Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin işallah İnsan engel olamıyor işte her ne kadar düşünmeyecem,stres yapmıyacam desene kendimi araştırma yaparken buluyorum

tamam tşk ediyorum umarım sende güzel haberler alırsın

Ben önceki transferimde 5. gün öğrenmiştim hem idrarda hem de kanda. Pozitifse çıkar ama negatifse üzülmeden beklemek gerekli bünye diye bişey var sonuçta. ben de sabirsizlaniyorum 5. 6. gün gelsin diye inşallah pozitif sonucu görürüz hepimiz ve sağlıkla devam eder

Benim 5. Günümdü bugün, eşim dayanamamış gidip test almış.Yapmayacağım çok erken desem de yaptım. Negatif! Zaten farklı sonuç için çok erken.Neticeten ben yaptım, siz yapmayın kızlar

Aminn canım inşallah ama inan beklemek çok zormuş bu kadar beklemeden sonra negatifi görmek çok zor kaçıncı gün embriyosuydu sizin

Bugün benim 5.günüm..
Çok korkuyorum kızlar..
2. Denemem 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi..
Bir yandan günler geçsin istiyorum diğer yandan test günü gelmesin istiyorum çok korkuyorum..
Bir gülüp bir ağlıyorum..
Ara ara kasıklarda Belimde ağrı oluyor bacağım da bile ağrı oluyor..
Sürekli dua ediyorum..
Inşallah sağlıkla tutunurlar allahım çok korkuyorum sonuçtan...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız hayırlı bir şekilde nasip olur inşallah yarabbimmm

Kaçıncı gün embriyosuydu bnm 5. Gün dü belli oluyodur herhlde hatta bazıları daha önce yaptırıp sonucu alıyo

Benimde test tarihim 8 temmuz
Çok korkuyorum endişeliyim nasıl bekliyeceğim bilmem..
Günler geçmiyor bana..
Bi gülüp bir ağlıyorum dengesizim..
Kasık ve bel ağrısı oluyor arada..
Sende ne gibi değişimler var aynı gün transfer olmuşuz sanırım...

27 haziran perşembe günü transfer oldm canım .bndede arada kasık ve bel ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah bebişler bizimledir

Aminn canım inşallah ama inan beklemek çok zormuş bu kadar beklemeden sonra negatifi görmek çok zor kaçıncı gün embriyosuydu sizin
5. Gün 2 tane transfer edildi 3. Denemem ilk ikisi tuttu biri erken doğumla bitti yaşamadı ikizlerim daha sonra tekrar transfer yaptık o da 8. Haftada kalbi durdu. O yüzden ben sizler kadar heyecanlanamıyorum pozitif olacağına inancım tam ama devamı gelmedikten sonra inanın pozitifin bir önemi kalmıyor. Duamızı tam yapalım arkadaşlar sağlıkla gelsinler sağlıkla alalim kucagimiza insallah

27 haziran perşembe günü transfer oldm canım .bndede arada kasık ve bel ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah bebişler bizimledir

Inşallah canım..
Duygularım çok karışık..
2 embriyo sonuçta 2 side tutmazsa bundan sonrasını düşünemiyorum artık..
Yıllardır çok yoruldum çok yıprandım...
Öyle zor bir yol ki allahım sabır versin...
Elimizden hiç bir şey gelmiyor..
O ol derse olur inşallah...
Bizlik hiç bir şey yok...

Çok üzüldüm canım bnmde bitane kalp atışı durması sebebiyle düşüğüm var.Kan pıhtılaşması falan mı vardı

Benimde 8 Temmuz test tarihim ilk transferim 5.gün tek empriyo aynı şeyleri yaşıyoruz benim de ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor dün eşimle yemeğe çıktık ve normalinden fazla yoruldum eve geldiğimde bacaklarım çok ağrıyordu.. göğüslerimde çok şişti ve ağrıyor ... umarım bunlar belirtidir

Çok üzüldüm canım bnmde bitane kalp atışı durması sebebiyle düşüğüm var.Kan pıhtılaşması falan mı vardı
Malesef pıhtılaşma var evet iğneleri kullanıyorum ama nasip olmadı şimdiye kadar. Inşallah şimdi nasip olur. Sizin de mi pıhtı sorunu var

Cuma günü oldu benim transferim 5. Gün orta kalite 2 tane transfer edildi. Ya belirti aramıyorum çünkü iki defa hamile kaldım ikisinde de tek bi belirtim olmadı ne zaman keseyi kalp atışını gördük bulantılarım filan sonradan başlamıştı. O yüzden takılmıyorum ama çok afedersin kabızlık sorunuyla uğraşıyorum çok vahim durumdayım sanci yapıyor tedirginim o yizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…