Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Inşallah güzel haberler veririz . Bu benim ikinci denemem dondurulmuş. Birinci denemeden bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi kardeş istiyoruz . Tabi bu olmazsa tek kalacak gibi çünkü tekrar denemeye imkanımız yok . Hayırlısı hakkımızda .

Merhaba Test yaptınızmı ?

Merhabalar bugun transferimin 7. günü, 2. denemem, belim çok ağrıyor sanki her an hasta olacakmışım gibi :( Acaba kullandığımız ilaçlardan mı böyle? Yoksa bir belirti olabilir mi?

Günaydın benim 5. gün emriyosu ve bugun 8. günüm, evde gebelik testi vardı dayanamadım yaptım. Silikte olsa ikinci çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim? 2. nin silik çıkması kafamı karıştırdı :(

Ayyyyy hadiii inşallah dediğin gibi olur, yarın test günüm. Yarına kadar sabredeyim diyorum. Eşime bile daha hiç bir şey söylemedim...
Söylemeyin Bence de sürpriz olsun Ben yaptım akşamına söyledim kızım da da çıkmıştı öyle çıkmıştı yani Silik bu hamileliğimde de aynı şekilde çıktı

Benim bu 2. denemem, ilkinde kimyasal olmuştu. Sanırım kimyasallardada gebelik testinde silik çizgi çıkıyormuş. İlkinde evde gebelik testi yapmamıştım o yüzden tam emin de değilim. Bilerek yarını bekliyorum, kanda tam çıksın ona göre söyleyeyim istiyorum.

Bu arada sanırım sizin 2. çocuğunuz ne güzel, benimde bir oğlum var. Oğlum tedavisiz - kendiliğinden olmuştu ama sonra kardeşi olsun istedik, olmayıncada bir sürü test sonucu tüp bebek haricinde gebeliğimin olmasının mümkün olmadığını öğrendik. O yüzden bunu denemiştik, bakalım hayırlısı. İnşallah kanda da cıkar.

Back