Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yaaaa insallahhh ya hepimizin hikayesi ayni vallaInsallah sen de ben de guzel sonuclar aliriz ben de normalde asiri sabirsiz bi insanimdir ama su surecte kendimi astim valla

Canim benim 3 kere 5. Gunu embriyolari 1.kalite olduğu halde hiç biri tutmadi
bu 3.günü embriyosu cok şükür pozitif sonuc aldim

Orda bir cizgi var evet:) insallah hamilesindir canim Kacinci gunundu? Ne kadar bekledikten sonra cikti bu cizgi? Bende de benzer bir durum var da baya arastirdim o gunden beri
Vallahi sizinki gibi bekledikçe daha belirgin bir hal aldı. Bugün transfer gününü saymazsak yedinci günüm. İnşallahhh vardır hayırlısıyla yarabbim :)

Vallahi sizinki gibi bekledikçe daha belirgin bir hal aldı. Bugün transfer gününü saymazsak yedinci günüm. İnşallahhh vardır hayırlısıyla yarabbim :)
Harika insallah guzel haberleri aliriz hepimizBen cok arastirdim hem turkce hem ingilizce. Buharlasma cizgisi renksiz oluyormus. Pembe cizginin anlami bhcg nin yeterince yuksek olmamasi anlamina geliyor mus genel kani bu ama dogrulayamadim henuz insallah kan tahlilim pozitif sonuclu olur da emin oluruz

Allahımm inşallahhh :) sizin ne durumda acaba?

Hayirli olsun,kanda da pozitif olur insallah,belirtiniz oldumu

Valla tam bi belirtim yok aslında yada var olanları ben çok önemsemedim. Belin ağrıyo, göğüslerim sızlıyodu adet yakın diye ona bide kullandığım ilaçlara bağlamıştım. Karnımın alt tarafında karıncalanma, batma gibi bilgiler oluyordu, bide bugün midem bulanıyo sabahtan bu yana transfer sonrası 7. Günde bunlar oluyor mu bilmiyorum inanın bende ilk kez deneyimli yorum. Daha önce bir dış gebelik geçmişim var.

Valla bizim heyecanımız gercekten cok farklı, normalde gebeligi adet gecince veya daha gec farkeder beklersin ama tüp bebekte daha ilk konuldugu andan itibaren bir heyecan başlıyor, oldumu olmadımı tuttumu hamilemiyim, pozitif cıksa kese varmı yolk kesesi oluşmuşmu bebek varmk kalp atısı varmı sonra testler tahliller, sağlıklımı iyi mi aman saglıklı dogum olacakmı vs vs bu hamilelik boyunca devam edecek. Türlü zorlukları aşmış çocuk sahibi olabilmek adına uğraş veren bizler için herşey hep heyecanlı bazen sıkıntılı ama sonucu güzel olmasını hayal ettiğimiz bir bekleyişle geçiyor.. Bu süreçte olabildiği kadar pozitif olmaya çalışmaktan ve olmaktan başka çaremiz yok. Umarım hepimiz en yakın zamanda kucağımıza sağlıklı bebişlerimizi alırız. Hepimiz için dileğim bu

Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..

Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
bu sekilde dusunmek rabbime isyan dir sen daha 2. deneme de pes ediyorsun ne hikayeler var bu sayfalarda allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin...

benim de 3. denemem 5. gun 3bc transferim oldu
bugun 6. gunum ve dayandim test falan yapmadim doktorum 10. gun yani cuma yap dedi ama ben 8. gun yani carsamba gunu aksama dogru yapmayi dusunuyorum idrar testi yapip duygularimi daha da alt ust etmek istemiyorum..

Canım senin teste ikinci çizgiyi pembe görmüş müydün. Ben mi yanliş hatırlıyorum
Evet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek ki cok zor bir surec. Hemen toparlanmak istiyorum. Allahim sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…