- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Canım benim tek embriyo transfer edildi. Bu sonuçlar 12-14-16. gün sonuçları[/QUOTE
umarim katlanarak artar cnm hayirli haberlerini brkliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim tek embriyo transfer edildi. Bu sonuçlar 12-14-16. gün sonuçları[/QUOTE
umarim katlanarak artar cnm hayirli haberlerini brkliyorum
Bence 505 guzel bi deger.. hemen umitsizlige kapilma.. 1,5 kati artmasi yeterli diye biliyorum 2 gun snra testi yenile cnm..Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.
Bilemiyorum ki canım. Hemşiler hep en az iki kat artmasını belleriz diyorlar. Bakalım doktora msj attım dönmesini bekliyorum.Bence 505 guzel bi deger.. hemen umitsizlige kapilma.. 1,5 kati artmasi yeterli diye biliyorum 2 gun snra testi yenile cnm..
İnşallah doktor bana güzel şeyler söyler. Yarın bugünkü sonuca göre ultrasona yönlendireceklerdi. Bakalım ne diyecekler. İnşallah benim de senin de yüzümüz güler canımHemen karalar bağlama dur bak artmış değerin düşmemiş ki. Doktorunu bilgilendir bakalım ne diyecek. Bak durumlarımız benzer seninle
8.gün 30.40
10.gün 26.92
13.gün 52.76
15.gün 120.83
20.gün 525.80 (Dün verdiğim tahlil) doktorum artış iyi dedi perşembe günü ultrason muayenesine çağırdı bakalım ne çıkacak umudumu kaybetmiyorum ben.
Canim hersey gonlunce olsun.. hicbirzaman umudunu yitirme.. rabbim en dogru zamanda verecektir mucizeni.Neyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çokmüzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin inşallah.
geçmiş olsun canim, senin de ben gibi olmuş, ama senin değerler daha yüksekti. Ben artik atlattim insallah sende yakin zananda atlatir ve devami için enerji bulursun. Ben tüp bebek raporu cikarmaya calisacagimNeyse hiç değilse belirsizlikten kurtuldum. Çokmüzüldüm. Kahroldum. Bağıra bağıra ağlamak istedim ama eşimi de daha fazla perişan etmek istedim. Bol bol dua etmiştim hayırlısıyla diye. Demekki hayırlısı buymuş. Her ne kadar ben henüz hayrı göremesemde. Sonuç 98.5.
Hamile olabilmenin bütün sıkıntılarını karın, bel, kasık ağrılarını yaşayıpta en güzel sonucunu yaşayamak varmış kaderde.
Uzun bir süre tekrar deneyemiycem. Maddi anlamda kördüğüm içindeyim. Dondurulmuşta yok. En başa döndüm. Rabbim inşallah tedavileri devam eden arkadaşlarımın sonuçlarını olumlu hayırlı eylesin inşallah.
Aminnn canım inşallahCanim hersey gonlunce olsun.. hicbirzaman umudunu yitirme.. rabbim en dogru zamanda verecektir mucizeni.
Teşekkür ederim canım. İnşallah çabuk toparlarım. Malesef daha rapor şartlarını sağlayamıyorum. O yüzden maddi anlamda biraz ara vernemiz lazım. Tek duam inşallah kendiliğinden olurgeçmiş olsun canim, senin de ben gibi olmuş, ama senin değerler daha yüksekti. Ben artik atlattim insallah sende yakin zananda atlatir ve devami için enerji bulursun. Ben tüp bebek raporu cikarmaya calisacagim
Öyle iyi anlıyorum ki seni. Böyle arada kalmak ne hissedeceğini bilememek gerçekten çok zor. Biz iyi düşünelim aklımıza kötü düşünceler getirmeyelim tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakalım inşallah Rabbim nasip edecek bizlerede.
Merhaba benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu malesef. Şuan beklemedeyim Ekim adetiyle dondurulmuş transfer yapılacak. Hayırlı olsun transferin inşallah tutunur sıkı sıkı annesine :) Benim lekekenme hiç olmamıştı ama okuyorum burada lekelenme yaşayıp hamile olan. Rengi kırmızı olmadığı sürece korkma canım hakkınızda hayırlısı olsunCanım Merhaba! Senin tedavin me durumda ben suan 7. Gunumdeyım 6. Gun embriyosu transfer edildi bana ama bir gün arayla pembe renkte bir damla kadar kanama görüyorum inşallah yumoşlar kucagımzda olurlar
Amin inşallah inancımız sonsuz..İnşallah canım. Allah erteliyorsa dahada güzelleştireceği içindir sabredelim bakalım neler olcak. Ya birde iki gün arayla bhcg yapılması gerektiğini yeni öğrendim kafamı duvarlara vurcaktım nerdeyse yinemi kesin bilgi yok yine muammalara dalıcam diye birde 10. Gün test sonucu kaç olması gerekiyor canım
Amin inşallah inancımız sonsuz..
Ben dayanamadım 8.gün yaptırdım 30 çıktı sonra 10.gün 26 çıktı 13.gün 52 çıktı derken böyle yavaş artarak 545 oldu hep sınırda arttı ama kese görünmedi.
Sana tavsiyem sakın erken yaptırma kan testini ben çok pişman oldum sürekli kan vermek zorunda kaldım tabi sonrası mecbur oldu değeri takip için ama. Herkeste farklı oluyor değerler illa şu kadar olacak diye birşey yok canım 5 ten yüksek olan her değer ilk etapta pozitif sayılıyor önemli olan 2 günde bir 2 katı artış olması yani düzenli şekilde katlaması bu sağlıklı gebeliğin işareti. Aksi halde artış düzensiz olunca ya kimyasal oluyor yada zar zor devam etsede ilerde mutlaka sorun çıkıyormuş okuduklarım bu yönde hep.
Mesajı gordüm merak ettim son durum ne oldu değerin yükselmiş bebeğin sımsıkı tutunmuştur inşallahDeğerim 18 cıktı ruh halim saçma sapan umarım sizlerin güzel ilerler ve bebisler kucağınıza gelir. Burada her hamilelik haberine çok seviniyorum bir kişi daha kurtuldu sıra bir gün bize de gelir diye düşünüyorum. Allah hepimize yardım etsin