Amin işallahYeni transfer yaptıranlar için söylüyorum kızlar.nolur stres yapmayın. Kitap okuyun müzik dinleyin ve test yapmayın.ilk denememde kriz halindeydim. Her gün test yaptım.stres en büyük düşman. Rabbim herkesin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
4. Gün erken ben bugün kaçıncı gün oldgunu hesapladım.Benim ilk denemem 4. Gün erken değil mi
4. Gün erken ben bugün kaçıncı gün oldgunu hesapladım.herkesin farklı oluyo ama 5. Gün embriyolarını 6. 7.günlerde baktıranlar var ama dediğim gibi herkesin vücudu farklı bnce 10.günde baktrabilirsin 8 temmuzdan önce
Ben önceki transferimde 5. gün öğrenmiştim hem idrarda hem de kanda. Pozitifse çıkar ama negatifse üzülmeden beklemek gerekli bünye diye bişey var sonuçta. ben de sabirsizlaniyorum 5. 6. gün gelsin diye inşallah pozitif sonucu görürüz hepimiz ve sağlıkla devam eder4. Gün erken ben bugün kaçıncı gün oldgunu hesapladım.herkesin farklı oluyo ama 5. Gün embriyolarını 6. 7.günlerde baktıranlar var ama dediğim gibi herkesin vücudu farklı bnce 10.günde baktrabilirsin 8 temmuzdan önce
Benim 5. Günümdü bugün, eşim dayanamamış gidip test almış.Yapmayacağım çok erken desem de yaptım. Negatif! Zaten farklı sonuç için çok erken.Neticeten ben yaptım, siz yapmayın kızlarBen önceki transferimde 5. gün öğrenmiştim hem idrarda hem de kanda. Pozitifse çıkar ama negatifse üzülmeden beklemek gerekli bünye diye bişey var sonuçta. ben de sabirsizlaniyorum 5. 6. gün gelsin diye inşallah pozitif sonucu görürüz hepimiz ve sağlıkla devam eder
Aminn canım inşallah ama inan beklemek çok zormuş bu kadar beklemeden sonra negatifi görmek çok zorBen önceki transferimde 5. gün öğrenmiştim hem idrarda hem de kanda. Pozitifse çıkar ama negatifse üzülmeden beklemek gerekli bünye diye bişey var sonuçta. ben de sabirsizlaniyorum 5. 6. gün gelsin diye inşallah pozitif sonucu görürüz hepimiz ve sağlıkla devam eder
Ben varım6.gün embriyosu transfer olan var mı?
Kaçıncı gün embriyosuydu bnm 5. Gün dü belli oluyodur herhlde hatta bazıları daha önce yaptırıp sonucu alıyo
27 haziran perşembe günü transfer oldm canım .bndede arada kasık ve bel ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah bebişler bizimledirBenimde test tarihim 8 temmuz
Çok korkuyorum endişeliyim nasıl bekliyeceğim bilmem..
Günler geçmiyor bana..
Bi gülüp bir ağlıyorum dengesizim..
Kasık ve bel ağrısı oluyor arada..
Sende ne gibi değişimler var aynı gün transfer olmuşuz sanırım...
5. Gün 2 tane transfer edildi 3. Denemem ilk ikisi tuttu biri erken doğumla bitti yaşamadı ikizlerim daha sonra tekrar transfer yaptık o da 8. Haftada kalbi durdu. O yüzden ben sizler kadar heyecanlanamıyorum pozitif olacağına inancım tam ama devamı gelmedikten sonra inanın pozitifin bir önemi kalmıyor. Duamızı tam yapalım arkadaşlar sağlıkla gelsinler sağlıkla alalim kucagimiza insallahAminn canım inşallah ama inan beklemek çok zormuş bu kadar beklemeden sonra negatifi görmek çok zorkaçıncı gün embriyosuydu sizin
27 haziran perşembe günü transfer oldm canım .bndede arada kasık ve bel ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah bebişler bizimledir
Çok üzüldüm canım bnmde bitane kalp atışı durması sebebiyle düşüğüm var.Kan pıhtılaşması falan mı vardı5. Gün 2 tane transfer edildi 3. Denemem ilk ikisi tuttu biri erken doğumla bitti yaşamadı ikizlerim daha sonra tekrar transfer yaptık o da 8. Haftada kalbi durdu. O yüzden ben sizler kadar heyecanlanamıyorum pozitif olacağına inancım tam ama devamı gelmedikten sonra inanın pozitifin bir önemi kalmıyor. Duamızı tam yapalım arkadaşlar sağlıkla gelsinler sağlıkla alalim kucagimiza insallah
Benimde 8 Temmuz test tarihim ilk transferim 5.gün tek empriyo aynı şeyleri yaşıyoruz benim de ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor dün eşimle yemeğe çıktık ve normalinden fazla yoruldum eve geldiğimde bacaklarım çok ağrıyordu.. göğüslerimde çok şişti ve ağrıyor ... umarım bunlar belirtidirBenimde test tarihim 8 temmuz
Çok korkuyorum endişeliyim nasıl bekliyeceğim bilmem..
Günler geçmiyor bana..
Bi gülüp bir ağlıyorum dengesizim..
Kasık ve bel ağrısı oluyor arada..
Sende ne gibi değişimler var aynı gün transfer olmuşuz sanırım...
Sonucunuzu merakla bekliyorum, inşallah pozitif olurBen varım☝ 24 Haziran’da yapıldı transferim.
Malesef pıhtılaşma var evet iğneleri kullanıyorum ama nasip olmadı şimdiye kadar. Inşallah şimdi nasip olur. Sizin de mi pıhtı sorunu varÇok üzüldüm canım bnmde bitane kalp atışı durması sebebiyle düşüğüm var.Kan pıhtılaşması falan mı vardı
YOk canım hiç bir. Sorun görünmüyor ama nasip.sende şuana kadar herhangi belirti varmı kaçıncı gün embriyosu ve hangi kaliteydiMalesef pıhtılaşma var evet iğneleri kullanıyorum ama nasip olmadı şimdiye kadar. Inşallah şimdi nasip olur. Sizin de mi pıhtı sorunu var
Sizin ne zaman oldu transfer nasılYOk canım hiç bir. Sorun görünmüyor ama nasip.sende şuana kadar herhangi belirti varmı kaçıncı gün embriyosu ve hangi kaliteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?