- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
5.gün embrıyosu 8.günümdüKacinci gün embriyosu ???
Ve kacinci günündü
5.gün embrıyosu 8.günümdü
Hepinizi tebrik ediyorum moral oldunuztransfer günü sonrası neler yaptınız ne yediniz nelere dikkat ettiniz yolculuk yaptınız mı paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ederiz sağolHepinizi tebrik ediyorum moral oldunuztransfer günü sonrası neler yaptınız ne yediniz nelere dikkat ettiniz yolculuk yaptınız mı paylaşırsanız çok sevinirim
Seni arıyorum cnm burda buldum çok sevindim tuttuğuna ins sağlıkla al kucağına süper haberGaliba hamileyiiimmmm
Çook teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsinSeni arıyorum cnm burda buldum çok sevindim tuttuğuna ins sağlıkla al kucağına süper haber
Tebriikkleer canm hayırlı olsun benınde bugün 8.gündü benimde 106.91 çıktı sağlıkla kucağımıza alalımHanımlar bende dün test yaptım transferin 8.günü 5.gun embriyosu 109 cikti sonuç
Amin canım inşallah, darısı tüm bekleyenlereCok sevindim canim, hayirlisiyla kucagina da almak nasip olsun insallah
Yarın arayıp isteyeyim olmazsaTest yapmadan once ne kadar birikmis idrarin oldugu, su icip icmedigin gibi seyler farkediyor.
Istersen aile hekiminden bir kan trsti iste, belki verir. Benimki tup bebek oldugu icin vermisti. 48 saat arayla baktin mi anlasiliyor saglikli bir gebelik olup olmadigi.
İnşallah insallah yarın bidaha kan vrcem bakalım inşallah yükselirTebriikkleer canm hayırlı olsun benınde bugün 8.gündü benimde 106.91 çıktı sağlıkla kucağımıza alalım
Maşallah kucağınıza almak nasip olsun hayırlısı ileHanımlar bende dün test yaptım transferin 8.günü 5.gun embriyosu 109 cikti sonuç
İnşallah Rabbim mübarek ayda gönülden isteyen herkese nasip etsinMaşallah kucağınıza almak nasip olsun hayırlısı ile
Sonuc ne olduKan verdim sonuç bekliyorum dua edin kizlar çok korkuyorum ❤
Sonuc ne oldu
6 gün olmasina ragmen cok iyi çıkmış insallah yükselirBugun 6.gunum 18.2 çikti degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?