Aaa canm ozaman sevinebiliriz cunku ben hayal kırıklığı yasamıstımBen çatlatma iğnesi vurulmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum, o iğneyi üç ay önce vurulmuştum:) yine de bilginiz için teşekkür ederim
Ay canım hadi inşallahEşim çok ama çok ısrarcı yoksa kan testine kadar yapmicaktım şimdi tutturdu alayım yarın sabah bi daha yap diye, erkekler çok sabırsız gerçekten:)
Evet canım bugün 5.gün bakalım, öyle böyle derken beş gün oldu ya ilk gün resmen saatler geçmedi yani:) eşimde bu sabırsızlık varken biz her gün yapcaz gibi gözüküyor:) test gününe adım adım yaklaşıyoruz yolu yarıladık çok şükür, inşallah kan testlerimiz pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik geçiririzAy canım hadi inşallah
Ben de çatlatma iğnesi vurulmadım bence var gebeliğin :)
Sen benden bir gün önceydin , bugün senin transfer harici beşinci günün benim dördüncü , ben de yarın yapmayı düşünüyordum
Alaın eşin bence test hergün yap, ne kadar heyecanlı yaaa
Allahım lütfen ... hayırlısı ile ...
Benim de sabah aklıma sen gelmiştin :) bi baktım pozitifi almışsın bileEvet canım bugün 5.gün bakalım, öyle böyle derken beş gün oldu ya ilk gün resmen saatler geçmedi yani:) eşimde bu sabırsızlık varken biz her gün yapcaz gibi gözüküyor:) test gününe adım adım yaklaşıyoruz yolu yarıladık çok şükür, inşallah kan testlerimiz pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik geçiririzSeninkini de heyecanla bekliyorum Rabbim güldürsün yüzümüzü
Aminnn amin, Allah razı olsun arkadaşımBenim de sabah aklıma sen gelmiştin :) bi baktım pozitifi almışsın bilemaşallah, sağlıkla büyüsün inşallah .
Darısı bana bakalım
Vücuduna bir sürü ilaç giriyor, hepsi de hormon ilaçları 25 yumurta az değil yani demem o ki adetlerde gecikme ya da erken gelme normal, ben opudan sonra iki adetimi de düzensiz yaşadım 3.adette normale döndüm, maalesef ağır ilaçlar kullanıyoruz, tabi herkesin bünyesi bir değil bunları düşün arkadaşım, illa için rahat edecekse bir doktoruna görün tabi fayda varMerhaba kizlar, ben gecen ay martin sonu tup bebege basladim fakat 25 yumurtadan 12 saglikli cikmisti onunda 9u embrio olmsdu transfere hicbiri kalmadi falan yumurta kalitesi kotuymus derken bir takim ilaclar kullanmaya baslatim simdide adetim baya gecikti, soyleko eskiden 30 gunde bir adet olurdum fakat heralde ilaclardan dolayi falan 28 gune dustu, yumurta toplanan aysa 1 hafta erken oldum, gecen ay 28i olmustum en gec 26 olmam gerekirdi yox, hic. Bir agri sizimda yok yani ne hamilelik gibi nede adet belirtisi gibi, iki gunduder yapiyorum testde hicbisey cikmiyo,birkere asilama yaptirmistim kan testi gunu silik cokmisti fakat degerim cok dusuktu simdi hic silik bile cikmiyo acaba kullandigim vitaminlerden dolayimi gecikme yapiyor anlamadim
Canım sen ayaklandın mı yatıyor musun ? Nelere dikkat ediyorsun ? Neler kullanıyorsun ?Vücuduna bir sürü ilaç giriyor, hepsi de hormon ilaçları 25 yumurta az değil yani demem o ki adetlerde gecikme ya da erken gelme normal, ben opudan sonra iki adetimi de düzensiz yaşadım 3.adette normale döndüm, maalesef ağır ilaçlar kullanıyoruz, tabi herkesin bünyesi bir değil bunları düşün arkadaşım, illa için rahat edecekse bir doktoruna görün tabi fayda var
Perşembe’ye kadar raporum var hep evdeydim ilk kez bu akşam dışarı çıkıcam, kısa mesafede mecburi bir işimiz var. Ev içinde sürekli yatmıyorum,tabi ağır iş,uzanma,bi şey kaldırma vs yapmıyorum, kitap okuma,kuran okuma,film seyretme gibi kafamı meşgul edecek bi şeyler yapıyorum. Ayakta çok durmuyorum,zaten evim küçük hareket alanım kısıtlı :) öyle işte aklıma bunlar geldi:)Canım sen ayaklandın mı yatıyor musun ? Nelere dikkat ediyorsun ? Neler kullanıyorsun ?
