- Emoji Skoru
- 1.145
- Puanlar
- 43
o zaman bunyenle alakali bir durum sanirimEstrofem kullanmıyorum ben , crinone jel kullanıyorum hormon olarak sadece
superrrrÇokkk şükürrr 125.1 çıktı değerim3 kat artmışş...
cikmadimi sonuclarin merak ediyorummCanım dualarını bekliyorum şimdi gidiyorum hastaneye
Bende şimdi haber vermek için girdim forum :))cikmadimi sonuclarin merak ediyorumm
bilmem hemen doktoruna danissaydin sana 2 tane embriyo konmustu dimi?? ikizmi acaba ondan mi oldu boyleBende şimdi haber vermek için girdim forum :))
434.24 çıktı sonucum, 2 katından fazla artmışş , fazla artması kötü bir durum değildir dimi ?
134 küsürdübilmem hemen doktoruna danissaydin sana 2 tane embriyo konmustu dimi?? ikizmi acaba ondan mi oldu boyleilk sonucun kacti ?
Arkadaşlar merhaba bnm az once lavaboda pembe lekelenme geldi tuvalet kağıdına normal mi sizce yerleşme kanaması olabilir mi bugun transferimin 6. Gunu
oh çok sevindimÇokkk şükürrr 125.1 çıktı değerim3 kat artmışş...
Yaa olabilirmi kiii2 tane mi var acaba?☺
Rabbim tamamına erdirsin insallah dua et banadaYaa olabilirmi kiii2 embriyo transfer edilmişti ama bilmyrm kiii ☺☺☺
Olabilir neden olmasın kiYaa olabilirmi kiii2 embriyo transfer edilmişti ama bilmyrm kiii ☺☺☺
Teşekkür ederim inşallah senden de güzel hberler alırızRabbim tamamına erdirsin insallah dua et banada
Ya çok teşekkürler hepimiz kucagımıza alalım saglkla inşallahOlabilir neden olmasın ki ☺ Hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Aminnnn inşallah enn kısa zamandaaaoh çok sevindimAllah bize de nasip etsin
Transferden sonra kaçıncı günün? Maşallah çok güzel artmış çok şükür :) 8. Günle 10. Gün arası 3 katına çıkmış benim ki de. Senin mide 3 katına çıkmış bence normal :)Bende şimdi haber vermek için girdim forum :))
434.24 çıktı sonucum, 2 katından fazla artmışş , fazla artması kötü bir durum değildir dimi ?
senin durumun neydi adaşım transferin olmusmuydu?Rabbim tamamına erdirsin insallah dua et banada
doktorunla gorusebildin mi?Yaa olabilirmi kiii2 embriyo transfer edilmişti ama bilmyrm kiii ☺☺☺
Hayir dondurulmus embriyo transferi olucam estrofem kullaniyorm suanda 16 sında kontrol var ozaman belli olucak heralde ne zaman olacagisenin durumun neydi adaşım transferin olmusmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?