Merhaba Arkadaşlar,
Siteyi takip ediyordum ama henüz üye oldum... Benim gibi olanlar belki yardımcı olabilirse, biraz olsun moral bulabilmek istiyorum.
Bugün trasnferimin 5. günü ve ben sürekli ağlama krizlerine giriyorum, sanki 12 gün bitmişte ben negatif sonucu almışım gibi...
Acaba içime mi doğuyor, tutmadı mı kiHerşeyin başı moral biliyorum ama elimde değil, çıldırmak üzereyim, inanılmaz saldırgan oldum
Halbuki o kadar güze başlamıştı ki transfer günüm, Berat kandiliydi, diyanetten bir arkadaşım hocalık yaptığı kursta tüm arkadaşlarına benim adıma 1 hafta Kur'an okutturmuştu, annem umrede mübarek topraklarda Kabe'nin karşısında benim için dua ediyordu... Herkes, herşey, Rabbim bile benim yanımda ne güzel güne denk getirdi diyordum. ama 3. gün yataktan ağlayarak kalktım resmen ve olmadı, olmayacak hissine kapıldım, kurtulamıyorum bu histen... hani olurda tutmazsa bu sefer kendimi suçlayacağım ben stres yaptım da olmadı diye...
Benim gibi hislere kapıldınız mı tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar, ne olur yardımm edin....
of kuzum of sakin ol içine hararet dolmuş senin
panik durumu yaşıysun lütfen sakin ol
umudunu yitirme güzel günler kapıdadır..
bebeğin karnındaymış gibi karnını okşa,onunla konuş.neticesi daha belli olmayan bir sonuç için üzülmek boşuna.git bebeğin için alışveriş yap.eldiven al patik al,yelek al..umutsuzluk şeytandandır..
canım kaçıncı denemen bu? yıllarca deneyip olmayan insanlar var, güçlü olmazsan olmaz ki
ben tüp bebek yaptırmadım ama 3 aydır deniyorum olmuyor bu ay progestan kullanmaya basladım tutar mı bilmiyorum tutmazsa eşim 2 ay sonra çalışmaya gidecek 6 ay beklemek zorunda kalacağım ben de cok stresliyim
bir de bende bi sorun yok ama eşimi test yaptırmaya da ikna edemedim
gecen hafta doktordan cıktıgımızda ben de ağladım hem sürekli git gel insanın sinirlerine dokunuyor hem de eşim basit bi test bile yaptırmadı ben bu kadar cabalarken ;( şimdi de hormon ilacı almak zorundayım belki sorun ondayken kendimi riske atıyorum ;(
üstelik surda 2 deneme daha anca yapabileceğiz sonra seneye kalacak;(
yani canım bu git gel testler doktorlar beklemeler derken insan stres yapıyor bi yandan kazara hamile kalanları görüp insan sinirleniyor da ben bu kadar neden uğrasıyuorum diye.. haklısın ve yalnız degilsin ama güçlü durmak zorundayız canımcım
Saolun arkadaşlar... 1 aşılama yapmıştık, bu daha ilk tüp denememiz... Bu tedavi sonu olmayan bir yol işte, çok sinirlerim bozuldu sanırım, ya da çok fazla tuttum ve sıktım kendimi, bir anda boşaldı sinirlerim. Bizim sorunumuz erkek infertilitesi... kankamanka, bende senin yaptığını yaptım, eşim doktora 6 ay gitmedi, hormon ilaçlarını ben kullandım, hem kilo aldım hem de kayınvalidemden hergün laf yedim hem kilolarımla ilgili hem de çocuğumun olmamasıyla ilgili...
konuya dönecek olursak, neden bir anda böyle patlamalar yaşıyorum inanın bilmiyorum, çok umutlu başlamıştımOlmadı mı ki acaba
ay canım sorma stresi ben yasıyorum insanlar sürekli hamile misin diye sorup duruyor ama bu ay da olmazsa önümüzdeki ay dr gideceksin dedi zaten eşime, mecbur baktıracağız sanırım bir sey cıkar diye korkuyor..
