Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sonucunu öğrenen var mı arkadaşlar ben vakit geçiremiyorum artık bugün çok mutsuz ve umutsuzum 5. Günüm test yapmaya korkuyorum biraz mutlu edin bizi hadi.
Benimde 5.günüm vakit geçmiyor
Bazen çok umutlu bazen umutsuz belirti aramak istemiyorum 3 negatif var bu 4.denememiz son olur inşallah

Benimde 5.günüm vakit geçmiyor
Bazen çok umutlu bazen umutsuz belirti aramak istemiyorum 3 negatif var bu 4.denememiz son olur inşallah
Aynen bazen oldu tuttu hamileyim tek mi ikiz mi diyorum bazen de olmadi ki zaten diyip ağlama krizlerine giriyorum. Allahım bi an önce şu zaman geçsin

5. Gun test için çok çok erken her ne kadar cıkmıycağını biliyorum diye düşünüp yapsanda gereksiz yere strese sokuyorsun bedenini
Evet biliyorum ama işte elde değil ki çıkmayacağını çıkmasa da bunun mantıklı bir sonuç olmayacağını çok iyi biliyorum ama işte çok umutsuzum

Aynen bazen oldu tuttu hamileyim tek mi ikiz mi diyorum bazen de olmadi ki zaten diyip ağlama krizlerine giriyorum. Allahım bi an önce şu zaman geçsin

Bende aynı durumdayım..
Oldu kesin oldu bu defa diyorum belkide 2 si de tuttu diyorum..
1 saat sonra ya olmadıysa napicam ben herşey baştan başlayacak gücüm yok..
O kadar acıyı sıkıntıyı boşa mı çektim diye ağlıyorum.. Çok stresli ben sonucu öğrenmeye çok korkuyorum allahım hiç hazır değilim çok yıpratıcı mahfoldum düşünmekten.. korkudan hiç bir iş yapamıyorum evde.. ALLAH somunuzu hayır etsin inşallah hepimizin...

Bende aynı durumdayım..
Oldu kesin oldu bu defa diyorum belkide 2 si de tuttu diyorum..
1 saat sonra ya olmadıysa napicam ben herşey baştan başlayacak gücüm yok..
O kadar acıyı sıkıntıyı boşa mı çektim diye ağlıyorum.. Çok stresli ben sonucu öğrenmeye çok korkuyorum allahım hiç hazır değilim çok yıpratıcı mahfoldum düşünmekten.. korkudan hiç bir iş yapamıyorum evde.. ALLAH somunuzu hayır etsin inşallah hepimizin...
Bi de bana embriyo kalitesinin orta olduğunu şansının düşük olduğunu söylediler bilinç altında hep bu var. Sizin kaçıncı gününüz embriyolariniza bisey dediler mi

Bi de bana embriyo kalitesinin orta olduğunu şansının düşük olduğunu söylediler bilinç altında hep bu var. Sizin kaçıncı gününüz embriyolariniza bisey dediler mi

Canım doktorun dediğine bakma ALLAH nasip ederse o ol derse herşey olur..
Geçen yıl burdan bir arkadaş la aynı zamanda transfer olduk.. onun kalitesiz 3. Gün embriyosu vardı.. benim kaliteli 5. Gün embriyosu.. onun sonuç positif benimki negatif di...
Bu yılda doktor bana ikiz gebelik bekliyoruz diyor 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo koydu iyi kalitede.. doktor ne dediği değil allahım ol desin olmayacak hiç birşey yok..
Ben nasibe inanırım.. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

Canım doktorun dediğine bakma ALLAH nasip ederse o ol derse herşey olur..
Geçen yıl burdan bir arkadaş la aynı zamanda transfer olduk.. onun kalitesiz 3. Gün embriyosu vardı.. benim kaliteli 5. Gün embriyosu.. onun sonuç positif benimki negatif di...
Bu yılda doktor bana ikiz gebelik bekliyoruz diyor 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo koydu iyi kalitede.. doktor ne dediği değil allahım ol desin olmayacak hiç birşey yok..
Ben nasibe inanırım.. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
Evet en kalitesiz embriyonun bile tutunma ihtimali var. Çok güzel yazmışsınız insallah doktorunuzun temennisi gerçek olur. Allahım edilen dualarımızı kabul etsin insallah