Kan sulandırıcı iğne hangisini kullanıyorsun canımPerşembe’ye kadar raporum var hep evdeydim ilk kez bu akşam dışarı çıkıcam, kısa mesafede mecburi bir işimiz var. Ev içinde sürekli yatmıyorum,tabi ağır iş,uzanma,bi şey kaldırma vs yapmıyorum, kitap okuma,kuran okuma,film seyretme gibi kafamı meşgul edecek bi şeyler yapıyorum. Ayakta çok durmuyorum,zaten evim küçük hareket alanım kısıtlı :) öyle işte aklıma bunlar geldi:)
İlaç olarak sabah akşam iğne, fitil estrofem kullanıyorum, günde bir kez de vitaminler ve coraspin kullanıyorum. Sen neler kullanıyorsunCanım sen ayaklandın mı yatıyor musun ? Nelere dikkat ediyorsun ? Neler kullanıyorsun ?
Sadece coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı olarakKan sulandırıcı iğne hangisini kullanıyorsun canım
Kullandığım tek iğne prolutexKan sulandırıcı iğne hangisini kullanıyorsun canım
Bu tutunması için mi ?Kullandığım tek iğne prolutex
Evet tutunması için hani bi jel varya çoğu kişi kullanıyor bu iğne onunla aynı görevi görüyormuş,tutunmayı sağlıyormuş,Bu tutunması için mi ?
Ben gün de ili tane kan sulandırıcı iğne , 100 kül corasprin
4 adet estrofem aynı anda aç karna
200 lük fitil üç kere progestan
Prednol
Vitamin kullanmıyorum
Vitamin ne kullanıyorsun
Anladım canım ,Evet tutunması için hani bi jel varya çoğu kişi kullanıyor bu iğne onunla aynı görevi görüyormuş,tutunmayı sağlıyormuş,
estrofem benimde 4 tane, fitiller 100lük sabah iki akşam iki koyuyorum, prednol transferden önce 4gün kullandım, vitaminde
Bonevit (kalsiyum,magnezyum,çinko, d vitamini,manganez var içinde) günde 1 tane
Gebyfoll (folikasit,b12,b6,iyot var içinde) günde 1 tane
Eşim alırsa yapabilirim ama aslında yapmak istemiyorum, test gününü bellemek istiyorum, yaparsam yazarım buraya:)Anladım canım ,
Yarın sabah yapacak mısın idrar testi ?
Canım cok duygulandım bende düsük yaptım haklsn önemli olan saglklı bir evlat dunya ya getirmek insallah bebegın seninledir saglklı Kucagına alırsınBenim önceden olan ikiz hamileliğim vardı, kendiliğinden olmuştu, eşimin ailesinde genetik ikizlik çok var, çok zor bi hamilelik geçirmiştim ve 27.haftamda geçirdiğimiz bir kaza sonucu biri ölmüş biri yaşıyordu ama Doğum başlamıştıdoğurmak zorunda kaldım, yaşayan yavrumda 1 saat dayanabildi sonra onu da kaybettik üzerinden 1 yıl geçti. Bu yüzden çift embriyo istemedim zaten ilk deneme olduğu için tek olsun istedim bakalım nasip inşallah benimledir, ben hamile kalmaktan ziyade daha çok sağlıklı ilerlemesi ve evimize sağ Salim getirelim diye dua ediyorum, Allah hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın ve evlerimizi şenlendirsin yavruların sesleriyle inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?