Transferden sonra gün gün belirti

Insallah cok guzel sonuclar aliriz.
Ben de 2 haziranda sisli memorial da oldum transferimi , 11 haziran test günüm. Erken gebelikte 2 gündür koyuya yakin çizgi çıkıyor bakalim🥰
Merhaba hayırlı olsun 😇🤗 bende dün transfer oldu hayirlisiyla arada bı alt kasıkta adet sancısı gibi birşey oluyor ve geçiyor onun haricinde birşey hisetmiyorum herkeste belirti farklı olur ama insan bı merak etmiyor değil😇 sizde belirti neler oldu ne zaman basladi

Merhaba hayırlı olsun 😇🤗 bende dün transfer oldu hayirlisiyla arada bı alt kasıkta adet sancısı gibi birşey oluyor ve geçiyor onun haricinde birşey hisetmiyorum herkeste belirti farklı olur ama insan bı merak etmiyor değil😇 sizde belirti neler oldu ne zaman basladi
Insallah sizin de hayirli ugurlu olsun 🥰🥰
Benim mide bulantim oldu , bu benim kimyasal , bos gebelik ve dusuklerle birlikte olursa 5. gebeligim , hepsinde de en erken mide bulantisi oldu , ama böyle tiksinme gibi birden gelen bir sey oluyor , hatta aralik ayinda kendiliginden hamile kaldim ve daha reglime 7 gun vardi , esimle disardaydik birden o tiksinme hissi geldi ve dedim ki ben hamileyim :) eve gidip test yaptim ve silik cizgi çıkmıştı tabi kimyasal oldu.
Onun dışında baska hic bir belirti yok şimdilik, bel ağrısı kasik agrisi olunca aklima yasadigim kotu tecrubeler geldigi icin diyorum ki mümkünse hic bir belirti olmasin bu sefer , bakalim artik her sey nasip 🥰🤲

Insallah sizin de hayirli ugurlu olsun 🥰🥰
Benim mide bulantim oldu , bu benim kimyasal , bos gebelik ve dusuklerle birlikte olursa 5. gebeligim , hepsinde de en erken mide bulantisi oldu , ama böyle tiksinme gibi birden gelen bir sey oluyor , hatta aralik ayinda kendiliginden hamile kaldim ve daha reglime 7 gun vardi , esimle disardaydik birden o tiksinme hissi geldi ve dedim ki ben hamileyim :) eve gidip test yaptim ve silik cizgi çıkmıştı tabi kimyasal oldu.
Onun dışında baska hic bir belirti yok şimdilik, bel ağrısı kasik agrisi olunca aklima yasadigim kotu tecrubeler geldigi icin diyorum ki mümkünse hic bir belirti olmasin bu sefer , bakalim artik her sey nasip 🥰🤲
Kayıpların için çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin minnağı😇😍 bizede bu duyguyu nasip etsin hayırlısıyla 🤗😍

Insallah cok guzel sonuclar aliriz.
Ben de 2 haziranda sisli memorial da oldum transferimi , 11 haziran test günüm. Erken gebelikte 2 gündür koyuya yakin çizgi çıkıyor bakalim🥰
Ayyy çok sevindim. Hadi gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🥰 benim bugün 3. Günüm. İlk gebeliğimi kaset test ile 6. Gün öğrenmiştim. Muhtemelen yine 6. Gün bir kaset test yaparım 😄

uzun zamandir takipteyim sizi ama transfer sonrasi yazarim diye soz vermistim...evet ozetle 3.gun embriyosu 31 mayista acibadem maslakta transfer oldum test gunum 11 haziran, gunler gecmek bilmiyor ve 0 semptomum var....ne Bir agri ne Bir sizi ne Bir siskinlik,ne Bir hissiyat ...yok efendim tutunma kanamasi :)) ..idrar testi yapmayacagim burdan cok okudum dinleyecegim sozunu basindan gecenlerin, hic guvenim yok (evde olmasina ragmen) ama bu kadar belirti olmadan icime bir kusku dusmuyor degil...(hernekadar cok kisi 0 belirtiyle gebe kalmis olsa da..)

Bugün 6.günüm kasıklarımda ağrı vs hiç belirti yok sadece transferin 2. Gününden beri göğüslerimde şişlik var düne kadar gögüslerde ağrı da vardi bugün o da yok. Tutunsa illa belirti olurdu diye düşünüyorum moralim de bozuluyor ama inşallah tutunmustur 😢

Ayyy çok sevindim. Hadi gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🥰 benim bugün 3. Günüm. İlk gebeliğimi kaset test ile 6. Gün öğrenmiştim. Muhtemelen yine 6. Gün bir kaset test yaparım 😄
Allah razi olsun🥰
Insallah pozitif haberlerinizi almak nasip olur🥰🤲

Merhaba hanimlar,
Benim de transferim bugun oldu, hakkimizda hayirlisi olsun. 20 haziran test gunum.

Bugün 6.günüm kasıklarımda ağrı vs hiç belirti yok sadece transferin 2. Gününden beri göğüslerimde şişlik var düne kadar gögüslerde ağrı da vardi bugün o da yok. Tutunsa illa belirti olurdu diye düşünüyorum moralim de bozuluyor ama inşallah tutunmustur 😢
oncelikle hayirlisi olsun ! kac tane kacinci gun embriyosu transfer edilldi ? nerede yaptirdiniz ?

oncelikle hayirlisi olsun ! kac tane kacinci gun embriyosu transfer edilldi ? nerede yaptirdiniz ?
Merhabalar , teşekkür ederim. 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. İzmir'de Eser Çolakta tedavi gördüm ilk tüp bebek tedavim ve ilk transferimdi. İnşallah sağlıklı ilerler kimyasal felan olmaz perşembe testi yenileyeceğim :(

Canım benı doğal yolla 6 haftalık bır düşüğüm,bir de kımyasalım oldu tüp bebekle ıkızlere hamıle kaldım 3.gün embriyolarındı 27 haftalıkken erken doğum oldu kaybettık suanda 3.gün tek embriyo 11 haftalık hamıleyım yanı ıkı kere transfer oldum ılkınde ıkızler tuttu ıkıncı de tek bebek ıkısınde de belırtım 3.4.gün kasıklara iğne batması

Back
X