Transfer zamanı enfeksiyon

Redqueen1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
187
135
23
29
Merhaba arkadaşlar, ben bu ayın 29 30 u gibi transfer olcam gibi görünüyor ama oluşan yumurta varmış bu ay iptal edebilim haberin olsun dedi. Ve bende enfeksiyon belirtileri var doktora söyledim ilaç da veremiyormuş. O zaman sonra ki ay yapalım ilaç kullan dedi. Bende şimdilik transfer işlemleri olsun dedim adetten sonra devam ederse bi şikayet olursa söylerim durdururuz dedim. Tamam dedi. Şimdi alttan estrofem kullanıyorum fitil gibi ve d vitamini folic. Sormak istediğim enfeksiyon yüzünden transfer i iptal olan var mı hiç ne yapmak gerekiyor sizce

Benimde opudan sonra enfeksiyon mantar tarzı oldum . Ev yoğurdu sür mantarı enfeksiyonu anında kesiyor . Özellikle iç bölgeye sürmeye çalış . İdrar yolu mı yoksa rahim yokunda mı enfeksiyon

Benimde opudan sonra enfeksiyon mantar tarzı oldum . Ev yoğurdu sür mantarı enfeksiyonu anında kesiyor . Özellikle iç bölgeye sürmeye çalış . İdrar yolu mı yoksa rahim yokunda mı enfeksiyon
Valla bi ara idrae yolunda vardı yaparken yanıyordu sonra ilaç kullandım geçti. Şimdi hiç belirti yok. Bugün idrae testi verdm çok az çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…