Transfer

LaLw12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
156
45
28
27
Merhaba transeferimin 5 günü bugün ilk günden itibaren vajinal kaşıntı ve afedersiniz süt kesiği gibi parçalar var hemşireye söyledigimde travozol kullanmamda sorun yok dedi ama daha ilk günler diye kullanmadım benim gibi olan varmı acaba hamilelik belirtisi mi

Progestan fitil bazı hastalarda mantar yapıyor bende de oldu hem ağızdan hem fitil şeklinde alınca mantar oluştu kaşıntısı şiddetli şekilde devam etti doktorum hemen vagi-flora diye bir fitil var sabah akşam ona başlattı ve ilaç olarak sadece progestan dex iğne kullandım göbekten iğnesi yapmıyor ama hap ve fitil yapıyor maalesef kaşıntınız çok rahatsız ederse sizi yüzeysel olarak sirkeli suyla yıkayın kendinizi azda olsa hafifletir ama ilacı doktorunuza mutlaka sorun ben çok çektim ondan oturamayacak duruma gelmiştim ilacı kestim hemen düzeldi dilerim ilerlemez

Teşekkürler yalnız progesteron kullanmıyorum ne fitil olarak nede ağızdan sadece duphaston kullanıyorum hap olarak dün daha kotulesmesin diye hafif bı ince tabaka travozol surdum bugün daha iyiyim sanki

Teşekkürler yalnız progesteron kullanmıyorum ne fitil olarak nede ağızdan sadece duphaston kullanıyorum hap olarak dün daha kotulesmesin diye hafif bı ince tabaka travozol surdum bugün daha iyiyim sanki
Hamileyken cildiyeye gittim gogus altimda mantar olusumu icin. Evimde travozol vardi.Travozol kullanma icinde kortizon var demisti. Bir kac gün kullanip birak dedi. Bence sizde cok kullanmayin en fazla 3 gün kullanin. Baska ilac kullanmaya devam edin. Mantar varsa hiç olmazsa 1 hafta kullanmak gerek yoksa tekrarlayabilir. Hiç vajinal mantar olmadim ama gogus icin oyleydi.

Tamamdır çok teşekkürler

Duphaston ilacının da yan etkilerinde var yada kullandığınız başka ilaç yapıyor olabilir mantarı kullandığınız diğer ilaçların yan etkilerine bakın umarım geçicidir ben çamaşırlarımı ütüleyerek kullanıyordum mantar enfeksiyonu için günde 2 kere de çamaşır değiştiriyordum ve çamaşırımın içine pamuklu temiz kullanılmamış atlet kesip koymuştum o bir nebze kaşıntımı hafifletiyordu çok zor gerçekten dilerim en kısa zamanda düzelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…