Yaaaa insallahhhSeni cok iyi anliyorum canim bende yapinca ilk cikmamisti sonra hayalet cizgiyi gorunce elimde taşıdım hep gercek mi degil mi diyesonra dayanamayip kan verdim bugün yine verecem insallah katlamıştır
Eminim canim sende pozitif sonuc alacaksin
Canim benim 3 kere 5. Gunu embriyolari 1.kalite olduğu halde hiç biri tutmadiMerhaba kızlar. Dün 3. Gün embriyosu transferim oldu. 2 embriyo 10 hücreliler ama 1. Kalite değil sanırım. Fragmantasyon başlangıcı varmış sanırım ama embriyolog 1. Kaliteli yakın dedi. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Önceki denememde 3. Gün 8 hücreli 2. Kalite tutmuştu gerçi en iyi örnek kendimim ama yinede endişeleniyorum.
Evet orda hayalet bir cizgi var bugun kacinci günün aksam üstü tekrar yap ben aksam tekrar yapinca daha koyulasmisti
Transfer gününü saymazsak bugün yedinci gün. Allahım inşallahh yarabbim...Evet orda hayalet bir cizgi var bugun kacinci günün aksam üstü tekrar yap ben aksam tekrar yapinca daha koyulasmisti
Vallahi sizinki gibi bekledikçe daha belirgin bir hal aldı. Bugün transfer gününü saymazsak yedinci günüm. İnşallahhh vardır hayırlısıyla yarabbim :)Orda bir cizgi var evet:) insallah hamilesindir canimKacinci gunundu? Ne kadar bekledikten sonra cikti bu cizgi? Bende de benzer bir durum var da baya arastirdim o gunden beri
HarikaVallahi sizinki gibi bekledikçe daha belirgin bir hal aldı. Bugün transfer gününü saymazsak yedinci günüm. İnşallahhh vardır hayırlısıyla yarabbim :)
Allahımm inşallahhh :) sizin ne durumda acaba?Harikainsallah guzel haberleri aliriz hepimiz Ben cok arastirdim hem turkce hem ingilizce. Buharlasma cizgisi renksiz oluyormus. Pembe cizginin anlami bhcg nin yeterince yuksek olmamasi anlamina geliyor mus genel kani bu ama dogrulayamadim henuz insallah kan tahlilim pozitif sonuclu olur da emin oluruz
Hayirli olsun,kanda da pozitif olur insallah,belirtiniz oldumuVallahi sizinki gibi bekledikçe daha belirgin bir hal aldı. Bugün transfer gününü saymazsak yedinci günüm. İnşallahhh vardır hayırlısıyla yarabbim :)
Allahımm inşallahhh :) sizin ne durumda acaba?
Aminnn inşallahhh :) Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin.benim bugun 12.gunum. 2 tane 3.gun embriyosu konuldu. Insallah bebeklerimi bana bagislamistir rabbim bu 2.denemem. 5 tane dondurulmusum var insallah hayirlisiyla pozitifi gorurum de gerek kalmaz
herseyde bir hayir vardir... uzulme rabbimin mutlaka bir bildigi vardir.Ben sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Canım senin teste ikinci çizgiyi pembe görmüş müydün. Ben mi yanliş hatırlıyorumBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
bu sekilde dusunmek rabbime isyan dir sen daha 2. deneme de pes ediyorsun ne hikayeler var bu sayfalarda allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin...Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
Evet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek kiCanım senin teste ikinci çizgiyi pembe görmüş müydün. Ben mi yanliş hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?