• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası yolculuk

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Transfer sonrası yolculuk yapmam lazım. Yaklaşık 13 saat kaçıncı gün yola çıkmam daha iyi olur. Doktor 1 gün dinlenip çıkabilirsiniz dedi. Tecrübeleriniz varsa paylaşır misiniz?

Transfer sonrası yolculuk yapmam lazım. Yaklaşık 13 saat kaçıncı gün yola çıkmam daha iyi olur. Doktor 1 gün dinlenip çıkabilirsiniz dedi. Tecrübeleriniz varsa paylaşır misiniz?
Merhaba benimde yolculuk yapmam gerek. Doktorum ertesi gün çıkabileceğimi söyledi. Benimki 3.5 saat sadece ama sorun olmuyormuş. Tabi sizin yolculuk neyle olacak? Özel araç mı, uçak mı, otobüs mü? 13 saat nereye gidiyorsunuz bu arada ya? Çok fazlaymış. Amerika uçakla 13 saat falan sürer:) şaka bi yana özel araçla olursa dinlenerek 2 saatte bir mola verip yürüyerek gitmekte bi sakınca yok diye biliyorum. Tabi o molalarla sizin 13 saat kaç saate çıkar bilemiyorum :( Allah yardımcımız olsun canım ya. Çok zor zaten bi de uzak olunca iyice zor oluyor. Allahım meleklerimizi korusun bizimle kalsınlar inşallah.

Merhaba benimde yolculuk yapmam gerek. Doktorum ertesi gün çıkabileceğimi söyledi. Benimki 3.5 saat sadece ama sorun olmuyormuş. Tabi sizin yolculuk neyle olacak? Özel araç mı, uçak mı, otobüs mü? 13 saat nereye gidiyorsunuz bu arada ya? Çok fazlaymış. Amerika uçakla 13 saat falan sürer:) şaka bi yana özel araçla olursa dinlenerek 2 saatte bir mola verip yürüyerek gitmekte bi sakınca yok diye biliyorum. Tabi o molalarla sizin 13 saat kaç saate çıkar bilemiyorum :KK43: Allah yardımcımız olsun canım ya. Çok zor zaten bi de uzak olunca iyice zor oluyor. Allahım meleklerimizi korusun bizimle kalsınlar inşallah.
Arabamızla ankara van arası :) yapacak bişey yok umut Çinde olsa oraya da giderdim. Dediğin gibi arada bi yürürurum koltuğu da biraz yatırırim kasıklara rahime baskı yapmamış olurum. Siz ne zaman yaptiracaksiniz

Arabamızla ankara van arası :) yapacak bişey yok umut Çinde olsa oraya da giderdim. Dediğin gibi arada bi yürürurum koltuğu da biraz yatırırim kasıklara rahime baskı yapmamış olurum. Siz ne zaman yaptiracaksiniz
Aynen canım Allah yardımcın olsun. Baskı yapma bir de kan dolaşımı için molalarda çık yavaş yavaş yürüyüş yap. Benim yarın opu var. İnşallah pazartesiye dayanırlarsa pazartesi de transfer olur. Ondan sonra döncez hayırlısıyla.

Pazartesi günü adetinin kaçıncı günü oluyor. Kaçıncı gün opu yapıldı

Bence konaklama ayarla en az 3 gün kalin Ankarada.. Sonrasinda dinlene dinlene gidersiniz.. Ama ilk 3 gün onemli canm

Bence konaklama ayarla en az 3 gün kalin Ankarada.. Sonrasinda dinlene dinlene gidersiniz.. Ama ilk 3 gün onemli canm
Eşimin 20 günlük izini bitiyor ben adet olmadan bir gün önce yada olduğum gün yola çıkıcaz kalmayi istiyorum aslında 2 3 gün transferin yapılacağı gün hastanede kalcam zaten eşimde bi 5 gün mazeret izini alayım diyor bakalım alabilirse iyi olur

Ayy canım inşallah güzel geçer. Nerde yaptiriyorsun hangi hastane ?
Sağol canım inşallah :) ben konyada mehmet çolakoğluna yaptırıyorum. İlki de onunlaydı. Bütün testlerimizi yaptı herşeyi biliyo diye ikinciyide onunla istedik. Yoksa çok zor oldu uzaktan. Bu da tutmazsa artık başka bi yer arıcam. İnşallah olur da gerek kalmaz. Bence doktorunu dinlemelisin ne zaman çıkabilirsin derse o zaman çık. Bu yatma istirahat işleri bana mantıklı gelmiyor. Ben geçen sefer transferden sonra hep burda kaldım. Sürekli yattım. Yemeğim bile önüme geldi. Ama sonuç negatif. Hatta kan dolaşımımda problem varmış. Hiç yatmamam gerekiyormuş. Yatmak kan dolaşımını engelliyor ve bebeğe kan gitmeyince beslenemiyor. Tutunmayı da engelliyor. Ama yatman gerekiyosa o başka. Mesela benim arkadaşımın sürekli yatması gerekiyodu. 9 ay hep yattı. O başka. Diğer türlü yatmanın tutunmaya bi etkisi olduğunu sanmıyorum. Tabi sen karar ver. Sonra keşke yatsaydım diye vicdan yapma.

Sağol canım inşallah :) ben konyada mehmet çolakoğluna yaptırıyorum. İlki de onunlaydı. Bütün testlerimizi yaptı herşeyi biliyo diye ikinciyide onunla istedik. Yoksa çok zor oldu uzaktan. Bu da tutmazsa artık başka bi yer arıcam. İnşallah olur da gerek kalmaz. Bence doktorunu dinlemelisin ne zaman çıkabilirsin derse o zaman çık. Bu yatma istirahat işleri bana mantıklı gelmiyor. Ben geçen sefer transferden sonra hep burda kaldım. Sürekli yattım. Yemeğim bile önüme geldi. Ama sonuç negatif. Hatta kan dolaşımımda problem varmış. Hiç yatmamam gerekiyormuş. Yatmak kan dolaşımını engelliyor ve bebeğe kan gitmeyince beslenemiyor. Tutunmayı da engelliyor. Ama yatman gerekiyosa o başka. Mesela benim arkadaşımın sürekli yatması gerekiyodu. 9 ay hep yattı. O başka. Diğer türlü yatmanın tutunmaya bi etkisi olduğunu sanmıyorum. Tabi sen karar ver. Sonra keşke yatsaydım diye vicdan yapma.
Yatmam zaten ama dikkat ederim üzerine de çok düşmek istemiyorum aslinda

Back