- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
meraba arkadaşlar,
transfer sonrasinda ,
neler yapalim ,neler yiyelelim,nasil geçirelim,nasil yatalim ,bebek tutunsun diye biseyler yapmamiz lazim mi falan filan diye biz kadinlar hep bir arastirma içinde oluruz ....
biliyoruz ki bu süreç hakkaten zor geçer ,zaman hatta durur cogu zaman ...
sizlere transferden sonra neler yaptigimi yazmak, içimi dökmek hatta ve hatta merakli olan ,arastiran arkadaslarima bir nebzede olsun yardimci olmak amacıyla konuyu açmak istedim.
oncelikle kendimden bahsedeyim.ilk tedavimin 2.denemesinden dondurulmuş embriodan bir evladım var.
2. bebek için ugrasmaya basladik 8-9aydir...
bu arada 3 kez negatif aldim ,bir tedavimde iptal oldu.
tekrar dondurulmuşumla transfer oldum temmuz ayinda ve transferden sonra neler neler yaptım .
calisan biriyim transfer gününden itibaren 5 gun isten rapor aldim .isim cok hareketli ve tempolu mecburdum.
neyseeee
transfer olmaya hastaneye gittik.normalde randevumuz sabah 10.30 da.beklioruz cagiran yok bizi.kac kez o sahneyi yasadim bole bisi olmamisti .
11.00 oldu hala beklioruz .sinir kat sayimiz kari koca artti ..ustune ustluk idrar torbam dolu ..
işyerinden sef ariyo ise gel falan diye ....yok biz kaldik bekleme salonunda.
sonra gidip hemşireye söyledik dr gelecek dio..Allah Allah ne demek dr gelecek...
oda bir alt kattan gelecek transfer yapip geri muayene odasina gidecek..
ole bole bekledik saat oldu 11.30
tabi bu arada esimle gergin gergin arada bir itişip duruoruz.
neyse dr hanim tesrif ettiler nihayet 11.30 da.hemen aldilar beni odaya.dr da bir hiz bir telaş aceleyle transferimi oldum.yurtdisinda olduğum için yatmak yok hemen kalkiosun masadan.kalktik eve gelioz ama dr a sinir olduk acele acele ilgisizce tavirlarina ...
neyse verecek olan Rabbim degilmi her sartta verir...
transfer olmadan 70.000 YA VARIS çekmeye basladim ,transferden sonraya kadar çektim bitirdim.
3 cuma ustuste YA EVVEL çektim 1000 er adet...
bol bol dua edip Rabbimden saglikli hayirli evlatlar istedim.
hic ole yatmadım .eve gelince uzandm biraz oturdum duramadım kalktim
normal yaşantıma devam ettim.yemegimi yaptım cocugumla ilgilendim
transferden sonra bir tas kabak cekirdegi yedim hazir paketlerden ozlemisim.
1 tum ananasi 2-3 günde yedim,sabahlari birer hurma yedim.
yediklerimizle alakasi var mi bilmiorum ama ben canimin istediği gibi davrandim acikcasi.
uyurken sol tarafıma yattim genellikle...solda kan akisi daha iyi oluo arkadaşlar.
2. gun arabayla gitmemiz gereken yer vardi oraya gittik.
hatta 3.gun disarilarda parklarda gezdik eğlendik dondurma yedik ...
4.gun evimi esim supurdu ben tozlari fln aldin yerleri sildim.
5. günden 8.gunde dahil ise basldim calistim.
6.gun işyerinde tuvalete gittim bole pembemsi akintim olmuş cok az ,bende hasta olmadan once ole gelir hemen moral sifir bende ,molada esimi aradim hasta olacam die agladim olmadi die icerde agladim sonra biraz topladım kendimi
eve geldim esimde evde uzulmus hayirlisi olsun dedik Rabbimin vardir bir bildiği dedik o gun oyle geçti ertesi gun hasta olmadım sabah gittim markete idrar testi aldim 4 tane nasilsa lazim oluo evde dursun die ,hastalancam die ped aldim
geldim eve, yaptım bisi cikmadi cope koydum olmadi dedim aradan cok geçmedi bir baktim silik hayalet çizgi cikmis hemen umutlarim yeşeriverdi.
ertesi gun hala adet yok tekrar test yaptım yine çizgi var ..
ben hamileyim die biyandan seviniorum bir yandanda acabalar kafamda...
test gunu geldi gittik kan verdim tel geldi pozitif hamileydim cok mutluydum canlar .......
oyle belirti fln aramayin ,bende hafif basdonmeleri,bazen sol bazen sag kasigimda hislerim oldu.sanki bazi gunler hic transfer olmamis gibiydim
hic bisi hissetmiodum
ilk pozitifimde adet belirtileri olmustu ama bu sefer hissetmedim cok fazla ...
Rabbim bu haberi tum bebek isteyenlere nasip etsin inşallah,tum hamile arkadaslarimin sagliklica hayirlica bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.
