Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hepinizi tebrik ediyorum moral oldunuz :dua: transfer günü sonrası neler yaptınız ne yediniz nelere dikkat ettiniz yolculuk yaptınız mı paylaşırsanız çok sevinirim

Hepinizi tebrik ediyorum moral oldunuz :dua: transfer günü sonrası neler yaptınız ne yediniz nelere dikkat ettiniz yolculuk yaptınız mı paylaşırsanız çok sevinirim

Cnm benim silik cikiyor kan tahliline gidemedim o yuzden kesin hamileyim diyemiyorum diger arkadaslar yardimci olsunlar.

Ama hepsinin soyleyecegi sey rahat ol stres yapma bu cok cok onemli

Teşekkür ederiz sağol😊 beni 6 7 saat kadar hastanede yatırdı doktorum sadece yemek için 15 dk kadar yatakta oturdum hiç ayağa kaldırmadı tuvalet ihtiyacı için sürgü verdiler.sonrasında 2.5 saat yol gittik şehirdışından istanbula gidiyordm ben eve geldim uzandm dinlendim yemek için kalktm mutfakta oturarak yemek yedim.1 saat komşum geldi akşam onunla oturdum.sonraki 3 gün bazen yattım bazen oturdum hiç ev işi yapmadım yemekte yapmadm eşim yaptı akşamdan ama yanımda kimse yoktu kendi yemeğimi kendim ısıtıp koyup yedim kalkıp gezındım genelde yarım saat kırk dk bir ya işim olunca ya su ilaç wc vs için kalktm giyinirkende eğilip kalkıyorsun muhakkak yerden birşey alıyorsn fln ama yavaş yavaş hızlı hızlı yürümedim ani eğilip kalkmadm😊ilk defa transferden sonra 3.gün dışarı cıktım arabayla gittik gittiğimiz yerde oturdum ama ağır hiç birşey dokunma sürahi tencere vs onları kaldırdım sıkıntı yok😊 5.gün gidiş dönüş yarım saat mesafede sağlık ocağına yürüyerek gittim dün çarşıda gezdim tabi dinlendim aralarda😊yediklerime gelince transferden 1 gün önce başlayarak transfer günüde dahil 5 gün bir dilim ananas 1 ananası beş eşit parçaya bölmüştüm.sabah guzel kahvaltı 1 bardak ılık süt 2 kayısı öğlen sebze yemeği çorba 1 avuc kabak cekırdeği 1 avuc dut kurusu gün içinde bir kase ev yoğurdu akşamda normal yemek.😊 tabiki rabbimin taktiri ben elimden geleni yaptım verip vermemek ona kalmıştı Allah ım nasip etti herkese de nasip etsin🙏

Merhabalar bende mesajlarınızı okuyarak katıldım aranıza ve mesaj atmak istedim benim de 1 mayıs trasferim oldu bugune kadar Bi belirti olmadı ama nebileyim kısmet her şey 🥰

Back