Sen Perşembe oldun de mi canım ? Ben de dün oldum CumaArkadaşlar ben de dün transfer oldum, 1 tane 5.gün embriyosu. İnşallah sağlıcakla tutunur ve ilerler, dua edin nolur
Kızlar bugüne kadar ıyı gıdıyordu bugün adet agrım var baya tutmuş olabılır mı yınede moralım bozuldu
evet perşembe oldum, yani çok belirti yok gibi, belim ağrıyor o da yatmaktan mı oluyor bilmiyorum, daha çok başındayız nasıl geçecek günler:) bana test tarihi olarak 31mayıs dedi doktorum yani transfer günü hariç 8.gün oluyor, senin tarihin ne zamanSen Perşembe oldun de mi canım ? Ben de dün oldum Cuma
Benimki de beşinci gün ngs den sağlıklı gelen embriyo
Nasıl hissediyorsun
inş sağlıkla tutunurlar
Bana Haziran 3 dedi , senin çok az kalmış ,Evet perşembe oldum, yani çok belli bir belirti
evet perşembe oldum, yani çok belirti yok gibi, belim ağrıyor o da yatmaktan mı oluyor bilmiyorum, daha çok başındayız nasıl geçecek günler:) bana test tarihi olarak 31mayıs dedi doktorum yani transfer günü hariç 8.gün oluyor, senin tarihin ne zaman
Hiç dışarı çıkmadım hep evdeyim ani hareketler yapmıyorum eğilmek zorunda kalırsam yavaş hareket ediyorum, sürekli yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum, sofrayı eşim kurup kaldırıyor, ağır bir şey kaldırmıyorum, biraz oturuyorum biraz uzanıyorum öyle işte:) evet benim test tarihi transfer gününü saymazsak 8.güne denk geliyor, 5.gün embriyosu olduğu için çıkar bence, inşallah bayrama neşeli,umutlu girerizBana Haziran 3 dedi , senin çok az kalmış ,
Çok mu yatıyorsun ? Dr un neler önerdi ?
Adet ağrısıyla tutunma ağrıları benziyormuş,buralarda öyle okumuştum, biz iyiyi düşünelim inşallahKızlar bugüne kadar ıyı gıdıyordu bugün adet agrım var baya tutmuş olabılır mı yınede moralım bozuldu
Bilmem ki yapa da bilirim :)Hiç dışarı çıkmadım hep evdeyim ani hareketler yapmıyorum eğilmek zorunda kalırsam yavaş hareket ediyorum, sürekli yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum, sofrayı eşim kurup kaldırıyor, ağır bir şey kaldırmıyorum, biraz oturuyorum biraz uzanıyorum öyle işte:) evet benim test tarihi transfer gününü saymazsak 8.güne denk geliyor, 5.gün embriyosu olduğu için çıkar bence, inşallah bayrama neşeli,umutlu girerizEvde test yapmayı düşünmüyorum, sen yapacak mısın
Evet ya belirtiler herkese göre değişiyor bi de evde dinlendiğimiz için vücudumuzu çok dinliyoruz psikolojik olarak etkiliyor, mesela bugün birkaç kasılma hissettim acaba tutunuyor mu ya da olumsuz bir şey mi oluyor diye düşündüm sonra çok dinlememeye başladım kendimi:) kuran okuyorum, film izliyorum, kendimi meşgul etmeye çalışıyorum hep hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum, rabbim hepimize pozitifi gördükten sonra sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahBilmem ki yapa da bilirim :)
İnş bayram şekeri olur ?
Umutlansam mı umutlanmasam mı bileniyorum , ben de evde kalkıyorum , bugün benim birinci günüm sayılıyor henüz
Hayırlısı bakalım
Çok gaz var sadece bende belirti de arama moduna girmiyorum açıkcası
Amin inş ...Evet ya belirtiler herkese göre değişiyor bi de evde dinlendiğimiz için vücudumuzu çok dinliyoruz psikolojik olarak etkiliyor, mesela bugün birkaç kasılma hissettim acaba tutunuyor mu ya da olumsuz bir şey mi oluyor diye düşündüm sonra çok dinlememeye başladım kendimi:) kuran okuyorum, film izliyorum, kendimi meşgul etmeye çalışıyorum hep hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum, rabbim hepimize pozitifi gördükten sonra sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Ben bı saat hastanede yattım sonra kalkıp 1,5 saat yol geldim evime şükür tutundu bebişimHanımlarr hamilelere hayırlı olsun yeni transfer yaptıranlarda güzel haberler alırlar inşallahtransfer sonrası yolculuğu ne zaman yaptınız ben bu soruyla kendi başımı çok ağrıttım ya
Maşallah ne güzel ya , darısı bizimkine inşallah , eve gelince nelere dikkat ettin peki ? Kaçıncı gün embriyo suyduBen bı saat hastanede yattım sonra kalkıp 1,5 saat yol geldim evime şükür tutundu bebişim
5. Gün embriyosuydu canım tek embriyo transferi oldu en fazla iki gün dikkat ettim iş yapmadım yattım hep yürüyüş daha iyi yarım saat yatıp 5 dj dolandim kan akışı için yediklerime içeriklerine de takıntı yapmadım hep aynı kafadaydim sağlıklı embriyo şartlar uygunsa zaten tutunur. Sadece negatif pozitif öğrenmek için her gün test yaptım stresi atmam lazımdı 5. Gün gördüm sukur. Evindesin keyfini çıkar bol bol konuş minik embriyonla ins güzel haber alirsinMaşallah ne güzel ya , darısı bizimkine inşallah , eve gelince nelere dikkat ettin peki ? Kaçıncı gün embriyo suydu
5.gün gördüğünüzde net mi silik miydi ikinci çizgi? Benimde 5.gün embriyosu bir tane koyuldu ve meraktayım ama kendimi tutmaya çalışıyorum daha çok başındayım transfer gününü de sayarsam 4.gündeyim.5. Gün embriyosuydu canım tek embriyo transferi oldu en fazla iki gün dikkat ettim iş yapmadım yattım hep yürüyüş daha iyi yarım saat yatıp 5 dj dolandim kan akışı için yediklerime içeriklerine de takıntı yapmadım hep aynı kafadaydim sağlıklı embriyo şartlar uygunsa zaten tutunur. Sadece negatif pozitif öğrenmek için her gün test yaptım stresi atmam lazımdı 5. Gün gördüm sukur. Evindesin keyfini çıkar bol bol konuş minik embriyonla ins güzel haber alirsin
İnsallah canım darısı başına isteyen herkesin. Benimde tek konuldu silikti normal testte buraya atmıştım erken gebelik testinde belirgindi baya.5.gün gördüğünüzde net mi silik miydi ikinci çizgi? Benimde 5.gün embriyosu bir tane koyuldu ve meraktayım ama kendimi tutmaya çalışıyorum daha çok başındayım transfer gününü de sayarsam 4.gündeyim.
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve kucağına almak nasip olur❤
Bakalım ne kadar dayanıcam ben de:) test gümümü beklemeye kararlıyım ama iç ses bi yandan dürtüyor birkaç gün sonra yap diye:) hepimiz için hayırlısı olsun inşallahİnsallah canım darısı başına isteyen herkesin. Benimde tek konuldu silikti normal testte buraya atmıştım erken gebelik testinde belirgindi baya.
Ben yaparım sanırım ya :)Bakalım ne kadar dayanıcam ben de:) test gümümü beklemeye kararlıyım ama iç ses bi yandan dürtüyor birkaç gün sonra yap diye:) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?