- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
O zaman daha iyiymisAma benimki 5 yillik ucret....yani yilligi 450 tl ye falan geliyor..:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman daha iyiymisAma benimki 5 yillik ucret....yani yilligi 450 tl ye falan geliyor..:
Canin sagolsun. Bir daha denersiniz. Oyle ki diyecek soz bulamiyor insanAma inan bu gunler gececek. Bu forumda o kadar cok anne var ki yillar once bizim gibi endiselenen. Insallah biz de guzel sonuclar alip,yeni anne adaylarina tavsiye verecegiz bir gunBen az önce negatif sonucu aldım.hersey de var bir nasip..
Canim her sey nasip. 2. Kalite olup tutan o kadar insan var ki. Ayrica 3.gun icin 10 hucre sayisi super bence fragmantasyona takilma bence. iyi dusun iyi olsunMerhaba kızlar. Dün 3. Gün embriyosu transferim oldu. 2 embriyo 10 hücreliler ama 1. Kalite değil sanırım. Fragmantasyon başlangıcı varmış sanırım ama embriyolog 1. Kaliteli yakın dedi. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Önceki denememde 3. Gün 8 hücreli 2. Kalite tutmuştu gerçi en iyi örnek kendimim ama yinede endişeleniyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için. Inşallah sağlıkla tutunurlar. Sizin kaçıncı denemeniz ve embriyo kaliteniz nasıldıCanim her sey nasip. 2. Kalite olup tutan o kadar insan var ki. Ayrica 3.gun icin 10 hucre sayisi super bence fragmantasyona takilma bence. iyi dusun iyi olsun
Inşallah cnm çok sağol desteğin için. Bol dua bol sabir başka çaremiz yokCanin sagolsun. Bir daha denersiniz. Oyle ki diyecek soz bulamiyor insanAma inan bu gunler gececek. Bu forumda o kadar cok anne var ki yillar once bizim gibi endiselenen. Insallah biz de guzel sonuclar alip,yeni anne adaylarina tavsiye verecegiz bir gun
Biz 3 yildir ugrasiyoruz.Benim de 2.denemem. Gectigimiz yil ilkini yaptirmisttim. 1.kalite 2 embriyom vardi tutmadi. Sonrasinda bir turlu istedigimiz gibi olmadi. Doktorumu degistirdim...Insallah bu sefer hayirli guzel sonuc alirim 8. Gunumde idrarda baktim sonradan silik pembe cizgi cikti ama insan emin olamiyorYarin test gunum 2 tane kaliteli 3. Gun embriyosu konuldu. Insallah allahim onlari bana bagislamistir Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasinTeşekkür ederim cevabınız için. Inşallah sağlıkla tutunurlar. Sizin kaçıncı denemeniz ve embriyo kaliteniz nasıldı
Canım ne yaptın bugün gidecekmisin kan vermeye ? Mutlaka haberdar et ben eminim pozitif haberi alacaksınYaaaa insallaaahCok tesekkur ederim
Bende hayalet cizgiyi goruyorum.Yarın öbür gün daha çok belirginleşir.
Merhaba, endişelenme forumda cok okuduk 3.4. Kalite embriyoların tuttugunu, bu işler belli olmuyor anne rahminde o embriyo kendini tedavi edebilir bir bakmıssın bebişlerin olmuşş Sen moralini yüksek tut en onemlisi bu, pozitif düşün lütfenMerhaba kızlar. Dün 3. Gün embriyosu transferim oldu. 2 embriyo 10 hücreliler ama 1. Kalite değil sanırım. Fragmantasyon başlangıcı varmış sanırım ama embriyolog 1. Kaliteli yakın dedi. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Önceki denememde 3. Gün 8 hücreli 2. Kalite tutmuştu gerçi en iyi örnek kendimim ama yinede endişeleniyorum.
