TRANSFERDEN SONRA BEKLEME SURECiNi NASiL GECiRDiM........

çok ağrı degil hafif batmalar oluyor ama evde dinlenmeniz şart. ertesi gun daha da azalıyor. sonraki gün tamamen bitiyor.
bende bunu cok merak ediyordum.
insallah dediginiz gibi olur.ben rahim filmine bile dayanamadim.
RABBIM yardim etsin butun arkadaslara.siz hangi asamadasiniz?

KIZLAR BIR SEY SORMAK ISTIYORUM BILENLER YARDIMCI OLABILIRMI???
yumurta toplandigi gun erkek sperm veremezse ne olur SIZCE?

KIZLAR BIR SEY SORMAK ISTIYORUM BILENLER YARDIMCI OLABILIRMI???
yumurta toplandigi gun erkek sperm veremezse ne olur SIZCE?
canim her ikisi de yumurta toplamada sperm vermede dr un belirlediği saatler içerisinde olmali cunku donllenme için bu sart.

Anladim cnm insallah bi sorun cikmaz.
ya cok endiseliyim ben bu konuda.
canim randevu saatinize zaten esinle birlikte gidiosun sen opu olmadan once esin sperm verir sonra sen opu olursun bu kadar inşallah sikintisizca atlatirsiniz tatlim

canim randevu saatinize zaten esinle birlikte gidiosun sen opu olmadan once esin sperm verir sonra sen opu olursun bu kadar inşallah sikintisizca atlatirsiniz tatlim
AMIN INSAALLAH OYLE OLUR ESESIM DUA ET BEBISINLE BIRLIKTE BANA...
COK TEDIRGIN, ENDISELI, MERAKLI VE KORKAK OLDUM YA BU SURECE GIRDIGIMDEN BERI...

AMIN INSAALLAH OYLE OLUR ESESIM DUA ET BEBISINLE BIRLIKTE BANA...
COK TEDIRGIN, ENDISELI, MERAKLI VE KORKAK OLDUM YA BU SURECE GIRDIGIMDEN BERI...
inşallah bitanem dualarimiz seninle
guzel dusunuorum sana karsi inşallah yakinda gelicek nurtopun

mersi cnm ins ya icine oylemi doguyor gercekten?????
olucak inşallah sen islerini Allah a havale et
gerisini düşünme
bu süreç baya meşakkatli tatlim ama sakin pes etmek yok
inşallah ilk denemende seninle olur meleğin fazla bekletmez
Rabbim saglikli hayirli evlatlarla yuvani senlendirsin inşallah

eses cnm sende yurtdisindasin beni iyi anlarsin.cok fazla dilde bilmiyorum.
o yuzden merak ettiklerimi sorucam.aciklarsan sevinirim.

1.tup icin adetin basindami igneler vurulucak?kac gun surer?
2.yumurta toplama gunu hangi ilaclari kullandin? betadine nedir?
3.burda genel anestezi varmi? bunu benmi soyleyeyim doktora?

ozele gel konusalim canim

2. Tüp bebek deneyimimi yasadim. Ilkinde tek yumurta dollendiginden tek embriyo konuldu ancak negatifti. 2.'de 2 embriyo transfer edildi. Transfer sonrası hayatı agirdan yasadim, ilk 5 gün cok dikkat ettim ve opu'dan itibaren 10 gün rapor kullandim. Ananas, kabak cekirdegi, Çiğdem, hurma ve incir tukettim. Dr. Kortizon kullandirdi 1 hafta ve bu surecte bol su içip tuzdan sakindim. Bol dua ettim ve olumlu düşündüm. Sonuç pozitifti. Sadece pozitif sonucu almak yetmiyor. Simdi 6+3 'teyim ve kese duzensiz dendi. Haftaya tekrar kontrolum var. Transfer sonrası rahatlik strese dönüştü ne yazik ki.

maşallah canim sukur pozitifi almissin bu ilk adim bebeklerinden
ikiz gebelikler riskli gebelikler canim ama bebeklerin seninle inşallah buna inan Allah a dua et
eger nasiplerinde varsa gelecekler
dediğin gibi asil stres de pozitifi aldiktan sonra 3 -3.5 ay suruo
ilk 10 hafta cok önemli bebeğin organ oluşumu bu haftalarda oluo
hepimiz yasadik tatlim ama Rabbim e havale et islerini
biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir i ilahi ....

Cok tesekkur ederim yureklendirici mesajınız için. Iki embriyo transfer edildi ama kese bir tane görüldü. Ona da sukrettik ancak kesede bebek olacak mi o şüpheli. Pozitif sonucu alınca tüp bebek merkezine durumu bildirdim ve dr. O gün icerisinde Hcg degerimin artması icin Ovitrelle yapmami istedi. 14. Gün hcg 82 idi. E2 ve p4 ise gayet iyiydi. Sonraki hcg takip degerlerim 309, 382, 420, 648, 990 ve nihayetinde 1800 oldu. 990'da gorulen kese duzensiz dendi. 1800'de ise duzensizlik ayniydi ama hcg degerim katlamisti. Böyle durum yaşayıp sağlıklı gebelik yasayan oldu mu aranızda? Ben istikrarsiz hcg artisi yüzünden oldugunu tahmin ediyorum ve ne yazık ki umudum az

INSAALLAH HIC BISEY OLMAZ .
RABBIM BUYUKTUR.HABIBININ HURMETINE ALLAHIM SANA BAGISLASIN CNM.
BU DERDI CEKMEYENLER BILEMEZ VE ANLAYAMAZ.COK ZOR ZAMANLARDAN GECIYORUZ.
GUZEL GUNLER BIZI BULACAK INSAALLAH....

ozele gel konusalim canim
eses cnm dogum ettinmi ? durumlar nasil?

ben ilk tup bebek denememde negatifi aldim.ikinciyi esim istiyor ben kararsizim.
yumurtam tembelmis.(esimdede var).baya igne kullandim ama 4 yumurta toplandi.
transfer asamasina gelemedik biz. kotu gecti ilk deneyimim

doğum yaptım canim cok sukur iyiyiz ikimizde darisi tez vakitte sana ve tum isteyenlere olsun inşallah tum kalbimle diorum
ilkler negatif oluo genelde canim moral bozma
benimde ilk negatifti
2.yi muhakkak denemelisin beslenmene dikkat et lütfen cok etkisi oluo
iğne fln hepimiz kullandik takma kafana biseyi nolur dile kolay biliorum

gozun aydin cnm saglikla buyut. insallah hayirli evlat olur. minigi op yerime.
evet deniycez insallah nasip olursa.

merhaba biliyorum uzerinden 3 sene geçmis ama dün transferim oldu bana bakacak kimsem yok yanimda esimde ise gitmek zorunda kaldi saat 11 gibi ye diger ymek yemene bn gelirim dedi acaba beklemekle ona zarar veriyirmuyum ? yemelimiyim kahvaltimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…