• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra büyük tuvalet sorunu🤦🏼‍♀️

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
65
8
1
28
Kızlar ayıptır söylemesi transferden sonra büyük tuvaletim geliyor ve çıkmak zorunda kalıyorum ister istemez ıkınıyosun embriyolar düşer mi ? Tuvalete çıkmasam daha kötü kayısı tüketiyorum ama faydası olsada yine de çıkıyorsun sıkıntı olur mu

Kızlar ayıptır söylemesi transferden sonra büyük tuvaletim geliyor ve çıkmak zorunda kalıyorum ister istemez ıkınıyosun embriyolar düşer mi ? Tuvalete çıkmasam daha kötü kayısı tüketiyorum ama faydası olsada yine de çıkıyorsun sıkıntı olur mu
Benim sıkıntım da farklı 8-9 gün çok dayandım ıkınmamak için ama çok kötü oldum bu sefer içimizde taş olarak kalıyor o dışkı gelmiyor ben çok kötü olmuştum

Fazla ıkınmamaya çalış kuzum sen yine tabi herşey Allah’tandır ama

Ikınmadan kendinizi sıkmadan yapın, sabahları 2 tatlı kaşığı zeytinyağı tüketin kuru kayısı yiyin bol su için

Back
X