Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaslar tüp bebekte 4. Denemem 2 adet 5. Gun 1.kalıte transferim oldu 6. Gunumdeyım test yaptım 0.438 cıktı yukselme olur mu 10. Gune kadar hıc umut yok mu
Yükselme olur mu bilemiyorum ama testi çok erken yapmışsın arkadaşım, zaten tutunup kana karışmadı 4-5 gün sürüyor sonra kana karışıyor günden güne yükseliyor,bence bi 9-10 beklemek gerek, kimisinin erkenden belli oluyor kimisinin sonradan yani hepimizin bünyesi farklı aldığımız ilaçların dozu farklı bu yüzden bence test gününü bekle, iyi düşünelim iyi olsun ben tabiki hepimiz için en hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah

Cevapladığın için teşekkür ederim canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah :) arabada yattın mı normal oturdun mu
Yok valla oturdum gayet insan saniyo duscek diye de doktor taa nereye koyuyo onu merak etme. Çok sağol inşallah darısı basinizq

Merhaba arkadaslar tüp bebekte 4. Denemem 2 adet 5. Gun 1.kalıte transferim oldu 6. Gunumdeyım test yaptım 0.438 cıktı yukselme olur mu 10. Gune kadar hıc umut yok mu
Bence erken yapmışsın , dört gün sonra Tekrar yap , dondurulmuşlarsa mı transfer oldun

Merhaba; benim 5. gün emriyosu 11. gün 241 olan değerim 13. günde 663 oldu, 2 emiryo konulmuştu sizce ikiz olma ihtimali var mı?

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, 5. Gün embriyosu ile pozitif sonuç alan arkadaşlar yerleşme kanaması ya da lekelenmeniz kaçıncı gün oldu ya da olmadığı halde pozitif sonuç aldınız mı?

Merhaba; benim 5. gün emriyosu 11. gün 241 olan değerim 13. günde 663 oldu, 2 emiryo konulmuştu sizce ikiz olma ihtimali var mı?

Ben de çift embriyo transferi olmuştum. 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı ve ikizlerime hamileyim. Belki fikir olur diye yazdım

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, 5. Gün embriyosu ile pozitif sonuç alan arkadaşlar yerleşme kanaması ya da lekelenmeniz kaçıncı gün oldu ya da olmadığı halde pozitif sonuç aldınız mı?

Herkeste lekelenme olacak diye bir kural yok canım. Ben hiç yaşamadım.

Benim 2. hamileliğim sadece ilk çocuğumun kardeşi olsun diye bu yola çıktık, hiç istemiyorum ikiz olmasını, kiii sizin değerleriniz benden çok yüksek...
tabii herşeyin hayırlısı... 10 gün sonrası için doktorumdan randevu aldım, keseyi göreceğiz.

İyi ya içim rahatladı sanki lekelenme olmak zorundaymış gibi geldi okuduğum yorumlarda. Hayırlısı olsun, sizi de tebrik ederim sağlıklı güzel bir gebelik geçirin inşallah

Rabbim hayırlısını versin inşallah. Benim ilk hamileliğim olduğu için bir bakımdan iyi oldu ikiz olması İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

İyi ya içim rahatladı sanki lekelenme olmak zorundaymış gibi geldi okuduğum yorumlarda. Hayırlısı olsun, sizi de tebrik ederim sağlıklı güzel bir gebelik geçirin inşallah ❤

Teşekkür ederim Hiç endişe etme. Herkesin bünyesi farklı, o yüzden bir olmuyor hamilelikler.

Benim de olmadı canım olmaması daha iyiymiş doktoruna sordum çünkü bende neden olmadı diyodum kendi kendime

Benim de olmadı canım olmaması daha iyiymiş doktoruna sordum çünkü bende neden olmadı diyodum kendi kendime
Sabah ben de baya takmıştım bu konuyu niye olmuyor, olmadı şart mı diye ama anladığım kadarıyla herkeste olmuyor:) teşekkürler cnm bilgi için

Günaydın arkadaşlar Bugün 5.günüm tek embriyo koyulmuştu, eşimin baskı ve ısrarları sonucu yaptığım testte silik bir çizgi gördük:) inşallah cuma test günümde kanda da mutlu eden sonuç alırız Bayrama hepimiz pozitiflerle girelim inşallah Biz bile zor gördük çizgiyi,fotoda belli oluyor mu bilemiyorum:)

Eklentiler

• 469B451B-6E3A-45ED-8153-8F0941BB040C.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 91
Catlatma iğnesi vuruldunuz 14 gun cıkmaz vucuttan

Eşim çok ama çok ısrarcı yoksa kan testine kadar yapmicaktım şimdi tutturdu alayım yarın sabah bi daha yap diye, erkekler çok sabırsız gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…