Hakkınizda hayirlisi olsun bugun iki arkadasimiz negatif aldı uzulduk ins sizden guzel Bi haber gelirAynen cnm inşlh yükselir benim bugün 12.günümdü bende az önce kan verdim bekliyorum inşlh iyi gelir sonuç çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınizda hayirlisi olsun bugun iki arkadasimiz negatif aldı uzulduk ins sizden guzel Bi haber gelirAynen cnm inşlh yükselir benim bugün 12.günümdü bende az önce kan verdim bekliyorum inşlh iyi gelir sonuç çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Cikmadi mi sonuc insallah pozitiftirAynen cnm inşlh yükselir benim bugün 12.günümdü bende az önce kan verdim bekliyorum inşlh iyi gelir sonuç çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
6 gün olmasina ragmen cok iyi çıkmış insallah yükselir
Benimde 6. Günümde öyle çıktıBugun 6.gunum 18.2 çikti degerim
Inşallah güzel haberler veririz . Bu benim ikinci denemem dondurulmuş. Birinci denemeden bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi kardeş istiyoruz . Tabi bu olmazsa tek kalacak gibi çünkü tekrar denemeye imkanımız yok . Hayırlısı hakkımızda .
Negatif canım benim tutmadı
İlaçlardan canımMerhabalar bugun transferimin 7. günü, 2. denemem, belim çok ağrıyor sanki her an hasta olacakmışım gibiAcaba kullandığımız ilaçlardan mı böyle? Yoksa bir belirti olabilir mi?
Sanırım siz hamilesiniz, ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah... Sizde belirti var mıydı?İlaçlardan canım
Bende kasık ağrıları olmuştuSanırım siz hamilesiniz, ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah... Sizde belirti var mıydı?
Zaten silik cikiyor 2.çizgi net çıkmıyor gözün aydınGünaydın benim 5. gün emriyosu ve bugun 8. günüm, evde gebelik testi vardı dayanamadım yaptım. Silikte olsa ikinci çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim? 2. nin silik çıkması kafamı karıştırdı![]()
Ayyyyy hadiii inşallah dediğin gibi olur, yarın test günüm. Yarına kadar sabredeyim diyorum. Eşime bile daha hiç bir şey söylemedim...Zaten silik cikiyor 2.çizgi net çıkmıyor gözün aydın
Söylemeyin Bence de sürpriz olsun Ben yaptım akşamına söyledim kızım da da çıkmıştı öyle çıkmıştı yani Silik bu hamileliğimde de aynı şekilde çıktıAyyyyy hadiii inşallah dediğin gibi olur, yarın test günüm. Yarına kadar sabredeyim diyorum. Eşime bile daha hiç bir şey söylemedim...
Gayet normal9. günüm kan testim 53 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Bana düşük bi değer gibi geldi, öyle mi?