- 15 Mayıs 2019
- 56
- 44
- 3
- 34
Yükselme olur mu bilemiyorum ama testi çok erken yapmışsın arkadaşım, zaten tutunup kana karışmadı 4-5 gün sürüyor sonra kana karışıyor günden güne yükseliyor,bence bi 9-10 beklemek gerek, kimisinin erkenden belli oluyor kimisinin sonradan yani hepimizin bünyesi farklı aldığımız ilaçların dozu farklı bu yüzden bence test gününü bekle, iyi düşünelim iyi olsun ben tabiki hepimiz için en hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahMerhaba arkadaslar tüp bebekte 4. Denemem 2 adet 5. Gun 1.kalıte transferim oldu 6. Gunumdeyım test yaptım 0.438 cıktı yukselme olur mu 10. Gune kadar hıc umut yok mu
Cevapladığın için teşekkür ederim canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah :) arabada yattın mı normal oturdun muBen bı saat hastanede yattım sonra kalkıp 1,5 saat yol geldim evime şükür tutundu bebişim
Hayırlısı inşallah güzel haber olsun daBakalım ne kadar dayanıcam ben de:) test gümümü beklemeye kararlıyım ama iç ses bi yandan dürtüyor birkaç gün sonra yap diye:) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Yok valla oturdum gayet insan saniyo duscek diye de doktor taa nereye koyuyo onu merak etme. Çok sağol inşallah darısı basinizqCevapladığın için teşekkür ederim canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah :) arabada yattın mı normal oturdun mu
Bence erken yapmışsın , dört gün sonra Tekrar yap , dondurulmuşlarsa mı transfer oldunMerhaba arkadaslar tüp bebekte 4. Denemem 2 adet 5. Gun 1.kalıte transferim oldu 6. Gunumdeyım test yaptım 0.438 cıktı yukselme olur mu 10. Gune kadar hıc umut yok mu
Merhaba; benim 5. gün emriyosu 11. gün 241 olan değerim 13. günde 663 oldu, 2 emiryo konulmuştu sizce ikiz olma ihtimali var mı?
Arkadaşlar hayırlı sabahlar, 5. Gün embriyosu ile pozitif sonuç alan arkadaşlar yerleşme kanaması ya da lekelenmeniz kaçıncı gün oldu ya da olmadığı halde pozitif sonuç aldınız mı?
Benim 2. hamileliğim sadece ilk çocuğumun kardeşi olsun diye bu yola çıktık, hiç istemiyorum ikiz olmasını, kiii sizin değerleriniz benden çok yüksek...Ben de çift embriyo transferi olmuştum. 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı ve ikizlerime hamileyim. Belki fikir olur diye yazdım
Herkeste lekelenme olacak diye bir kural yok canım. Ben hiç yaşamadım.
Ben de çift embriyo transferi olmuştum. 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı ve ikizlerime hamileyim. Belki fikir olur diye yazdım
İyi ya içim rahatladı sanki lekelenme olmak zorundaymış gibi geldi okuduğum yorumlarda. Hayırlısı olsun, sizi de tebrik ederim sağlıklı güzel bir gebelik geçirin inşallahBen de çift embriyo transferi olmuştum. 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı ve ikizlerime hamileyim. Belki fikir olur diye yazdım
Benim 2. hamileliğim sadece ilk çocuğumun kardeşi olsun diye bu yola çıktık, hiç istemiyorum ikiz olmasını, kiii sizin değerleriniz benden çok yüksek...
tabii herşeyin hayırlısı... 10 gün sonrası için doktorumdan randevu aldım, keseyi göreceğiz.
İyi ya içim rahatladı sanki lekelenme olmak zorundaymış gibi geldi okuduğum yorumlarda. Hayırlısı olsun, sizi de tebrik ederim sağlıklı güzel bir gebelik geçirin inşallah ❤
Benim de olmadı canım olmaması daha iyiymiş doktoruna sordum çünkü bende neden olmadı diyodum kendi kendimeArkadaşlar hayırlı sabahlar, 5. Gün embriyosu ile pozitif sonuç alan arkadaşlar yerleşme kanaması ya da lekelenmeniz kaçıncı gün oldu ya da olmadığı halde pozitif sonuç aldınız mı?
Sabah ben de baya takmıştım bu konuyu niye olmuyor, olmadı şart mı diye ama anladığım kadarıyla herkeste olmuyor:) teşekkürler cnm bilgi içinBenim de olmadı canım olmaması daha iyiymiş doktoruna sordum çünkü bende neden olmadı diyodum kendi kendime
Catlatma iğnesi vuruldunuz 14 gun cıkmaz vucuttanGünaydın arkadaşlar ❤ Bugün 5.günüm tek embriyo koyulmuştu, eşimin baskı ve ısrarları sonucu yaptığım testte silik bir çizgi gördük:) inşallah cuma test günümde kanda da mutlu eden sonuç alırız❤ Bayrama hepimiz pozitiflerle girelim inşallah❤ Biz bile zor gördük çizgiyi,fotoda belli oluyor mu bilemiyorum:)
Ben çatlatma iğnesi vurulmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum, o iğneyi üç ay önce vurulmuştum:) yine de bilginiz için teşekkür ederimCatlatma iğnesi vuruldunuz 14 gun cıkmaz vucuttan
Canını sıkmak istemem beta hcg var suan vucuttan lutfen bekleyınEşim çok ama çok ısrarcı yoksa kan testine kadar yapmicaktım şimdi tutturdu alayım yarın sabah bi daha yap diye, erkekler çok sabırsız gerçekten:)
Yok estagfurullah, niye sıkasınız, dondurulmuş olduğu için o iğneyi yapmadım içim rahat, zaten daha belli değil bakalım hayırlısıyla kanda görürüz inşallahCanını sıkmak istemem beta hcg var suan vucuttan lutfen bekleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?