umudunu kaybetme bence de alışveriş yap bebişe iyi gelir moral verir
Canım yapma böyle tedavide psikolojinin yüzde yüz etkisi var.ilaçlardan hormonlar değişiyor psikolojin etkilenmiştir elbette ama sakin olmaya çalış güzel şeyler düşün,bak ne kadar şanslısın bir sürü dua edenin var daha ilk dnemen bu tutabilir ama tutmasa da dünyanın sonu değilki..Allah onun geleceği vakti biliyor ne zman hayırlısıysa ozaman verecektir,kendinede bebeğinede zarar verme böyle yaparak.sen elinden geleni yaptın takdir Allahın..O senin için en iyisini verecek içini rahat tut.bişeyler bul oyalanacak hep bunu düşünme,ilk 3 gün evde geçirmişsindir bundan sonra yormadan çık dolaş bu meseleden uzak tut kendini bu kadar düşünme
Biliyorum canım, zaten bunu bildiğim için kendime daha da eziyet ediyorum.. Diyorum ki belki tutacak, ya da tutacaktı ama bu stresi kendime yaşattığım için tutacağı varsa da tutmayacak... Aklımdan neler geçiyor bir bilsen... İlk 3 gün evde yattım, dün itibari ile işe başladım ama ne başlamak :) tüm gün internet sitelerinde belirti-sonuç arıyorum...
ben de aynı durumdayım canım işteyim bugün fazla işim de yok, sitedeki bütün konuları ezberledim:)
stresten tutmaması gibi bir sey olmaz heralde canını sıkma. benim her ay tam 28 gün süren adetim gecen ay 4 gün gecikti ama adet oldum sonunda. doktor strestendir diyor cok sacma geliyor stresten adetini nasıl tutarsın ki:) belki de diyorum tutunmaya calışıyor bebiş tutunamadı. ondan önceki ay da yerleşme lekelenmem oldu 3 aydır sol kasıgımda agrılarım oluyor bunlar bana psikolojik gelmiyor. bakalım bu ay da progesteron verdi işte yine agrılarım basladı adet olcakmış gibi kasıklarım agrıyor umarım ilacın etkisi değildir de tutunmaya calışıyordur..:26:
Sonucun ne çıktı canım çok merak ettim ben de o tarihlerde tedavim bitmiş yumurta toplama işlemi yapılmış transferim olacaktı ama ne yazık ki olmadı progesteron değerim yüksek çıkınca doktorum embriyoları dondurdu tedavim ertelendi ve üzerinden 2 ay geçti ve yine aynı son Takdiri İlahi herşeyin bi zamanı var sen istediğin kdr kendini parala o yüzden rahat bırak herşey olacağına varıyor. Merak ettim seni okuyunca yazdıklarını inşallah hamilesindir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu şekilde düşünme canım Allahin izniyle inşallah olumlu sonuç alırsınİz ama dikkat edin kendinize yuksege uzanmayın ağır kaldırmayin istirahat edin psikolojinizi rahat tutun olumlu düşünün uzmeyin kendinizi çok kötü hissidiyorsanoz kendinizi psikolağa gidin yardım alınbnde suan ayni durumdayim b sinir sitres esimden den nefret ediyorum gozume bi hos gorunuyor..neden oldu anlamiyorumm.ilk gun hissediyordum varligini ama bugun 3. gun sanki dunde bugunde bisey hssetmiyorim surekli dinlenmedeyim de ama pisikolojim bozuk..onu kendi elimle aldim yok ettim gibi cani hissediyorum.. her zama gulen bn transfer olunca ne degidtide boyle oldum.negatif cikarsa asla kendimi affetmem kendime cok sinir oluyorum..iki kerede yegenimi kucagima aldim 2 yasinda cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?