gelen akıntının rengi nasıldı kahverengi yada çok açık pembe gibiyse yerleşme kanaması diyorlar. inş tutunmuştur sana bebişinMerhaba kızlar bende cumartesi günü transfer oldu iki emriyo ilk hissettim sanki tuttuğunu ama bı iki gün sonra et parçası gibi az az akintim geldi korktum açıkçası şimdi bir belirti yok sadece gazim var sürekli gaz çıkartıyorum bilmiyorum benimde 3. Denemem sizin sonuçlar noldu
Kahve rengiydi kanama gibi değildi aslında et parçasıydi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor süreç gerçektengelen akıntının rengi nasıldı kahverengi yada çok açık pembe gibiyse yerleşme kanaması diyorlar. inş tutunmuştur sana bebişin
kesinlikle allah yardımcımız olsun. benimde ilk iki gün yaptığım vajinal jel kahverengi tortu gibi gelmişti. dün meraktan kan testi yaptım transferin 8. günü sonucum pozitif çıktı. inş artmaya devam eder inş. sizde inş pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. benim transfer edilen embiriyolarım 5. gün embiriyolarıydı dondurulmuş.Kahve rengiydi kanama gibi değildi aslında et parçasıydi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor süreç gerçekten
Kalbimizi bozmayalım canımMerhaba arkadaşlar dün transfer oldum.8tane dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.bir gün önceden 2tane çözdüler ama onlar ilerleyememiş bozulmuşlar.Sabahında 2tane daha çözdüler ama onlar çözüleli 1saat falan oluyordu.Transfer ettirdik.heyecanla bekliyoruz.test tarihim 22haziran.umarım onlar bozulmamıştır ☹
o zaman güzel düşünelim güzel olsun canım,bi yerden sonra elimizden birşey gelmiyorKalbimizi bozmayalım canım5 yaşında yine tüp bebek bi oğlum var 2 gün.önce transferim olmuştu ve yarim saat önce biseye kızıp kasıgıma yumruk attı. sakınan göze çöp batıyor işte böyle... ağladım bisürü ona da çok kızdım ikimiz de ağladik.bisey olmaz inşllah zaten daha tutunmamistir değil mi
Evet canım güzel düşünelim güzel olsun inşallaho zaman güzel düşünelim güzel olsun canım,bi yerden sonra elimizden birşey gelmiyor
Ben de öyle, ama tutucam kendimi en azından salıyı beklemek lazım.gibi canimHafta sonu test yapsam mı diye düşünmüyor değilim:) tez canlılık işte
Aynen canımBen de öyle, ama tutucam kendimi en azından salıyı beklemek lazım.gibi canim
İnşaAllah Bi skntı olmamiştir ve tutunur bebeğinMerhaba arkadaşlar dün transfer oldum.8tane dondurulmuş 5.gün embriyom vardı.bir gün önceden 2tane çözdüler ama onlar ilerleyememiş bozulmuşlar.Sabahında 2tane daha çözdüler ama onlar çözüleli 1saat falan oluyordu.Transfer ettirdik.heyecanla bekliyoruz.test tarihim 22haziran.umarım onlar bozulmamıştır
inşala canım.tekrar bozulabilirler diye 2tane koydurduk.en azından 1i tutar diye umuyoruz :/İnşaAllah Bi skntı olmamiştir ve tutunur bebeğin
Benimde 2tane dondurulmuş embriyom var. Ve bozulurlar da diye korkuyorum. Yaptırdığım merkezde dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlarım var. İnşallah bozulmalar diye dua ediyorum.inşala canım.tekrar bozulabilirler diye 2tane koydurduk.en azından 1i tutar diye umuyoruz :/
Benimde 5. Gün ve Dr taze transfer etmiycez dondurulmuş transfer edicez dedi dondurulmuş transfer oldu benimde inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım birde iki tane emriyo transfer etti Dr iki tane olunca insan daha çok heyecanlı ve ne yapacağını bilemiyor inşallah benim bebislerimde tutunmusturkesinlikle allah yardımcımız olsun. benimde ilk iki gün yaptığım vajinal jel kahverengi tortu gibi gelmişti. dün meraktan kan testi yaptım transferin 8. günü sonucum pozitif çıktı. inş artmaya devam eder inş. sizde inş pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. benim transfer edilen embiriyolarım 5. gün embiriyolarıydı dondurulmuş.
İnşallah herkes bebisini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ileBenimde 5. Gün ve Dr taze transfer etmiycez dondurulmuş transfer edicez dedi dondurulmuş transfer oldu benimde inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım birde iki tane emriyo transfer etti Dr iki tane olunca insan daha çok heyecanlı ve ne yapacağını bilemiyor inşallah benim bebislerimde tutunmustur
inş tutmuştur sizin keratalar daBenimde 5. Gün ve Dr taze transfer etmiycez dondurulmuş transfer edicez dedi dondurulmuş transfer oldu benimde inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım birde iki tane emriyo transfer etti Dr iki tane olunca insan daha çok heyecanlı ve ne yapacağını bilemiyor inşallah benim bebislerimde tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?