Üzülme lütfen cok zor biliyorum.. o kadar emek veriyoruz ve sonucunda negatifi görmek acı veriyor ama şöyle düşün demekki bir sorun vardı ve vucut kabul etmedi, sağlıklı değildi, hayırlısı olmuş benim için de.. Yılma devam et lütfen , moralini de bozma , herseyin bir sebebi vardır olumlu düşünmeye çalış canımBen az önce negatif sonucu aldım.hersey de var bir nasip..
Gunaydinn Gittim, kanimi verdim ama ne gitmek universite sinavina girer gibi hissettim kendimi ogleden sonra cikacak sonuc. Insallah pozitif, guzel haber alirim Pembe cizginin gorundugu gebelik testi surekli elimde pembemi bu dogru mu diye geziyorum ortalikta insallah dogrudur, allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin Sen ne durumdasin?Canım ne yaptın bugün gidecekmisin kan vermeye ? Mutlaka haberdar et ben eminim pozitif haberi alacaksın
Evet. Tebrik ederim
Orda bir cizgi var evet:) insallah hamilesindir canim Kacinci gunundu? Ne kadar bekledikten sonra cikti bu cizgi? Bende de benzer bir durum var da baya arastirdim o gunden beri
İnşallah güzel haberlerini alıcam ben eminimGunaydinn☀ Gittim, kanimi verdim ama ne gitmek universite sinavina girer gibi hissettim kendimi ogleden sonra cikacak sonuc. Insallah pozitif, guzel haber alirim Pembe cizginin gorundugu gebelik testi surekli elimde pembemi bu dogru mu diye geziyorum ortalikta insallah dogrudur, allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin Sen ne durumdasin?
Yaaa ne guzel masallah Benim bugun 12. Gunum. Test gunumu 14 verdiler aslinda ama artik 12.gunde cikar diye dusunuyorum Ben 7. Ve 8. Gunler test yaptim. Ilk basta tek cizgi cikinca cok uzuldum sonradan cizgiyi gorunce umut oldu bana. Baktim akli dengemi kaybedicem surekli test yaparak tuttum kendimi cok zor bir surec ya insallah guzel haberler aliriz. Ben de cok test yaptim simdiye kadar ama simdiye kadar hic bu kadar belirgin ikinci cizgi gormemistim. Sadece hemen cikmadigi icin emin olamiyorum. Simdi dusununce keske o gun kan verseydim diyorum. Gerci bu surec boyle bir surec ciksa da katlamasini beklicez, sonra keseyi gorucez, sonra kalp atisi Allah yardimcimiz olsunİnşallah güzel haberlerini alıcam ben eminim
BEnde transferin 6. Günü idrar yapmaya başladım burda okuduklarımdan sebep( 5. Günde görenler varmıs ) ama 6. Gün maalesef tek cizgi vardı. 7. Gün yaptım ovulasyon ve gebelik testi ikisini de denedim, ovu cift cizgi gebelik hayalet cizgi seklindeydi, Dayanamadım kan verdim 15 cıktı, tabi çok erken olddugu için normal böyle çıkması diye dusundum. Dün de gebelik ve ovulasyon ve bugunde yaptım, Bugünkü testim de daha belirgindi ikinci çizgi yarın test günüm, bakalım ne çıkacak heyecanlıyım çok bende canım, transferden sonra 10. Günde bana test günü verdiler senin kacıncı günün oluyor ?
Seni cok iyi anliyorum canim bende yapinca ilk cikmamisti sonra hayalet cizgiyi gorunce elimde taşıdım hep gercek mi degil mi diyesonra dayanamayip kan verdim bugün yine verecem insallah katlamıştırGunaydinn☀ Gittim, kanimi verdim ama ne gitmek universite sinavina girer gibi hissettim kendimi ogleden sonra cikacak sonuc. Insallah pozitif, guzel haber alirim Pembe cizginin gorundugu gebelik testi surekli elimde pembemi bu dogru mu diye geziyorum ortalikta insallah dogrudur, allah hic birimizin emegini bosa cikarmasin Sen ne durumdasin?