transferde 8. günüm hiç belirti yok canım sıkkın

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
slm kızlar 7 nisanta transferim yapıldı mikro ilk denemem bugün 8. gün olmasına rağmen hiç bir belirtim yok normal mi ?:kahve:

Normal tabii,herkeste aynı olmuyor belirtiler.Benim hiçbir belirtim yoktu birkeç hafta öncesine kadar transferden sonra da hiçbir şey olmadı.Şu an 12. haftamdayım.Sakın kafana takma.

Ben hamile olduğumu öğrendim yine de belirti yaşamıyordum.Bak sonra belirti aradığına benim gibi pişman olursun :))

Hayırlı olsun denemen.Umarım pozitif olur.

yazdığınız için sağolsun kızlar ama ne bileyim hep kendimi dinliyorum bi belirti bekliyorum şuan karnım davul gibi gerildi ve cok sert buda canımı sıkıyor tutmadı galiba :KK43:

sizinde karnınız şiştimi sertmiydi vs vs dış gebelik değildir dimi onun belirtisini biyormusunuz ( dış gebeliğin )

Bence aklına hiiiiiiç böyle şeyler getirme.Diyorum ya benim hamile olduğum kesinleştikten bile ne kadar süre sonra ben belirti yaşamaya başladım.

inşallah dediğiniz gibidir şuan hemen ayın 18 gelsin istiyorum sonuç o zaman belli olacak bana bol bol dua edin olurmu

canım hayrılı olsun... aklına kötü şeyler getirme.... inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana canım benim...burda hmişim diye başlık açarsın....

Son düzenleme:
Sağol Yeşbu

Canim Ama Ne Bileyim Insan Ister Istemez Stres Yapiyor Yarin Hasta Olmam Gerekiyor Yarini Bi Atlatirsam Kendime Güvenim Tavan Yapar çünkü Benim Hastaliğim Hiç şaşmaz Günü Gününe Olurum Onun Için Yarin Benim Için Test Günü Kadar önemli Bi Sinav

Senin Tedavin Nasil Gidiyor Ilaç Kullanimina Devam Mi

Sağol Yeşbu

Canim Ama Ne Bileyim Insan Ister Istemez Stres Yapiyor Yarin Hasta Olmam Gerekiyor Yarini Bi Atlatirsam Kendime Güvenim Tavan Yapar çünkü Benim Hastaliğim Hiç şaşmaz Günü Gününe Olurum Onun Için Yarin Benim Için Test Günü Kadar önemli Bi Sinav

Senin Tedavin Nasil Gidiyor Ilaç Kullanimina Devam Mi

evet canım haklısın...hayırlısı olsun...12. günün ne zaman peki... ben hep 12. gün adet günü oluyor sanıyordum...

canım evet tam gaz devam iğnelere... :teytey: :teytey:

ve beklenen güne 1 gün kaldı çatlayacam heyecandan :)) yarın sonucumu alıcam inşallah tutar gerçi karnım cok şişti adetim geçikti ama başka belirti daha yok bunlarlada kendimi kandırmayayım diyorum ya bakalım yinede allahtan herşeyin hayırlısı olursa hamişim diye başlık atarım artık inşallah tabi

ınsallah ozlemcım yarın guzel haber alırz bende pazar gunu yaptrcam test.bende bugun ve yarını atlatrsam adetım gecıkms olacak senın gıbı bnm de sasmaz o yuzden cok stresteyım bugun.

ınsallah ozlemcım yarın guzel haber alırz bende pazar gunu yaptrcam test.bende bugun ve yarını atlatrsam adetım gecıkms olacak senın gıbı bnm de sasmaz o yuzden cok stresteyım bugun.

seni okadar iyi anlıyorum ki ama güzel bi heyecan dimi

@yshen sana bişey itiraf edicem ha bire tuvalete gidiyorumn hastalanıp hastalanmadığımı kontrol ediyorum ama o tuvalet giriş cıkışındaki heyecanımı kesin anlarsın :))

kısmet artık bakalım ne olacak görecez ama dilerim ikimizin ve tüm isteyen arkadaşların bebişi olur allah cok aratmasın bizleri

özlem seninle ayni gün transferimiz olmus benimde hic belirtim yok beklemek o kadar sikiciki inan kafayi yemek üzereyim

kızlar benimde 7. günüm bende de bi belirti yok ama moralinizi bozmayın
herkeste belirtiolcak diye bişry yokki

cnm hayırlı olsun kafana hıcbıseyı takma ve sonucu bekle ınş ıkızlerdır ve senı hıc bırakmazlar

özlem seninle ayni gün transferimiz olmus benimde hic belirtim yok beklemek o kadar sikiciki inan kafayi yemek üzereyim

cnm sen tedavıye basladınmı hıc yazmamıssın allahım sana ıkız versın ınş bebıslerınde annesıne sıkısıkı tutunmuslardır ıns

slm kızlar yarın test olucam ya bir kaç hasteneyi aradım hcg testi olacağımı söyledim fiyatı 25.00 ytl ve sonuç 1 gün sonra veriliyormuş

doğrumu ya ben zaten 12 gün zor bekledim 1 gün daha mı bekleyecem offfffff offff cok üzüldüm :KK43:

anlıyorum seni sende ben gibi bütün gün kendini dinliyorsundur kesin fisfisfis

sana kötü haberim var 1 günde sonucu bekleyecekmişiz biliyormuydun şimdi bir kaç hastaneyi aradım öğrendim cok üzüldüm beklemek zoooor

mutlaka sonucunu yaz olurmu

biliyorum ki aynı gün farklı farklı yerlerde farklı zamanlarda ya dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaz yada hayal kırıklığı içinde 2 deneme için güç toplayacaz her şeye rağmen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

X