Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

merhaba siyah olarak değilde köyü kahve olarak geliyor benim de 6 haftalık hamileyim hatta lekelenmem bile var ama kesede ve rahimde kanama yok dedi doktor benimde icim rahat degil
Yaaa çok sevindim sizin adınıza hamilelikte olması normalmiş bir problem olarka görülmüypr bu durum bildiğim kadarıyla. Ama anlıyorum insan yine de huzursuz hissediyor ya bişey olursa diye. Bende aslında olma sebebinin alternatiflerini çok iyi biliyorum ama bilmek bu koşullarda hiç bişeyi değiştirmiyor. En kötü senaryo hep akla geliyor. Ama sizin durumunuz farklı nolur içinizi ferah tutun bebişiiz huzursuzluğunuzu hissetmesin kıyamam ona daha minnacık

Korkma canım bu jelden dolayı oluyormuş bunlar bana verilen kağıtta yazıyor . Yoğun kanama olmadıktan sonra sorun olmuyor.
Ya çok teşekkür ederim bende de yazıyor ewt ama bian görünce korktum baya. Bugun transferin 10. Günü azaldıkça kafayı yiyor insan. Belki tutunma kanamasıdır diyip avutmaya calışıorum kendimi. Sizin kaçıncı gün?

Benimde 8. Günüm. Korkma herkesde oluyor bu jelden kaynaklı bence .

Benimde 8. Günüm. Korkma herkesde oluyor bu jelden kaynaklı bence .
Allah razı olsun hepinizden bian ağlamamı durduramadımama yazdınız ya içim ferahladı. Allahım duysun sesimi hepimize bağışlasın yavyularımızı sağlıkla huzurla mutlulukla kusursuz gelsin dünyaya hepsi ve tüm hayatlar sağlıkla huzurla geçsin inşallah çok teşekkür ederiminşallah güzel sonuç alırım bende hayırlısıysa sizlerden de güzel haberleri duyarım inşallah

Inşallah üzme kendini en kötü etken stres uzak dur stresten az kalmış test gününe zaten . Kaçıncı gün embriyosu senin

Benim de 3. Gün embriyosu. 6. Gün ve 8. Gün idrar testi yaptım negatif ama teste çıkmayabilir bunu bilerek yaptım sali yi iple cekiyorum
Aynen öyle benim bir önceki hamileliğim kendiliğinden tedaviyi bırakınca oldu. Sonra düştü. Ama hamile kaldığım ay test yaptırıştım kan testi tsh falan içşn hazıryapılırken hch de istedim. Ama negatif çıkmıştı. Hamile olmama rağmen kanda bile çıkmadı erken olunca gebeliğimbence güzel haberler vereceğiz inşallah birbirimizeAynı gün bakılcak kanlarımız bakalım neler olcak

Inşallah güzel haberler veririz . Bu benim ikinci denemem dondurulmuş. Birinci denemeden bir oğlum var 4 yaşında. Şimdi kardeş istiyoruz . Tabi bu olmazsa tek kalacak gibi çünkü tekrar denemeye imkanımız yok . Hayırlısı hakkımızda .

Maşallah Allah bağışlasın çok sevindim siZin adınızahiç belli olmaz bu işler Allah bir anda hiç ummadığın zamanda rahmine koyar bir bebecik belli mi olur? Bence gğzel haberler gelcek senden

Maşallah Allah bağışlasın çok sevindim siZin adınızahiç belli olmaz bu işler Allah bir anda hiç ummadığın zamanda rahmine koyar bir bebecik belli mi olur? Bence gğzel haberler gelcek senden

Inşallah . Rabbim herkese nasip etsin. Ilk denemede çok cahildim 19 yaşındaydım nasıl oldu tedavi nasıl geçti günler anlayamadım gibi. Bu sefer çok stresliyim annelik duygusunu tekrar yaşamak istiyorum . En çok da oğlum için çok istiyor kardeşi olmasını olmazsa nasıl di cem olmadı diye bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Inşallah birbirimize güzel haberler veririz ❤❤

KArdeşi gelecek ben gönülden inanıyorum. Oğlunda çok iyi bir abi olacak inşallahAllahtan hep iste hiç vazgeçme ne olursa olsun

Korkma canım bu jelden dolayı oluyormuş bunlar bana verilen kağıtta yazıyor . Yoğun kanama olmadıktan sonra sorun olmuyor.
Valla Ne bileyim kuzum olmasa icim daha rahat etcek doktorda dedi kanamam yok dedi ama işte genede olmasa daha rahat olcam bide igne kalcami taş gbi yapti

Saolun Allah sizede nasip etsin ins bi tane kızım var çok istiyor kardeşi olmasını kızımda boyle bisi olmamıştı 11.haftaya kadar lekelenme yasamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…