Transferden sonra 10. günüm

teşekkürler arkadaşım... beklemeiyordum tabi sonuç beni yıktı herşey çok güzeldi ama olmadı bundan sonraki denememde hiç kimsenin yorumuna kendimi kaptırmicam sonra herşey daha da zor oluyor aşılamada bu kadar kötü olmamıştım....

sonuç malesef negatif ve bugun adet oldum.

canım çok üzüldüm...okuyunca gerçekten içim acıdı...Rabbim kucaklarımızı boş bırakma ve bu duruma dayanma gücü ver!!!büyük bi sınav hemde çok büyük!!!canım inşallah bidahiki denemende bebişin senle olur...üzülme diyemiorum bile çünkü saçma...üzülmemek elde değil biliorum..ama en azından çabuk toparlanıp moral bulmak lazım...dualarım seninle ...

severek heyecanla okudum canım

severek heyecanla okudum canım

bende heyecanla yazmıştım canm ama malesef sonucu negatifti belirti falan arama tatlım ama son transferimde inan bu belirtilerin hiç birini aramadım başlarkende olcak dedim inandım ve transfer sonrasıda hep oldu diye baktım ve dediğim gibi 4.günümde o görünmeyen çizgiyi gördüm 5.gün görünür hale gelmişti tabi...yani onunda sonu kötü bitti ama sanki insan hissedior yanaklarım yanıyodu ateş fışkırıyodu bütün vücudumdan bi de 2 sabah karın boşlugumda sanki kelebeker kanat çırpıyordu bi tek bunları hissettim ve işte benimleler hissediyorum demiştim üzülme benimleler de elini karnına koy ve onları sev annesi...

canım keşke son transferini de anlatsaydın
merak ettik

Kızlar dayanamadım test yaptım çift çizgi silik çıktı pazar test günüm eşim pazartesi yi bekleriz dedi ama yaptım hamileyim değil mi .ay çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 20171201_111725.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 785
Valla bende pazartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane koydular. Her ikiside blast. Anlattıklarının hemen hemen aynısı bende de var sol kasığım da ağrım oluyor ve bacağımda çekme oluyor. 2 gündür benimde başım ağrıyor. Bende çok sık tuvalete çıkıyorum.Leke hiç gelmedi ama bu yerleşme yada tutunmaya mı işaret bilemiyorum. Benim daha günüm var 23.05.2019 da tahlil yaptırıcam. Allahım hayırlı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…