Rabbim tamamina erdirsin sorunsuz sikintisizca..
transfer sonrasinda ,
neler yapalim ,neler yiyelelim,nasil geçirelim,nasil yatalim ,bebek tutunsun diye biseyler yapmamiz lazim mi falan filan diye biz kadinlar hep bir arastirma içinde oluruz ....
biliyoruz ki bu süreç hakkaten zor geçer ,zaman hatta durur cogu zaman ...
sizlere transferden sonra neler yaptigimi yazmak, içimi dökmek hatta ve hatta merakli olan ,arastiran arkadaslarima bir nebzede olsun yardimci olmak amacıyla konuyu açmak istedim.
oncelikle kendimden bahsedeyim.ilk tedavimin 2.denemesinden dondurulmuş embriodan bir evladım var.
2. bebek için ugrasmaya basladik 8-9aydir...
bu arada 3 kez negatif aldim ,bir tedavimde iptal oldu.
tekrar dondurulmuşumla transfer oldum temmuz ayinda ve transferden sonra neler neler yaptım .
calisan biriyim transfer gününden itibaren 5 gun isten rapor aldim .isim cok hareketli ve tempolu mecburdum.
neyseeee
transfer olmaya hastaneye gittik.normalde randevumuz sabah 10.30 da.beklioruz cagiran yok bizi.kac kez o sahneyi yasadim bole bisi olmamisti .
11.00 oldu hala beklioruz .sinir kat sayimiz kari koca artti ..ustune ustluk idrar torbam dolu ..
işyerinden sef ariyo ise gel falan diye ....yok biz kaldik bekleme salonunda.
sonra gidip hemşireye söyledik dr gelecek dio..Allah Allah ne demek dr gelecek...
oda bir alt kattan gelecek transfer yapip geri muayene odasina gidecek..
ole bole bekledik saat oldu 11.30
tabi bu arada esimle gergin gergin arada bir itişip duruoruz.
neyse dr hanim tesrif ettiler nihayet 11.30 da.hemen aldilar beni odaya.dr da bir hiz bir telaş aceleyle transferimi oldum.yurtdisinda olduğum için yatmak yok hemen kalkiosun masadan.kalktik eve gelioz ama dr a sinir olduk acele acele ilgisizce tavirlarina ...
neyse verecek olan Rabbim degilmi her sartta verir...
transfer olmadan 70.000 YA VARIS çekmeye basladim ,transferden sonraya kadar çektim bitirdim.
3 cuma ustuste YA EVVEL çektim 1000 er adet...
bol bol dua edip Rabbimden saglikli hayirli evlatlar istedim.
hic ole yatmadım .eve gelince uzandm biraz oturdum duramadım kalktim
normal yaşantıma devam ettim.yemegimi yaptım cocugumla ilgilendim
transferden sonra bir tas kabak cekirdegi yedim hazir paketlerden ozlemisim.
1 tum ananasi 2-3 günde yedim,sabahlari birer hurma yedim.
yediklerimizle alakasi var mi bilmiorum ama ben canimin istediği gibi davrandim acikcasi.
uyurken sol tarafıma yattim genellikle...solda kan akisi daha iyi oluo arkadaşlar.
2. gun arabayla gitmemiz gereken yer vardi oraya gittik.
hatta 3.gun disarilarda parklarda gezdik eğlendik dondurma yedik ...
4.gun evimi esim supurdu ben tozlari fln aldin yerleri sildim.
5. günden 8.gunde dahil ise basldim calistim.
6.gun işyerinde tuvalete gittim bole pembemsi akintim olmuş cok az ,bende hasta olmadan once ole gelir hemen moral sifir bende ,molada esimi aradim hasta olacam die agladim olmadi die icerde agladim sonra biraz topladım kendimi
eve geldim esimde evde uzulmus hayirlisi olsun dedik Rabbimin vardir bir bildiği dedik o gun oyle geçti ertesi gun hasta olmadım sabah gittim markete idrar testi aldim 4 tane nasilsa lazim oluo evde dursun die ,hastalancam die ped aldim
geldim eve, yaptım bisi cikmadi cope koydum olmadi dedim aradan cok geçmedi bir baktim silik hayalet çizgi cikmis hemen umutlarim yeşeriverdi.
ertesi gun hala adet yok tekrar test yaptım yine çizgi var ..
ben hamileyim die biyandan seviniorum bir yandanda acabalar kafamda...
test gunu geldi gittik kan verdim tel geldi pozitif hamileydim cok mutluydum canlar .......
oyle belirti fln aramayin ,bende hafif basdonmeleri,bazen sol bazen sag kasigimda hislerim oldu.sanki bazi gunler hic transfer olmamis gibiydim
hic bisi hissetmiodum
ilk pozitifimde adet belirtileri olmustu ama bu sefer hissetmedim cok fazla ...
Rabbim bu haberi tum bebek isteyenlere nasip etsin inşallah,tum hamile arkadaslarimin sagliklica hayirlica bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.
Rabbim tamamina erdirsin sorunsuz sikintisizca..
Son düzenleme: