Ağzından bal damlıyor inşallah canım inşallahYarın tekrar test yap sabah erkenden.inşaallah kopkoyu ikinci çizgiyi görürz burda hep beraber sevinirz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından bal damlıyor inşallah canım inşallahYarın tekrar test yap sabah erkenden.inşaallah kopkoyu ikinci çizgiyi görürz burda hep beraber sevinirz.
Maşallah tebrik ederim darısı başımızaMerhaba arkadaşlar benimde 2 eylülde trasferim yapıldı 8.gün kan değerim 226cıktı bugün 9 günüm ancak dün akşam kahve rengi lekeleme ve şiddetli kasık ve bacak ağrısı çekiyorum doktorum iğne verdi ama kasık ağrılarım devam ediyor. Bu şekilde sancı çekeniniz oldum
2 embriyo transfer edildi dondurulmus
Tutunma belirtisi bence bunlar...bişey soracağım.2 Eylül bayramın 2. Günü operasyon için doktor bulabildinmiMerhaba arkadaşlar benimde 2 eylülde trasferim yapıldı 8.gün kan değerim 226cıktı bugün 9 günüm ancak dün akşam kahve rengi lekeleme ve şiddetli kasık ve bacak ağrısı çekiyorum doktorum iğne verdi ama kasık ağrılarım devam ediyor. Bu şekilde sancı çekeniniz oldum
2 embriyo transfer edildi dondurulmus
Amin inşMaşallah tebrik ederim darısı başımıza
Evet canım bayramın 2. Gün doktorum emre karatekelioglu şuanda muaynanesi var şişli vital de florance nightengel de transferimiz yapıldı bütün doktorlar hastanedeydi bu aradaTutunma belirtisi bence bunlar...bişey soracağım.2 Eylül bayramın 2. Günü operasyon için doktor bulabildinmi![]()
Canım ben sonucu aldıktan 20 gün sonra gittmdoktora.kese ve kalp atışını 6+2 de aynı anda gördüm.Beklemesi biraz zor oluyor ama aynı anda görmk güzel.Bir debu bekleme sırasında taşındık biz ev yerlştrmeyle oyalannca vakit geçti.Buhafta sonu da tüp bebek doktoruma gideceğim son defa ama sobra başka doktora gideceğim çünkü muayene ücreti çok fazla üstelik yapılacak tahlilleride oraya gidersem hep cebimdem vericem devlet karşılamicak.Onun için başka doktora devam edicem inşaallah.Ve benimde bir sorum olacak. Ben 8. Gün ve 10. Gün kan verdim doktor güzel 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışına bakarız dedi. Sizdede bu kadar mı sürdü muayene. Ve hamile kalan arkadaşlar doğuma kadar tüp bebek merkezindemi devam edeceksiniz yoksa dr değiştirecek misiniz?
Ben iki denememi de aynı doktorda yaptırdım.Ilkinde rahmin ters olduğunu transfer anında öğrenince bocaladi panikledi.3 dk süren operasyon 20 dk ya yakın sürdü ben de gerilmistim.Nitekim olumsuz oldu.2.de doktor değişmek istemedim eşime rağmen benim durumumu biliyor diyo.Şükür ikinci tuttu.Benim doktorum yarı özel bir üniversite hastanesinde çalışıyor ayrıca muayenehanesi vardı. Saatleri tutmadigi için üniversite hast.devam ettim.Kontroller orda opu ve transfer bi özel hastanede yapıldı.Şimdi pozitif sonucu alınca muayeneye geleyim dedigimde muayenehanesi nin tlf verdi randevu almam için. ben şok oldum ama paşa paşa gidiyorum.Muayene 300 lira bana fazla geldi.Doğum 5.500 lira bilmiyorum artık gebeliğin sonlarına doğru ikinci bi doktor edinebilirim. Tamamen duygusal çalışıyorlarVe benimde bir sorum olacak. Ben 8. Gün ve 10. Gün kan verdim doktor güzel 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışına bakarız dedi. Sizdede bu kadar mı sürdü muayene. Ve hamile kalan arkadaşlar doğuma kadar tüp bebek merkezindemi devam edeceksiniz yoksa dr değiştirecek misiniz?
