Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende pazartesi transfer oldum, 3. Gün embriyosu. Ne bi belirti nede başka bişi hiç bişi hissetmiyordum. Normal mi acaba? Bide bu oskapar göbeği mahvetti mosmor oldu her yerim sizde de aynı etkiyi yapıyor mu acaba?

Bende pazartesi transfer oldum, 3. Gün embriyosu. Ne bi belirti nede başka bişi hiç bişi hissetmiyordum. Normal mi acaba? Bide bu oskapar göbeği mahvetti mosmor oldu her yerim sizde de aynı etkiyi yapıyor mu acaba?

Herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil ki. Forumda birçok kişinin hiçbir şey hissetmediğini ama pozitif sonuç aldığını okumuştum. Umarım sizinki de öyle olur Oksapar iğne aynı etkiyi bende de yapmıştı. Hem çok yakıyordu hem de mosmor olmuştu göbeğim. Vuracak yer kalmamıştı.

Benim çok yakıyo, doktora sorcam başka yerden yapılabiliyorsa birazda oradan yapayım mı diye. Bu arada ilk transferin. İyi kalite 2 embriyo transfer edildi. İnşallah tutar. Doktor ilk uç gün hasta gibi yat, 10 gün dinlenme demişti. Hayırlı olur inşallah hepimiz için.

Canım kan aldılar benden. Beklenen değerden yüksek çikarsak değerlerin başlamam dedi dr

İnşallah sımsıkı tutunurlar sana yavruların

İnşallah sımsıkı tutunurlar sana yavruların
Aminnnn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok sabır isteyen bişeymiş tüp bebek süreci, onca aşamayı geçtik ama en zor kısmıymış beklemek insanı deli ediyor.. Bu arada kan vermek için perşembeyi beklenen lazım ama o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum idrarda ne zaman yapsam çıkar?

Bursa acıbadem..
Hiç bir fikrim yok orda bile kafam karıştı ALLAH biliyor ya...
Canim bende şahin beyin hastasiydim biliyorum cok güvenmiştim ona ama düz bir çizgiden ilerliyor bende hep sorguladim yumurta toplamasında transferinde ;
Transfer günü diye bir sey olabilirmi onlarda transfer günleri var hastalar sadece o gunlerde transfer ediyorlar ikinci transferde 30 veya 35. kişiydim transfer olan hemsiresi söyledi işin şansa kaliyor açıkçası
3 negatif maddi manevi ne kadar yipratti bizi
Birde sehir disindan geliyordum
moralini bozmak istemiyorum ama o doktorla asla devam etme neler cektigimizi biz biliyoruz
inşallah hic bir şeye gerek kalmaz
bugün sürpriz olur guzel sonuç alirsin

Benim adetimin 3.günü 10. Gunu ve 15.günü hep kantahlili yapti doktorum kan sonuclarina göre yeni ilaclara baslandi 15.gunu yapildiginda iyi cikmazsa hatta transfer iptal dedi

Birçok kişi aynı hataya düşüyor. Erkenden tahlil yapıp negatif görünce üzülüyor. Hem idrarda geç çıkar, o yüzden bence zamanını bekle. Sabret, başka işlerle ilgilen.

Canım embriyolarım çok kaliteliydi..
Rahimde hiç bir sorun yok..
Bende o gün sordum bu sabah 7 transfer yapıldı yer yoktu o yüzden sizin randevuyu erteleyip öğlene aldık dedi.. şuanda yataklar yine dolu sizi bekleme odamızda bekletip öyle transfere alacağız dedi..
Ikinci tedavim boyunca hiç kan alınıp bakılmadı.. kana bakmadan ilaca başlattılar beni.. iki kere sordum kan vermelimiyim hayır gerek yok dedi.. kafam çok karışık... bidaha orda devam etmeyecegim bahçeci yi düşünüyorum... hayırlısı olsun inşallah..
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için...

Benimde canim embriyolarim cok kaliteliydi
2 sinde 1 embriyo 3.de 5.gün 2 embriyo tranfer oldum ve doktor en cok umut ettigim hastalardan birisin diyordu hic bir sorun yoktu belki onun icin onemsememistir
Eğer iyi bir doktora gidersen aradaki farkı anlarsin ben şimdi izmire gidiyorum
doktorum o kadar çok ilgili ki elinden gelen herseyi yapıyor
simdi anliyorum şahin bey hicbir şey yapmamış benim için

Canım kan verdim mi sen tamamen olumsuz konuşmuşsun aklım sendeydi naptin

Kizlar selam, ben transferin 8. Gunu sabah idrarda gebelik testi yaptim. Once hic birsey cikmadi bir kac saat sonra boyle oldu. Cizgi cok belirgin daha once hic boyle oldugunu gormemistim. Bugun 10.gunum 12. Gunu bekleyip kan tahlili yapicam. Cunku psikolojim cok bozuldu testi yaptiktan sonra:/ ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• 18D84AB4-FACB-41EA-AFA8-AAC31B874A35.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 69
Eger gebelik testi bozuk değilse tebrik ederimmm hamilesiiinnnn

Birkaç saat sonra çıkan testlerin geçerliliği yok diye biliyorum ama.

Merhaba tüm transfer olanların pozitifi görmesi dileğiyle.
Sizlere birşey sormak İstiyorum. Dondurulmuş embriyo transferi için ortalama ne kadar fiyat ödediniz gittiğiniz merkezlere?? İkinci transfer üçüncü transfer için fiyat değişiyorum?

Biz 2000 tl ödedik 2. Transfer 2 dondurulmuş embriyo koyuldu..

Biz 2000 tl ödedik 2. Transfer 2 dondurulmuş embriyo koyuldu..
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Nedense merkezden verilen kağıtta bu bilgi yer almıyordu önceden bir bilgim olsun istedim ortalama fiyat için.

Ben daha vermedim ama fiyatı 3000 dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…