Benim ovitrelle in 12.gunu bugunYa ben deli gibi bakıyorum en geç 10 gün falan yazıyor iğne etkisi ama tabi net emin olamıyorum
Benimde öyle aynı gün olmuştuk transfer zaten bizBenim ovitrelle in 12.gunu bugungecti o zaman etkisi yani ??
Evet canım geçmiştir büyük ihtimal çok bekleme süresi vermiş doktor sana benden 11 gün kan istemişlerdi ben iki defe ovitrelle vurundum birde opudan önce 1 sefer gerçi onu saymıyorum benim donmuş transfdi opu sonrası adetimde gittiğimde 5 yumurta çıktı ilaçların etkisinden ama catlamamislardi oyuzden bir kez daha vurundumHayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinnnnben 10subatta vuruldum 12sinde opu oldum, 17sinde transferm oldu. Diğerinde ovitrelle hiç vurulmadım direk 7.günde yapmıştık test. Zaten 12 gün olmuş oluyor şuan iğne vurulalı yani geçmiş olur diye düşünüyorum. Test günüm 1 Mart. Beklemek de çok zor
Evet canım geçmiştir büyük ihtimal çok bekleme süresi vermiş doktor sana benden 11 gün kan istemişlerdi ben iki defe ovitrelle vurundum birde opudan önce 1 sefer gerçi onu saymıyorum benim donmuş transfdi opu sonrası adetimde gittiğimde 5 yumurta çıktı ilaçların etkisinden ama catlamamislardi oyuzden bir kez daha vurundum
Bence var gibi canım ovitrellinin ustindende geçmiş baya 10 dkka sonrasini sayma canım ilk zamanlarda olsa hafif ışıkla gorebilecegin kaşar belirip sonrasindami netleşti ben ilk yaptığımda ışığı açıp öyle goruyordum kurudukca dahada netleştiEvet canım öyle oldu 12.gün test günü verdi sanırım kesin olması için. Bir öncekinde ben 7.8. Gün yapmıştım doldurulmuş embriyo transferiydi ama şuan 5. Günüm ilk idrarla falan değil bi saat önce yaptım. Sadece ben mi görüyorum yada bi bakabilir misiniz çok erken biliyorum ama dayanamadım vallahi acaba kuruma çizgisi dedikleri mi
Evet canım ışığı açıp baktım çok çok silik ama görünüyordu sonrasında az daha belirgin olduBence var gibi canım ovitrellinin ustindende geçmiş baya 10 dkka sonrasini sayma canım ilk zamanlarda olsa hafif ışıkla gorebilecegin kaşar belirip sonrasindami netleşti ben ilk yaptığımda ışığı açıp öyle goruyordum kurudukca dahada netleşti
Benimde öyleydi canım inşallah hayırlısıyla anne oluyorsun ama kan sonucu en net cevabı verir canım kan testi yaparsan haberdar etEvet canım ışığı açıp baktım çok çok silik ama görünüyordu sonrasında az daha belirgin oldu
İnşallah canım benimBenimde öyleydi canım inşallah hayırlısıyla anne oluyorsun ama kan sonucu en net cevabı verir canım kan testi yaparsan haberdar et
Bol su yogurt filan tüket canim enfeksiyon olmussun insallah güzel haberler alirsin moralini bozmaKızlar merhaba.
17şubatta taze transfer oldum, iki gündür ara ara kokusuz gelen yeşil bi akıntı var. Doktorumun hemşiresine söyledim bu süreçte ilaç vs verilmiyor bol su iç dedi. Enfeksiyon sanırım. Bu şekilde olup pozitif olan var mı ? Acayip moralim bozuk
İnşallah canım benim tüketiyorum bol bol hayırlı haberler alırız inşallahBol su yogurt filan tüket canim enfeksiyon olmussun insallah güzel haberler alirsin moralini bozma
İnşallah canım benim tüketiyorum bol bol hayırlı haberler alırız inşallah
Tamam canım herşey gönlünce olsunİnşallah canım benimyarın falan da yapacağım zaten kan testi gününe kadar ordan bakacağım haber ederim tabiki
Canım hayırlı olsun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumİnsallah canim benim daha besinci gunum bugunzaman gecmiyor
Canim selam cok tesekkur ederim guzel dileklerin icinCanım hayırlı olsun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorumkaç tane transfer ettiler o sırada ağrı vs oldu mu ?
Bana 3 martta lucron diye bir iğne yazdılar olacakmışım kistler için sonra da gün söyleyeceklermiş estrofeme başlayacakmışım nisan başı gibi transfer diyorlar her şey yolunda giderse ama ben haziran sonuna atmak istiyorum kabul etmeyecekler gibi duruyor.su an ne durumdasın ağrı sızı var mı?bir de bi arkadaşım transfer oldu ona öncesi ve sonrası için iğne yazmışlar pregnyol bunu herkese veriyorlar mı acabagünde iki kez oluyor ayrıca fitil vs de vermişler.
