizlerime hamileyimmmm kan gelir dediler gelmediii ağrır dediler ağrımadı miden bulanır dediler bulanmadııı kişiden kişiye değişiyo canım o yüzden olacak die beklme strese sokma kendini bak 14 haftalık bebişlerim 1 2 hafta midem bulandıı onun dışında tık yok maşallahhh çok iyiyim allahım böle hamileliği herkese tatdırsın

canım benimde hiç belirtim olmadı ve ikizlerime hamileyimmmm kan gelir dediler gelmediii ağrır dediler ağrımadı miden bulanır dediler bulanmadııı kişiden kişiye değişiyo canım o yüzden olacak die beklme strese sokma kendini bak 14 haftalık bebişlerim 1 2 hafta midem bulandıı onun dışında tık yok maşallahhh çok iyiyim allahım böle hamileliği herkese tatdırsın

:nazar::nazar::nazar: maşşşşşşşşşş
bızede duanı eksık etme

bende de hç belirti yoktu ama rabbime şükürler olsun hamileyim ,darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Back
X