arkadaşlar,
bugün hayırlısı ile 9.günümü tamamlıyorum, 24 martta sonuçlara bakacağız. dün ve bugün bel ağrıları çekiyorum, normalde adet öncesi görülen diğer belirtiler( kasık ağrısı, göğüş şişliği vs. ) gibi belirtilerim yok ama. Bunların hem hamilelik hem adet belirtisi olması ve birbirlerine benzemeleri biraz düşündürmeye başladı beni. Ne dersiniz ??? Bu bel ağrısını çekip de sonra pozitif saonuç alanlarınız oldu mu ??
cnm inş sana yarın sonucu söyleyebilirim yarın test günüm ağrılarım oldu gecti çok korktum adet olucam diye ama bişey yok şimdilik bakalım sonuç ne olacak
:çok üzgünüm:
arkadaşlar,
bugün hayırlısı ile 9.günümü tamamlıyorum, 24 martta sonuçlara bakacağız. dün ve bugün bel ağrıları çekiyorum, normalde adet öncesi görülen diğer belirtiler( kasık ağrısı, göğüş şişliği vs. ) gibi belirtilerim yok ama. Bunların hem hamilelik hem adet belirtisi olması ve birbirlerine benzemeleri biraz düşündürmeye başladı beni. Ne dersiniz ??? Bu bel ağrısını çekip de sonra pozitif saonuç alanlarınız oldu mu ??
bel ağrısımı oda ne ben ağrılarımdan oturamadım bile 16 gün boyunca adet ağrıları desen cabası lavabodan çıkmıyodum ha şimdi hastalanacam diye dr gittim çok belim ağrıyo oturamiyorum bile dedim normal dedi bebeklerin 4 üde tutmuş ondan ağrıyo dedi adet belirtileride 4 ayı bitirmemize rağmen hala devam ediyo canım hiç sıkıntı yapma bunlardan dolayı kendine hayırlı haberler alırsın inşallah
arkadaşlar,
canım ağrılara hiç takılma ben normal adet ağrılarımı hep çektim ama şuan himileliğim keşinleşti bugün,hatta dün gecede çok ağrıdı belim ve karnım bunlar normal canım takma
ahhhh kızzlaar
umut oldunuz bana, insan meger kendini kuvvetli sanarken ne kadar kolay süngüsü düşebiliyyormuş.. bu uğurda çekilen sıkıntıdan hepimizi kurtarsın Allahım, hepimize güzel sevinçler yaşatsın, herkes bebişini kucağına alsın biran evvel. sayenizde her sabah test gününe kadar yeni bir moral kazanıyorum, günler daha çabuk geçiyor.tek tek teşekkr ederim.
cnm inş sana yarın sonucu söyleyebilirim yarın test günüm ağrılarım oldu gecti çok korktum adet olucam diye ama bişey yok şimdilik bakalım sonuç ne olacak
:çok üzgünüm:
canım ağrılara hiç takılma ben normal adet ağrılarımı hep çektim ama şuan himileliğim keşinleşti bugün,hatta dün gecede çok ağrıdı belim ve karnım bunlar normal canım takma
Canım benim de belim zaman zaman ağrıyor. 11. günüm bugün. Benim sonuç da 24 Martta. 14. günde çağırmışlardı. İnşallah sonucun pozitif olur tatlım. a.s.
Canım benim de belim zaman zaman ağrıyor. 11. günüm bugün. Benim sonuç da 24 Martta. 14. günde çağırmışlardı. İnşallah sonucun pozitif olur tatlım. a.s.
sonuç negatif cnm ama hemen tekrar denicem inş bugün hayattan kopmuş durumdayım ama rabbim sabrımızı deniyor mukafatınıda verecek inş.senin hayırlı müjdeli haberini alırız inş cnm