Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar benim kağıtlarda 5. Gün embriyosu greet 2 4aa yazıyor greet iki orta kalite mi acaba bilen var mı..

Merhaba kızlar,transferimin bugün 8. Günü.Dün başlayan baş ağrım hala devam ediyor.Normal periyodumda da regl olmadan 2-3 gün önce baş ağrılarım başlar.Bu nedenle ümitlerim azaldı açıkçası, sanırım regl olacağım.Benim gibi olup, pozitif sonuç olan arkadaşlar var mı?

Kızlar merhaba. Hamileliğinde regl olan varmı acaba. Iki gündür kanamam var az az.doktor bebek iyi dedi.regl tarihindeyim.ayni ağrılar şikayetler.normalmi .böyle olan varmı aranızda

Sonucunuzu merakla bekliyorum, inşallah pozitif olur
Canım merhaba sonucumu merak etmiştin.Bugün 8. günümdü regl öncesi baş ağrıları yaşıyordum.Merak edip test yaptırdım.Şüphelerim doğru çıktı sonucum negatif.Umarım sizin sonuçlarınız güzel olur.Sevgiler.

Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun. Burda 6.gün embriyosu tutanları okuyordum ümitleniyordum ama olmayınca olmuyor demekki

Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun. Burda 6.gün embriyosu tutanları okuyordum ümitleniyordum ama olmayınca olmuyor demekki
Doktorum çok ümitliydi.Ama kalitesi 4cc olan embriyonun zaten şansı çok yokmuş.Sizinki tutar belki öyle düşünmeyin.Benim farklı durumlarım da vardı.Hepsi etken olmuş olabilir.Hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin. 5cc tutmuş birinin. Ondan çok farklı değilmiş ama kısmet işte

Sonucunu öğrenen var mı arkadaşlar ben vakit geçiremiyorum artık bugün çok mutsuz ve umutsuzum 5. Günüm test yapmaya korkuyorum biraz mutlu edin bizi hadi.

Sonucunu öğrenen var mı arkadaşlar ben vakit geçiremiyorum artık bugün çok mutsuz ve umutsuzum 5. Günüm test yapmaya korkuyorum biraz mutlu edin bizi hadi.
5. Gun test için çok çok erken her ne kadar cıkmıycağını biliyorum diye düşünüp yapsanda gereksiz yere strese sokuyorsun bedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…