Transferden sonra hiç belirti olmaması daha iyiymiş , böyle bişey duyan oldumu ???

saydocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
250
4
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar !! 4. tüp bebek denememde transferden sonra beklemedeyim . Önceki denemelerimden birinde bir sitede hiç belirti olmaması daha iyi diye bişey okumuştum ( gerçi şimdi bulamıyorumda o yazıyı ) ,, merak ediyorum burda hamile kalan arkadaşlarda durum nasıldı , genelde adet olacakmış hissinden yada hiç belirti olmamasından bahsediyorlar ,, hangisi çoğunlukta merak ettim ???

Merhaba arkadaşlar !! 4. tüp bebek denememde transferden sonra beklemedeyim . Önceki denemelerimden birinde bir sitede hiç belirti olmaması daha iyi diye bişey okumuştum ( gerçi şimdi bulamıyorumda o yazıyı ) ,, merak ediyorum burda hamile kalan arkadaşlarda durum nasıldı , genelde adet olacakmış hissinden yada hiç belirti olmamasından bahsediyorlar ,, hangisi çoğunlukta merak ettim ???

tedavin hayırlı olsun benimde 5. denemem 21 aralıkta transfer işlemim gerçekleşti 3 ocak test günüm Allah hayırlısı ile güzel sonuç alırız İnşallah. kişiden kişiye değişir şuan bende hiçbir belirti yok hiç birşey hisstmiyorum. ne ağrım ne sancım ne leke hiçbirşey yok sadece bazen karnımda gaz sancısına benzer sancı oluyor hepsi okadar.

tedavin hayırlı olsun benimde 5. denemem 21 aralıkta transfer işlemim gerçekleşti 3 ocak test günüm Allah hayırlısı ile güzel sonuç alırız İnşallah. kişiden kişiye değişir şuan bende hiçbir belirti yok hiç birşey hisstmiyorum. ne ağrım ne sancım ne leke hiçbirşey yok sadece bazen karnımda gaz sancısına benzer sancı oluyor hepsi okadar.

Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah bunlar son denemelerimiz olur :)) Adet olacakmışım gibi hafif ağrı hissediyorum ,, aslında biliyorum aldığımız progesteronların etkisi bu ama yinede okuduğum şey kafama takıldı merak ediyorum burda hamile olanlar genelde hiçbişey hissetmeyenler mi diye ???

benimde hiç belirti olmadı şu an kızım 32 haftalık inşlhhh

tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve bekleme sürecinde benimde hiç belirtim olmamıştı sadece ilaçlardan dolayı aşırı gaz şişkinliğim olmuştu.

Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah canım :)) İşte ben hamile olanlardan genelde böyle duyuyorum sanki ,, hiç bişey hissetmedim diyorlar ,,, BENİM GİBİ ADET OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİP DE POZİTİF SONUÇ ALAN VARMI MERAK EDİYORUM ???

VAR MI ARKADAŞLAR ????

okuduklarımdan çıkardığım sonuç eğer adet sancısına benzer kasık ağrısı olanlar sonradan hamileyim müjdesini veriyor.

ben iki kez denedim, belirti sayılan türden birşey yoktu, lekelenme yoktu ağrı sancı yoktu negatif oldu.

okuduklarımdan çıkardığım sonuç eğer adet sancısına benzer kasık ağrısı olanlar sonradan hamileyim müjdesini veriyor.

ben iki kez denedim, belirti sayılan türden birşey yoktu, lekelenme yoktu ağrı sancı yoktu negatif oldu.

Yok canım tam tersi ,, hiçbişey hissetmeyenlerin daha çokmuş pozitif ihtimali ,,, yani bu böyledir demiyorum tabii ,, ben bir yerde okumuştum doğrumudur değilmidir bilmiyorum ,, bunu merak ediyorum burda genelde nasıl oluyor diye ,, bendede bundan önceki denemelerimde hep hafif ağrı oldu ama sonuç hep kimyasal gebelik veya erken düşük ,, şimdi yine ağrı var ve çok korkuyorum :((

Minik meleğine kavuşmana çok az kaldı yani ne güzel ,, sağlıkla kucağına alırsın inşallah ,, hamilenin duası kabul olurmuş ,, tüp bebek kardeşlerine de dua et olurmu :)))

etmezmiyim canıiilm tabiiii ederim isimlerini bildiğim arkadaşların isimleriyle dua ediyorum bilmedikleriminde allahım tüm isteyen bu yolda uğraş veren tüm arkadaşların kucaklarını doldur anne olmayı nasip et diye hep dualarımdasınız

Son düzenleme:
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah canım :)) İşte ben hamile olanlardan genelde böyle duyuyorum sanki ,, hiç bişey hissetmedim diyorlar ,,, BENİM GİBİ ADET OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİP DE POZİTİF SONUÇ ALAN VARMI MERAK EDİYORUM ???

