Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrli olsun insllh tutunurlar canim . Benimde 2tane 5gun embriyosu. Transferimi 7.gunuKizlar bugun 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Yas:32
insallah tutunurlar heyecanli bekleyis basladi![]()
idrar testi yaptin mi canim? Yapmadiysan yapmadan nasil durabiliyorsun :)Hayrli olsun insllh tutunurlar canim . Benimde 2tane 5gun embriyosu. Transferimi 7.gunu
Canim yapmayi dusunuyorum ama cok korkuyorum tutmadiysa naparim diye. 3 yildir hic cift cizgi goremedim o yuzden korkuyorum hep negatif cikcak gibi geliyor insllh yanilirimidrar testi yaptin mi canim? Yapmadiysan yapmadan nasil durabiliyorsun :)
Transfer esnasinda icimize takilan o aletler nedeniyle kanama az da olsa gelebilir canim. Hic korkma doktorum ilk 3 gun cok onemli tutunma ilk uc gunde oluyor tutunmadiysa diger gunler ne yaptiysan bos dedi. Cok.kipirdama bol bol dinlen su ic ve bol bol meyve ye. En cok tavsiye edilenler bunlarBir de bugun transferimin ilk gunu ve boyle cok acik pembe lekelenmelerim oluyor. Sizce normal mi? Endiselendim biraz
Sonucun çıkdımı cnm?Kizlar bugun 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Yas:32
insallah tutunurlar heyecanli bekleyis basladi![]()
canim ben test yaptirmadim 12. Gunu bekliyorumSonucun çıkdımı cnm?
Ok cnmm bi belirtin varmı bnm 3.günüm transfer gününü saymazsak hiçbir belirtimmm yokkk normal gnlük hayatıma devam ediorm...canim ben test yaptirmadim 12. Gunu bekliyorum
Bugun 7. Gunum.
benim kasik agrilarim ve hafif hafif mide bulantim var ama ilaclara bagliyorum ben bebek olamaz daha erken ne bileyim.Ok cnmm bi belirtin varmı bnm 3.günüm transfer gününü saymazsak hiçbir belirtimmm yokkk normal gnlük hayatıma devam ediorm...