Kizlar idrar testi yaptiniz mi bu donemde ?
Sizi takip ediyorum. İnşallah yarın iyi haber vereceksiniz, inşallah inşallahKızlar idrar testi yapmayın lütfen..
Ben sabah yaptım ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim.. kesin sonuç bile değil mahvetti beni.. Yarın kan da bakılacak umarım test yanılmıştır.. Bugün 9. Günüm..
MalesefSilik olsa bile cikmadi mi ?
Sen de 3. Ye mi hazırlanıyorsun canım adımı değiştirmeden önce bayağı oldu konuşmuştuk seninleSizi takip ediyorum. İnşallah yarın iyi haber vereceksiniz, inşallah inşallah
Sizi takip ediyorum. İnşallah yarın iyi haber vereceksiniz, inşallah inşallah
Evet. 20 temmuzdaki reglimi bekliyorum. 3.yü deneyeceğim inşallah. TedirginimSen de 3. Ye mi hazırlanıyorsun canım adımı değiştirmeden önce bayağı oldu konuşmuştuk seninle
Problem nedirInşallah canım inşallah doktor O kadar ümitli konuştu ki şok oldum bu sonuca..
Inşallah kan testi güzel sonuç verir ama benim ümidim çok kırıldı..
Lütfen kızlar kan testi sonucunu bekleyin idrar testi yapmayın lütfen...
Tedirgin olmakta haklısın inşallah bu defa güzel olurEvet. 20 temmuzdaki reglimi bekliyorum. 3.yü deneyeceğim inşallah. Tedirginim
İnsallah yarin guzel haberlerini verirsin canim. Ama inan cevapsizca beklemek cok sıkıcı. İnsan bi sekilde olumlu biaeyler gormek istiyo o yuzden idrara bakmak kolayimiza geliyor. Bir de cogu kisinin okuduguma gore 8. 9. Gununde idrarda silik de olsa cizgi gorunuyormus. İnsanin ocine umit dogmasi bile bazen guzel.Kızlar idrar testi yapmayın lütfen..
Ben sabah yaptım ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim.. kesin sonuç bile değil mahvetti beni.. Yarın kan da bakılacak umarım test yanılmıştır.. Bugün 9. Günüm..
İnsallah yarin guzel haberlerini verirsin canim. Ama inan cevapsizca beklemek cok sıkıcı. İnsan bi sekilde olumlu biaeyler gormek istiyo o yuzden idrara bakmak kolayimiza geliyor. Bir de cogu kisinin okuduguma gore 8. 9. Gununde idrarda silik de olsa cizgi gorunuyormus. İnsanin ocine umit dogmasi bile bazen guzel.
Canım ben de dondurulmuş embryo transferi oldum adet olunca gel dediler ilaçlara başlattılar rahmi hazrlamak için ondan snra iki kere daha gittim ilkinde E2 ve progesteron istendi ikincisinde sadece progesterona baklmasını istedi ertesi gün transfer yapıldıDondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar aklımı kurcalayan bir kaç şey var yardımcı olursanız sevinirim..
Benim 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyom var dı.. tedaviye başladık sadece 2 kere usg yapıldı ve hiç kan tahlili yapılmadı bu benim aklımı çok kurcaladı hormonlara bakmadan ilaç verdi ve transfer yaptı.. transfer sonrası 5 günlük Progestan iğne verdi...
Sizde nasıldı kan aldılar mi dondurulmuş tedavisinde....?
Canım benden hiç kan alınmadı neye göre ilaç verdi anlamıyorum beynim durdu kaç kere sordum kan vermelimiyim gerek yok dedi..Canım ben de dondurulmuş embryo transferi oldum adet olunca gel dediler ilaçlara başlattılar rahmi hazrlamak için ondan snra iki kere daha gittim ilkinde E2 ve progesteron istendi ikincisinde sadece progesterona baklmasını istedi ertesi gün transfer yapıldı
Ama idrarda cikmama sansi da var. Kan tahlili en guveniliri. Sen yarini bekle moralini bozma.Bende silik görürüm diye yaptım ama aşırı pişmanım..
Umutlarım yerle bir oldu...
Yarın kana bakalım umarım bir süpriz olur...
Ama idrarda cikmama sansi da var. Kan tahlili en guveniliri. Sen yarini bekle moralini bozma.
Hangi merkez canim burasi? Keske kendin gidip baska yerde baktirsaydin icin rahat etsin diye. Benimde rahim kalinligima yumurta toplamadan once baktilar 8 di. Sonra bidaha hic bakmadan transfer yaptilar. Acaba transfer esnasinda goruyorlar mi rahim kalinligini ?Canım benden hiç kan alınmadı neye göre ilaç verdi anlamıyorum beynim durdu kaç kere sordum kan vermelimiyim gerek yok dedi..
Çarşamba usg de rahim kalınlığına baktı haftaya salı transfer dedi... tekrar bakmadı yeterli kalınlığa ulaştı mı diye...
Hangi merkez canim burasi? Keske kendin gidip baska yerde baktirsaydin icin rahat etsin diye. Benimde rahim kalinligima yumurta toplamadan once baktilar 8 di. Sonra bidaha hic bakmadan transfer yaptilar. Acaba transfer esnasinda goruyorlar mi rahim kalinligini ?
Rahim kalınlığı için 8-10 u yeterli görüyolar kızlar.o değeri görünce birdaha bakmıyolar.mesela benm 11 di o dünden bi 4-5 gün sonra transfer oldum bnmde başka bakılmadı ama ilaçlara hep devam ettimBursa acıbadem..
Hiç bir fikrim yok orda bile kafam karıştı ALLAH biliyor ya...
İncelme sansi yok ku peki? Ya inceldiyse ?Rahim kalınlığı için 8-10 u yeterli görüyolar kızlar.o değeri görünce birdaha bakmıyolar.mesela benm 11 di o dünden bi 4-5 gün sonra transfer oldum bnmde başka bakılmadı ama ilaçlara hep devam ettim
Benm bildğim kadarıyla yok canım çünkü rahim giderek kalınlaşıyo eğer gebelik olmazsa adetle birlikte inceliyoİncelme sansi yok ku peki? Ya inceldiyse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?