VAR MI ARKADAŞLAR ????

sağol canım:) Allah sanada iyi haberi almayı nasip etsin.

tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve bekleme sürecinde benimde hiç belirtim olmamıştı sadece ilaçlardan dolayı aşırı gaz şişkinliğim olmuştu.

Allah tamamına erdirsin canım. kaç haftalık oldular .Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bekleme süresi teste kadar nasıl geçti, neler yaptın

Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah bunlar son denemelerimiz olur :)) Adet olacakmışım gibi hafif ağrı hissediyorum ,, aslında biliyorum aldığımız progesteronların etkisi bu ama yinede okuduğum şey kafama takıldı merak ediyorum burda hamile olanlar genelde hiçbişey hissetmeyenler mi diye ???

Senin test günün ne zaman ? kişiden kişiye değişir ağrı yada ağrısızlık sen bunlara takma. inşallah Allahın izniyle olumlu sonuçlar alırız. en zoru 12 gün beklemek yok mu

benim 3 denemem 2. denememizde son günler karnım şişti hasta olucakmış gibi ara ara kısa ağrılar giriyordu.bana öle geliyordu belki ama göbek deliğim çok belirginleşmişti sonuç pozitif ama çok şiş ve sıkıntılıydım 7 haftalıken kalb durdu
şimdi 3 denemem 28 de sonucumu öğrenicem bu sefer hiç belirtim yok o yüzden çok üzüldüm kaç gündür geçen sefer öle değildim tutmadı eralde diye ama şimdi okuyorum hiç belirtisi lmayanda çok ne dşüneceğime karar veremedim artık yorum sizden

genelde adet belirtisyle ayni oluyomus..bende deneme yaptigimda adet belirtisine benzer sancilarim olmustu ayni belirtiler yani..icimden bir his adet olacagim diyordu..ayni adet sancisiydi cunku..doktoru aramistik..bunlar normaldir dedi..benim bebisim tutunmadi..ama bir cok kisi adet olacagini sanip poztifi sonuc almis..insallah hayirlisi olsun..ve dilerim isteyen herkeisn bebisleri tutunsun onlara..

Son düzenleme:

benimde 3ocak test gunum bende de hic bir belirti yok dedigin gibi sadece gaz sancisi oluyor belirtiere hictakilmiyorum ama beklemek cpk zor ben dayanamicam gibi sali gunu test yapcam insallah hakkimizda hayirlisi olsun allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

benimde 3ocak test gunum bende de hic bir belirti yok dedigin gibi sadece gaz sancisi oluyor belirtiere hictakilmiyorum ama beklemek cpk zor ben dayanamicam gibi sali gunu test yapcam insallah hakkimizda hayirlisi olsun allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Amin canım. Beklemek çok zor ama başkada seçeneğimiz yok. Allah hepimize hayırlısını versin. aynı gün test günmüz bende dayanamayıp cuma günü test yapmayı düşünüyorum

cnm bi kaç gündürr bakıyoruum senden hbr alırım diye ama alamadım ben test tarhinmi yanlış anladım acaba ?

cnm bi kaç gündürr bakıyoruum senden hbr alırım diye ama alamadım ben test tarhinmi yanlış anladım acaba ?

Sonuç negatif canım ,,, moralim kötüydü yazmaya elim varmadı buralara ,,, artık uzun bi süre denememe kararı aldım ,,, çok yorgun hissdiyorum hem maddi hem manevi dinlenmem gerek ,,, işte böyle ..... iyi geceler canım .....

Aman bende olmasın belirti;

Aşılamalarım, 1.ve 2. tüp denemem; yoğun kasık batması, bel ağrısı,adet ağrısı, hassasiyet...yani tüm belirtiler SONUÇ ;NEGATİF

3. ve 4. denemem; yoğun adet ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet, kahve lekelenme... SONUÇ ; DIŞ GEBELİK

kişiye göre çok değişiyo, belirtiler bişey ifade etmiyo...herkese bol şanslar

Back
X