Evet en kalitesiz embriyonun bile tutunma ihtimali var. Çok güzel yazmışsınız insallah doktorunuzun temennisi gerçek olur. Allahım edilen dualarımızı kabul etsin insallah

Amin inşallah canım..
Benim bugün 8. Günüm pazartesi günü test günüm..
Salı transferim yapıldı geçen hafta o günden beri meryem süresini dinliyorum ve aynı anda okuyorum.. sende oku allaha sığın rabbim ol desin yeterki olmayacak hiç birşey yok bu dünyada...

Insallah canim insallah...10. Gün dediler bana test tarihi neden o kadar bekliyorsunuz 5. Gün embriyosu belli olur 10 veya 11de

Insallah canim insallah...10. Gün dediler bana test tarihi neden o kadar bekliyorsunuz 5. Gün embriyosu belli olur 10 veya 11de

Bilmiyorum ki merkez herkese 12. Gün test yaptırıyor.. ister 3. Gün embriyosu olsun isterse 5. Gün embriyosu..
Garanti olsun diye 12. Gün yap dedi..
Benim aklımdan 10. Gün idrar testi yapsam diye geçiyor ama çıkmaz diye korkuyorum açıkçası...

Bilmiyorum ki merkez herkese 12. Gün test yaptırıyor.. ister 3. Gün embriyosu olsun isterse 5. Gün embriyosu..
Garanti olsun diye 12. Gün yap dedi..
Benim aklımdan 10. Gün idrar testi yapsam diye geçiyor ama çıkmaz diye korkuyorum açıkçası...
Idrar degil direkt kan testi versen cikar bence cunku tutunduysa seninle artık ve hormon salgılamaya başladı bile. Yine de içiniz nasıl rahat edecekse öyle hareket edin tabi :dua:

Idrar degil direkt kan testi versen cikar bence cunku tutunduysa seninle artık ve hormon salgılamaya başladı bile. Yine de içiniz nasıl rahat edecekse öyle hareket edin tabi :dua:

Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Korkuyorum sonucu öğrenmeye hiç hazır değilim aslında..
Kafam çok karışık 😒

Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Korkuyorum sonucu öğrenmeye hiç hazır değilim aslında..
Kafam çok karışık 😒
Bende korkuyorum
günler yaklaştıkça korkum daha çok artıyor
en başa dönmekten bu 4.denememiz insallah bu son olur artik
hepbirlikte guzel sonuclar aliriz inşallah

Günaydın arkadaşlar. Dondurulmuş tedavisine başlıyorum bugün inşallah. Dualarınızı esirgemeyin. Transferden önce ananas yiyen ve pozitif alan arkadaş var mi. Ananas Rahim kaslarına faydalı mı. Kimi kasılmaya sebeb oluyor diyor. Birde transfer öncesi nar suyu içmeye gerek var mi.

Günaydın arkadaşlar. Dondurulmuş tedavisine başlıyorum bugün inşallah. Dualarınızı esirgemeyin. Transferden önce ananas yiyen ve pozitif alan arkadaş var mi. Ananas Rahim kaslarına faydalı mı. Kimi kasılmaya sebeb oluyor diyor. Birde transfer öncesi nar suyu içmeye gerek var mi.
Canım bence hiç alakası yok 2.transferde yemekten gına gelmişti negatif oldu 4.denemede ekstra bir şey kullanmadım sadece maydanoz nane yasakladı Dr um bol bol protein tükettim pozitif oldu hiç kasma kendini yemekle içmekle alakası yok Rabbim ol desin yeter ki Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin inşallah

Back