Bende doktorumla devam etmek istiyorum kızımda da emre beyle doğumVe benimde bir sorum olacak. Ben 8. Gün ve 10. Gün kan verdim doktor güzel 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışına bakarız dedi. Sizdede bu kadar mı sürdü muayene. Ve hamile kalan arkadaşlar doğuma kadar tüp bebek merkezindemi devam edeceksiniz yoksa dr değiştirecek misiniz?
Evet vakit gerçekten geçmiyor. Mecbur beklicem. Ben ücretlerden ziyade doktor yoğun. Özel hastane olmasına rağmen her gittiğimde bekliyorum. İşten izin alıp gidiyorum benim için sorun oluyor. İnşallah iyi doltorlara denk gelirizCanım ben sonucu aldıktan 20 gün sonra gittmdoktora.kese ve kalp atışını 6+2 de aynı anda gördüm.Beklemesi biraz zor oluyor ama aynı anda görmk güzel.Bir debu bekleme sırasında taşındık biz ev yerlştrmeyle oyalannca vakit geçti.Buhafta sonu da tüp bebek doktoruma gideceğim son defa ama sobra başka doktora gideceğim çünkü muayene ücreti çok fazla üstelik yapılacak tahlilleride oraya gidersem hep cebimdem vericem devlet karşılamicak.Onun için başka doktora devam edicem inşaallah.
Bence deBen iki denememi de aynı doktorda yaptırdım.Ilkinde rahmin ters olduğunu transfer anında öğrenince bocaladi panikledi.3 dk süren operasyon 20 dk ya yakın sürdü ben de gerilmistim.Nitekim olumsuz oldu.2.de doktor değişmek istemedim eşime rağmen benim durumumu biliyor diyo.Şükür ikinci tuttu.Benim doktorum yarı özel bir üniversite hastanesinde çalışıyor ayrıca muayenehanesi vardı. Saatleri tutmadigi için üniversite hast.devam ettim.Kontroller orda opu ve transfer bi özel hastanede yapıldı.Şimdi pozitif sonucu alınca muayeneye geleyim dedigimde muayenehanesi nin tlf verdi randevu almam için. ben şok oldum ama paşa paşa gidiyorum.Muayene 300 lira bana fazla geldi.Doğum 5.500 lira bilmiyorum artık gebeliğin sonlarına doğru ikinci bi doktor edinebilirim. Tamamen duygusal çalışıyorlar![]()
Tüp bebek masraf muayneler masrf. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah parayı kazanırızBende doktorumla devam etmek istiyorum kızımda da emre beyle doğum
Yapmıştım ancak sgk nin geçerli olduğu iyi bir hastane ve doktor bulsam fenaa olmaz testler doğum muayne baya masraflı bir surec
Önce para diyorlarBen iki denememi de aynı doktorda yaptırdım.Ilkinde rahmin ters olduğunu transfer anında öğrenince bocaladi panikledi.3 dk süren operasyon 20 dk ya yakın sürdü ben de gerilmistim.Nitekim olumsuz oldu.2.de doktor değişmek istemedim eşime rağmen benim durumumu biliyor diyo.Şükür ikinci tuttu.Benim doktorum yarı özel bir üniversite hastanesinde çalışıyor ayrıca muayenehanesi vardı. Saatleri tutmadigi için üniversite hast.devam ettim.Kontroller orda opu ve transfer bi özel hastanede yapıldı.Şimdi pozitif sonucu alınca muayeneye geleyim dedigimde muayenehanesi nin tlf verdi randevu almam için. ben şok oldum ama paşa paşa gidiyorum.Muayene 300 lira bana fazla geldi.Doğum 5.500 lira bilmiyorum artık gebeliğin sonlarına doğru ikinci bi doktor edinebilirim. Tamamen duygusal çalışıyorlar![]()
Ooo neresiymis orası.yani diyorsunki doğuma kadar ve sonrası için gerekli herşey icindeBenim yaptırdığım yer özel ama komple bir kadın hastanesi bende doğum paketi almayı düşünüyorum içinde baya şey var 7.500 toplam fiyat muayeneler doğum bütün detaylı ultrasonlar diyetisyen falan epey şey var emzirme egitimi olk psikolojik destek bengin aşıları ilk 3 5 gün kontrolleri şeker yüklemesi bütün testler tahliller tek tek pahalı olacağı için öyle yapmayı düşünüyorum