Benm 27 haziran perşembe günü 5. Gün embriyosu 1. Kalite dediler.bugün 3. GünümSizin ne zaman oldu transfer nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm 27 haziran perşembe günü 5. Gün embriyosu 1. Kalite dediler.bugün 3. GünümSizin ne zaman oldu transfer nasıl
Ister istemez zorlandığımız için ıkınma olmaması gerekli yoksa farklı bir etkisi yok. Sizde var mı belirti farklılıkKabızlik beni de çok korkutur. Tutunmaya engel bir durum mudur
Teşekkür ederim,sonucu paylaşırım sizinleSonucunuzu merakla bekliyorum, inşallah pozitif olur![]()
Ben yeni başlıycam dondurulmuş tedavisine. Kabızlığa nasıl çözüm buldunuz. Duphalac şurubunun dişindaIster istemez zorlandığımız için ıkınma olmaması gerekli yoksa farklı bir etkisi yok. Sizde var mı belirti farklılık
Ilaç kullanmıyorum taze kayısı zamanı kayısı yiyorum kurusunun suyunu iciyorum ananas da lifli olduğu için iyi geliyor diyorlarBen yeni başlıycam dondurulmuş tedavisine. Kabızlığa nasıl çözüm buldunuz. Duphalac şurubunun dişinda
Canım merhaba sonucumu merak etmiştin.Bugün 8. günümdü regl öncesi baş ağrıları yaşıyordum.Merak edip test yaptırdım.Şüphelerim doğru çıktı sonucum negatif.Umarım sizin sonuçlarınız güzel olur.Sevgiler.Sonucunuzu merakla bekliyorum, inşallah pozitif olur![]()
Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun. Burda 6.gün embriyosu tutanları okuyordum ümitleniyordum ama olmayınca olmuyor demekkiCanım merhaba sonucumu merak etmiştin.Bugün 8. günümdü regl öncesi baş ağrıları yaşıyordum.Merak edip test yaptırdım.Şüphelerim doğru çıktı sonucum negatif.Umarım sizin sonuçlarınız güzel olur.Sevgiler.
Doktorum çok ümitliydi.Ama kalitesi 4cc olan embriyonun zaten şansı çok yokmuş.Sizinki tutar belki öyle düşünmeyin.Benim farklı durumlarım da vardı.Hepsi etken olmuş olabilir.Hayırlısı olsun hepimiz için.Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun. Burda 6.gün embriyosu tutanları okuyordum ümitleniyordum ama olmayınca olmuyor demekki![]()
Amin. 5cc tutmuş birinin. Ondan çok farklı değilmiş ama kısmet işteDoktorum çok ümitliydi.Ama kalitesi 4cc olan embriyonun zaten şansı çok yokmuş.Sizinki tutar belki öyle düşünmeyin.Benim farklı durumlarım da vardı.Hepsi etken olmuş olabilir.Hayırlısı olsun hepimiz için.
Kaçıncı gün embriyosu?Benimde bugün transferim oldu 3bc benim o zaman pek şansım yok 4cc tutmadıysa![]()
5. Gun embriyosuKaçıncı gün embriyosu?
5. Gun test için çok çok erken her ne kadar cıkmıycağını biliyorum diye düşünüp yapsanda gereksiz yere strese sokuyorsun bedeniniSonucunu öğrenen var mı arkadaşlar ben vakit geçiremiyorum artık bugün çok mutsuz ve umutsuzum 5. Günüm test yapmaya korkuyorum biraz mutlu edin bizi hadi.