merhaba canim bende de ayni durum oldu 9. gün 0.7şuanda şoklardayım. Biraz önce kan testi yaptırdım. 29.3 çıktı pozitif yazıyordu. Ben ve eşim şoklardayız. Ben resmen 8. gün adet olmuştum. Merkez illa test yaptır ilaçları kullan dedikçe deli oluyordum. Sanki sonuç belli değil diye. İnşallah kimyasal değildir. İnşallah katlanarak artar.
Canım geçmiş olsun sana da. İnşallah dediğin gibi tutar canım. Ben de lekelenme falan değil resmen 3-4 gün fazlasıyla adet oldum. İnşallah rabbim ol demiştir.merhaba canim bende de ayni durum oldu 9. gün 0.7
12. gün 5.4 bu degerden sonra lekelenme oldu
15. gün 25.9 by arada yine lekelenmeler devam etti
20. gün 32 cikti, kimyasal gebelik olmus malesef.. ilaçlari birakinca adet oldum, Ama senin test günü beta daha yuksek cikmis, insallah senin tutar canim
Sadece adet olduğum gün yapmıştım o zaman da 1,20 çıkmıştı canım. Bakalım yarın tekrar test yapılacak. İnşallah katlamıştır.test gününden önce hiç test yaptin mi
Canım inşallah dediğin gibi olur da katlar. Birden ummadığım anda değer yüksek çıktı. Bir umut doğdu venim için. İnşallah devam eder. İnşallah sende güzel haberler alabilirsin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCanım hayırlısı olsun inşallah benimde 5.gün embriyosu transfer edildi 8.gün 30.4 çıkmıştı 10.gün 26.9 olarak düştü benim doktorumda ilaçlara devam et demişti 13. Gün 52.76 çıktı 15.gün yani bugünde 120.83 çıktı doktorum şuan iyi gidiyor dedi ama yine kan tahlili istedi. Değerin düşük olması önemli değil önemli olan düzenli artış göstermesi. Insallah seninde değerin artar canım beslenmene dikkat et kendini yorma dinlen
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın. Hepimiz aynı durumdayız. Tam bi sevinemiyoruz. İnşallah bugün güzel bir değer çıkmıştır.8. Gün 6.20
10. Gün 11
12. Gün 26
14. Gün 48
16. Gün 75
Yarın yine tahlil yaptırıcam artık deliricem galiba ben içim sıkılıyor çok mutsuzum ... bu ikinci denemem 1. Denemede 16. Gün keseyi görmüştüm düşünün atlaya atlaya ilerlemişti beta değeri ama sonra düşük yaptımbu sefer de böyle bir mücadele içindeyim allah hepimize yardım etsin artık gözlerim acıyor beta ile ilgili yazıları okumaktan.
inşallah canimSadece adet olduğum gün yapmıştım o zaman da 1,20 çıkmıştı canım. Bakalım yarın tekrar test yapılacak. İnşallah katlamıştır.
Değerim 18 cıktı ruh halim saçma sapan umarım sizlerin güzel ilerler ve bebisler kucağınıza gelir. Burada her hamilelik haberine çok seviniyorum bir kişi daha kurtuldu sıra bir gün bize de gelir diye düşünüyorum. Allah hepimize yardım etsinCanım Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın. Hepimiz aynı durumdayız. Tam bi sevinemiyoruz. İnşallah bugün güzel bir değer çıkmıştır.
Canım sıkma canını. İnşallah Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün. Üzülme. Elden gelen herşeyi sen yaptın. Nasip işte. Vardır bundada bir hayır. Biliyorum bendesek boşDeğerim 18 cıktı ruh halim saçma sapan umarım sizlerin güzel ilerler ve bebisler kucağınıza gelir. Burada her hamilelik haberine çok seviniyorum bir kişi daha kurtuldu sıra bir gün bize de gelir diye düşünüyorum. Allah hepimize yardım etsin
Öyle iyi anlıyorum ki seni. Böyle arada kalmak ne hissedeceğini bilememek gerçekten çok zor. Biz iyi düşünelim aklımıza kötü düşünceler getirmeyelim tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakalım inşallah Rabbim nasip edecek bizlerede.Canım inşallah dediğin gibi olur da katlar. Birden ummadığım anda değer yüksek çıktı. Bir umut doğdu venim için. İnşallah devam eder. İnşallah sende güzel haberler alabilirsin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu akşam yine test yaptırıcam. Bakalım ne olacak. Sanırım sende bugün test taptıracaksın. İkimi için de hayırlı sonuçlar olur inşallahÖyle iyi anlıyorum ki seni. Böyle arada kalmak ne hissedeceğini bilememek gerçekten çok zor. Biz iyi düşünelim aklımıza kötü düşünceler getirmeyelim tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakalım inşallah Rabbim nasip edecek bizlerede.
Kac embriyo transfer edilmisti? Artis guzel, ikiz bile olabilirKızlar test yaptırdım ben.
06.09.2017 de 29.3
08.09.2017 106.8
10.09.2017 yani bugün 307 çıktı.
Sizce bundan sonra düşer mi. Kimyasal olabilir mi? Hep bir endişe var.
Canım benim tek embriyo transfer edildi. Bu sonuçlar 12-14-16. gün sonuçlarıKac embriyo transfer edilmisti? Artis guzel, ikiz bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?