İlk evetilk mi bu transfer? insallahh tutunuyordur su an sana ilk 4 gun cokkk onemlii en bol dua yi bugunlerde yap
Aynen öyle zaten bence psikolojik rahatlık çok önemliBende ayni senin gibi dusunuyorm canm donmuslarla bidaha denerim uzulmicem diyorm
Aynen öyle zaten bence psikolojik rahatlık çok önemlizaten senin yaşında çok minnak ben olacağını düşünüyorum senin şimdiden ☺
Bizde problem esimde ya onun icin olmaz diye korkuyrm ama sperm sebebi ile olmasaydi 5. Gune ulasmazdi dondurmazlardi dimiAynen öyle zaten bence psikolojik rahatlık çok önemlizaten senin yaşında çok minnak ben olacağını düşünüyorum senin şimdiden ☺
Aşkım sperm'in en kalitelisini seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar yumurtaya kaliteli olmasa tabii ki 5'inci güne gitmezdiBizde problem esimde ya onun icin olmaz diye korkuyrm ama sperm sebebi ile olmasaydi 5. Gune ulasmazdi dondurmazlardi dimi
Yaa ne tatli dillisin senAşkım sperm'in en kalitelisini seçip mikroenjeksiyon yapıyorlar yumurtaya kaliteli olmasa tabii ki 5'inci güne gitmezdiçıtır annesi olacak o yumoşun çok yakında
Gülümse işte böyle süreç sıkıntılı stresli zaten.. pozitif olursan bütün evren seninle iş birliği yapar .. inanırsak olacak benceYaa ne tatli dillisin seninsalah canim insallah. Yureginin güzelligini burdan gorebiliyorum insallh seninde rahmindeki miniğin sımsıkı tutunurda sana boyle tatli dili bi anneyi üzmez
Amin canm amiiin hepimizinki gülsunGülümse işte böyle süreç sıkıntılı stresli zaten.. pozitif olursan bütün evren seninle iş birliği yapar .. inanırsak olacak bencerabbim yüzümüzü güldürsün aşkitom ❤
ben memnunumm doktorumdan da cok memnunumm ama reelden bir arkadasimda gidiyor o memnun degil gerci o doktorundan memnun degil :)Bahceciden memnun musunuz acaba
Hadi hayırlı haber inşallahyollardayimm 2. testim icin
altuniza de de sabri cavkaytar ben cokkkk memnunumm ve cokkk seviyorum doktorumuDru kim sizinde onunda acaba
Bende birazdan gidecem kan vermeyeyollardayimm 2. testim icin
Merhaba belirti olarak ne oluyor benim 4.gunun transferimin ama belirtim yokMerhaba hanımlar benimde Cuma günü oldu transferim bakalim heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benimde 4.gun bendede ilaclarin genel belirtisi kasik atmasi bacak agrisindan baska bisey.yok belirti aramayin arkadaslar dusunurseniz gebeler anliyormu bebeginin tutundugu yoo anca 5 hafta falan filan nasil geciriyosun yatuyomusun napiyosun ben yat kalk otur seklindeyi..daha bi is yapmadim .ama bunaldm artik sanirim bugun cikicam disariMerhaba belirti olarak ne oluyor benim 4.gunun transferimin ama belirtim yok
insallahhBende birazdan gidecem kan vermeyeinsallah seninde benimde katlamistir
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm , hemen yaz mutlaka canımyollardayimm 2. testim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?