Nerde oldunuz transfer ?15 ine test günü vermiş. 6 haziranda transfer oldum.
İlk transferimde de 9. Güne vermişti. 9. Günde pozitif görmüştüm. Merkezden merkeze değişiyor demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde oldunuz transfer ?15 ine test günü vermiş. 6 haziranda transfer oldum.
İlk transferimde de 9. Güne vermişti. 9. Günde pozitif görmüştüm. Merkezden merkeze değişiyor demek ki
Erken çıkmaz sende 10 gunde onceKızlar bir şey görebiliyor musunuz gölge gibi görüyorum burada pek görülmedi ama bakabilir misiniz , 8. günüm 3. gün embriyosu
Şişli memorialdeNerde oldunuz transfer ?
InshAllah pOzitif alırsın hayırlısı ike kucağına al , kaçıncı deneme?Şişli memorialde
Amin canım çok teşekkür ederim. 2. Denemem. İlk denememden bir bebeğim var. Kardeşi olsun istedik.InshAllah pOzitif alırsın hayırlısı ike kucağına al , kaçıncı deneme?
Insallah cok guzel sonuclar aliriz.Şişli memorialde
Merhaba hayırlı olsunInsallah cok guzel sonuclar aliriz.
Ben de 2 haziranda sisli memorial da oldum transferimi , 11 haziran test günüm. Erken gebelikte 2 gündür koyuya yakin çizgi çıkıyor bakalim![]()
Insallah sizin de hayirli ugurlu olsunMerhaba hayırlı olsunbende dün transfer oldu hayirlisiyla arada bı alt kasıkta adet sancısı gibi birşey oluyor ve geçiyor onun haricinde birşey hisetmiyorum herkeste belirti farklı olur ama insan bı merak etmiyor değil
sizde belirti neler oldu ne zaman basladi
Kayıpların için çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin minnağıInsallah sizin de hayirli ugurlu olsun
Benim mide bulantim oldu , bu benim kimyasal , bos gebelik ve dusuklerle birlikte olursa 5. gebeligim , hepsinde de en erken mide bulantisi oldu , ama böyle tiksinme gibi birden gelen bir sey oluyor , hatta aralik ayinda kendiliginden hamile kaldim ve daha reglime 7 gun vardi , esimle disardaydik birden o tiksinme hissi geldi ve dedim ki ben hamileyim :) eve gidip test yaptim ve silik cizgi çıkmıştı tabi kimyasal oldu.
Onun dışında baska hic bir belirti yok şimdilik, bel ağrısı kasik agrisi olunca aklima yasadigim kotu tecrubeler geldigi icin diyorum ki mümkünse hic bir belirti olmasin bu sefer , bakalim artik her sey nasip❤
Amin , Allah razı olsunKayıpların için çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin minnağıbizede bu duyguyu nasip etsin hayırlısıyla
![]()
Ayyy çok sevindim. Hadi gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallahInsallah cok guzel sonuclar aliriz.
Ben de 2 haziranda sisli memorial da oldum transferimi , 11 haziran test günüm. Erken gebelikte 2 gündür koyuya yakin çizgi çıkıyor bakalim![]()
Allah razi olsunAyyy çok sevindim. Hadi gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallahbenim bugün 3. Günüm. İlk gebeliğimi kaset test ile 6. Gün öğrenmiştim. Muhtemelen yine 6. Gün bir kaset test yaparım
![]()
Ay ne güzel , ınshAllah olurAmin canım çok teşekkür ederim. 2. Denemem. İlk denememden bir bebeğim var. Kardeşi olsun istedik.![]()
Amin inşallahAy ne güzel , ınshAllah olur![]()
oncelikle hayirlisi olsun ! kac tane kacinci gun embriyosu transfer edilldi ? nerede yaptirdiniz ?Bugün 6.günüm kasıklarımda ağrı vs hiç belirti yok sadece transferin 2. Gününden beri göğüslerimde şişlik var düne kadar gögüslerde ağrı da vardi bugün o da yok. Tutunsa illa belirti olurdu diye düşünüyorum moralim de bozuluyor ama inşallah tutunmustur![]()
Merhabalar , teşekkür ederim. 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. İzmir'de Eser Çolakta tedavi gördüm ilk tüp bebek tedavim ve ilk transferimdi. İnşallah sağlıklı ilerler kimyasal felan olmaz perşembe testi yenileyeceğimoncelikle hayirlisi olsun ! kac tane kacinci gun embriyosu transfer edilldi ? nerede yaptirdiniz ?
Canım benı doğal yolla 6 haftalık bır düşüğüm,bir de kımyasalım oldu tüp bebekle ıkızlere hamıle kaldım 3.gün embriyolarındı 27 haftalıkken erken doğum oldu kaybettık suanda 3.gün tek embriyo 11 haftalık hamıleyım yanı ıkı kere transfer oldum ılkınde ıkızler tuttu ıkıncı de tek bebek ıkısınde de belırtım 3.4.gün kasıklara iğne batması