Ben de mecbur yurt dısına çıkmam gerek o iğneleri nasıl götürürüm diye düşünüyorum kafam çok karışık iptal edemiyorum bunu ertelersem iki ay sonra oldu da olmazsa kendimi suçlar mıyım ay valla deliricemCanim selam cok tesekkur ederim guzel dileklerin icintek embriyo transfer ettirdik. Cok cok kolaydi transfer hic zorlanmadim bence vajinal muayene olmak cok daha zor biz kistliler icin sana baskilama tedavisi yapilacak demek ki lucrin verildigine gore,cogu kisi bu igneyi oluyor goruyorum meraklanma canim.
Bugun transferimin besinci gunu, ilk kez yogun bel agrim var hafif de kasiklarim sizliyor batiyor. Onun disinda progestana bagli uyku mayisiklik bas donmesi var ama transfer oncesi de vardi. Tek sikayetim kan sulandirici igne cok yakiyor kollarim curuk ixinde gobegim delik desik
O dedigin igneyi bilmiyorum canim arkadasinin oldugu. Ben her gun bir progestan dex igne, coraspirin,folik asit, kan sulandirici oksapar igne vuruluyorum. Progestana transferden bes gun once basladim, bebis tutunursa 12 haftalara kadar devam ediliyormus sanirim. O cok kolay gonalf gibi ama oksapara hala alisamadim kollar bacaklar iptalyeter ki saglikla tutunsun doguma kadar da olurum o ayri fitilim yok benim. Herkesin progesteron seviyesine gore degisiyor anladigim fitil ve igne sayisi orani. Kimisi progestan dex igneyi gunde iki vuruluyor ornegin
Soguk zincir degil igneler bu sefer ki tek artisi oBen de mecbur yurt dısına çıkmam gerek o iğneleri nasıl götürürüm diye düşünüyorum kafam çok karışık iptal edemiyorum bunu ertelersem iki ay sonra oldu da olmazsa kendimi suçlar mıyım ay valla deliricemhavalimanında iğnelerle uğraşmak zor olur diye kendi kendime darlandım bir de uzak doğu var haziran sonu oralar zaten temiz yerler değil oldu da tuttu bu sefer orda basıma bir şey gelir mi diye endişeleniyorum.hoş belki de tutmayacak ama ne bilim işte delirdim yine iğneleri arkadasım söyleyince öğrendim ben iğne falan bitti sanıyodum yaaa
Şansa transfer nisan bası olursa mayıs ortasına kadar bir şey yok o sürede riskli süre bitmiş olur mu 1.5 ay olacak hemen hemen tutarsa.o yüzden kafam karıştıSoguk zincir degil igneler bu sefer ki tek artisi otabi ki en iyisini sen bilirsin canim zamanlama olarak, ama icine sinmesi cok onemli ustelik cok cok fazla agir is onerilmiyor transferde. Benim doktorum hasta gibi yatma kan dolasimi olsun ama gunluk yaptigin seyleri de minimize et demisti. Bulask makinesini bile yerlestirmiyorum alti gundur oyle soyliyim
İlk trimester normal gebelikler icin bile riskli goruluyor, takribi 13-14 haftaya kadar ama tabikii saglikla kalp atisi ve gelisim gorudkten sonra sorun olmaz canim isin icin bence. Sen doktorunla bunlari bence konus detaylica, transfer vaktini beraber sana da uyacak sekilde planlayinŞansa transfer nisan bası olursa mayıs ortasına kadar bir şey yok o sürede riskli süre bitmiş olur mu 1.5 ay olacak hemen hemen tutarsa.o yüzden kafam karıştı
Sorun da bu zaten doktorla bir görüşebilsek.asistanı sadece yazdı doktor nisan bası gibi uygun gördü gibisinden.direk iğne ol 3 mart dediler sonra ne zaman estrofem kullanıcam onu da söylemediler sadece ikisini reçete ettiler bakalım ne olacak ben de bilmiyorum.İlk trimester normal gebelikler icin bile riskli goruluyor, takribi 13-14 haftaya kadar ama tabikii saglikla kalp atisi ve gelisim gorudkten sonra sorun olmaz canim isin icin bence. Sen doktorunla bunlari bence konus detaylica, transfer vaktini beraber sana da uyacak sekilde planlayin
Canim asistanla konus onemli oldugunu belirt bence 5-10 dk da olsa gorustururler ya da telefonda arar doktorun seniSorun da bu zaten doktorla bir görüşebilsek.asistanı sadece yazdı doktor nisan bası gibi uygun gördü gibisinden.direk iğne ol 3 mart dediler sonra ne zaman estrofem kullanıcam onu da söylemediler sadece ikisini reçete ettiler bakalım ne olacak ben de bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?