Sevgili kızlar size şu konuda soru sormak istiyorum, ben 28 eşim 29 yaşında. 2 yıldır birlikteliği rağmen gebelik oluşmadı. İlaçlar ve iğneler kullandım. Klomen +çatlama iğnesi vs.. 2 _3 yumurta oluşuyor. Eşim ayrıntılı sperm testi yaptı herşey normal sanırım ismi sperm gen haritası. Ben de rahim filmi çektirdinm tüpler açık çıktı. Bu arada polikistik over sendromluyum. Ama her ay düzenli adet görüyorum. Tip olarakta sendromun özelliklerini yansıtmıyorm. Velhasıl Bize doktorumuz aşılama dedi fakat biz tüp bebek yaptırdık. En son 5 yumurta kaldı doktorum 2 yumurta gelişime uygun değil dedi 3 yumurtanın da içinden en iyi olanı seçip 3.gün transfer yaptırdı. 2 yumurtam da 5. Güne çıktı ve dondurduk. Transferden sonra 7.gün test yaptı doktorum ve negatif çıktı ve ben ilaçları bıraktm felan horman testi için gittiğimde meğersem gebe kalmışım. Geç tutunma olabilir dedi ve gebeliğim kimyasal gebelikte sonuçlandı. Bu arada şubat mart arası tüp bebek yaptırdık şimdi dondurulmuş 2 yumurta var. Sizce 2 yumurtayı da transfer yaptırmalı mıyım ve yine sizce en erken ne zaman transfer yapmalıyım (tabi rahimde herşey olansa?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Transferde embriyo sayısı s
- Konu Sahibi Serdunya
- Başlangıç Tarihi