transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kasik ve bel ağrısı var ağızda tatsızlık sürekli açlık hissi bacaklardan kasiga doğru çekme var... yumurta dışında bende de tiksinme olmadı henüz her gün yediğim şeyi bende yiyemedim dün
bende şu an kasık ve hafif bel ağrısı dışında bişey yok,bakalım cumartesi görcem artık =)

Hadi inşallah hakkımızda hayırlısı.
Rabbim bizede anneliği yazmış olsun.
Umarım hayırlı haberleri buraya yazarız.
Benim de Rabbim nasip ederse Pazar günü belli olacak.
O kadar korkuyorum ki, idrar testi yapmıyorum. İnatla pazarı bekliyorum. Rabbim o güne hayırla çıkarsın. Umutlarımızı sevince dönüştürsün inşallah.
Diğer bekleyen arkadaşlar da sonuçlarını yazarsa güzel olur.

Kızlar bnm moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm dün transferimin 10. Günüydü ve sonuç negatif.. İnşallah sizler mutlu haberler alırsınız bi de bnm ikinci denememdi :(((

merhabaaa. :KK28:
iki kere dondurulmuş transfer oldum ama malesef negatif.
o yüzden üzgünüm ki size tutmadığını gösteren belirtilerimi yazacağım;
1. ateşin yükseliş göstermemesi.
2.tam adet günümde lekelenme.
3.adet günümde yüzümde kırmızı lekeler.
4.karın ağrısı.

ikisinde de bu belirtilerden tutmadığını test yapmadan anlamıştım canlarım.
Rabbim tuttuğunu gösteren belirtiler yaşamayı nasip etsin inşallah.:dua:
Cemre merhaba ates konusuna takilmis durumdayim transferimin 6. Gunu dune kadar atesim 36.9 civariydi bugun 36.5 yukselmiyor atesin yukselis gostermemesi demissin senin kacti atesin canim

Cemre merhaba ates konusuna takilmis durumdayim transferimin 6. Gunu dune kadar atesim 36.9 civariydi bugun 36.5 yukselmiyor atesin yukselis gostermemesi demissin senin kacti atesin canim

kuzum herkes takılma belli olmaz der ama ben ateşin çok büyük bir belirti olduğuna inanıyorum.
kişiden kişiye göre ateş değerleri değişir.
bunu sana yorumlamam için adetini kaç derece ateşle oluyorsun bilmem gerekir.
sen kendini biliyorsan zaten anlarsın.
ben 8. günümde ateşimden dolayı iki denememin de tutmadığını anlamıştım.
çünkü adeti 36.3 ateş ile görürüm o zaman da aynıydı ateşim ve anlamıştım.
dilerim seninki olumlu olur hayırlısı olur.

kuzum herkes takılma belli olmaz der ama ben ateşin çok büyük bir belirti olduğuna inanıyorum.
kişiden kişiye göre ateş değerleri değişir.
bunu sana yorumlamam için adetini kaç derece ateşle oluyorsun bilmem gerekir.
sen kendini biliyorsan zaten anlarsın.
ben 8. günümde ateşimden dolayı iki denememin de tutmadığını anlamıştım.
çünkü adeti 36.3 ateş ile görürüm o zaman da aynıydı ateşim ve anlamıştım.
dilerim seninki olumlu olur hayırlısı olur.
Tesekkur ederim canim.. adet olunca atesimi hic olcmemistim ama bugun dustu diye endiselendim birde atesin progesterondan yukseldigini duymustum crinonjeldrn yukselirmi bilmiyorum kafam cok karisik sabah 36.5 tu suan 36.7

Tesekkur ederim canim.. adet olunca atesimi hic olcmemistim ama bugun dustu diye endiselendim birde atesin progesterondan yukseldigini duymustum crinonjeldrn yukselirmi bilmiyorum kafam cok karisik sabah 36.5 tu suan 36.7

gün içindeki ateşinin bir önemi yok canım.
sabah yataktan kalkmadan 7 ya da 8 de ölçtüğün ateş olmalı.
şu an senin için erken 8. ya da 9. gün anlarsın sende.

Kızlar bnm moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm dün transferimin 10. Günüydü ve sonuç negatif.. İnşallah sizler mutlu haberler alırsınız bi de bnm ikinci denememdi :KK43:((
Yalnız olmadığını bil ve biliyorum insanın elinde değil ama kendini fazla üzmemeye çalış.rabbim en hayırlısını en doğru zamanda nasip etsin.ama yine de tavsiyem 2 gün sonra tahlilini tekrarla.çünkü bazen embriyo geç tutunabilir.

Yalnız olmadığını bil ve biliyorum insanın elinde değil ama kendini fazla üzmemeye çalış.rabbim en hayırlısını en doğru zamanda nasip etsin.ama yine de tavsiyem 2 gün sonra tahlilini tekrarla.çünkü bazen embriyo geç tutunabilir.
Allah razı olsun canım desteğin için.. Hiç bildiğin var mı geç tutunma olan

Allah razı olsun canım desteğin için.. Hiç bildiğin var mı geç tutunma olan
Ben 3 hamilelik geçirdim.çok farklı sebeplerden düşük yaptım ama ilkinde adetimin 35. günü negatifti hemde 1.2ydi kan testim ama bi kać gün sonra pozitifi görmüştüm.ve 3 ay çok sağlıklı bir hamilelik yaşamıştım.

Benim şuan tüpbebek.transfer 3.günüm.pek bi umudum yok ama beklemedeyim.digerlerinde hep tüp bebeğe randevu aldığım ay hamile oldugumu öğrenmiştim:)

Fulya bahçecideyim.inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı,anne sözü dinleyen,tombul,güzel bebekler nasip olur:)en kısa ve en hayırlı zamanda.inşallah buradan 'müjde' diye baslık atarsında tebrikler yağdırırız sana.amiiiinnn

Fulya bahçecideyim.inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı,anne sözü dinleyen,tombul,güzel bebekler nasip olur:)en kısa ve en hayırlı zamanda.inşallah buradan 'müjde' diye baslık atarsında tebrikler yağdırırız sana.amiiiinnn
Ayy amin canım inşallah şuan benden geçti inşallahhh senden müjdeli haber alırız mutlaka haber ver tamam mı.. Var mı bi belirti falan

Back
X