- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
İnşallah iyi olur canım moralini yüksek tut korkmaGünaydın herkese benim ilk denememde tutunmuştu bebeğim herşey güzel gidiyordu 9.haftamda kalbi durdu kürtaj oldum inşlh şimdikiler benimle kalır hep dua ediyorum 9.gün 7 mayıs hcg testim var çok korkuyorum
Zannetmiyorum canımEvet gerçekten cahiller , nasıl mantıkları var anlamıyorum. Siz çok iyi yapmışsınız türkiyeye gitmekle. İnşallah dediğiniz gibi tutar da başka şeylere gerek kalmaz. Amin amin çok gaddarlar gerçekten. Birşey soracağım Benim bugün 9. Günüm transferden sonraki, çatlatma iğnesini ayın 20sinde akşam vurulmuştum acaba halen etkisi var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda
Bende 4 cü günüm cidden zaman durdu sankiİnşlh cnm sağolasın son günler sanki hiç geçmiyor
Beklemek çok zor cidden benim de 6 mayıs test günüm .Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım, 9.güne test vermişler de merak ettim :)İnşlh cnm sağolasın son günler sanki hiç geçmiyor
Bir kısmını sigorta karşılıyormuş canım bizim ödeyeceğimiz tutat belirtilmedi daha , belli olursa yazarım sana :)Sneeuwvlok Hollanda’da maliyeti ne kadar tüp bebeğin kaç Euro tuttu toplam
Haa anladım canım ,benim de transferin 9. günü bugün :) hadi inşallah hayırlı haberler alırızYok cnm transferimin 9.günü demiştim ayın 7.de test günü bu arada 3.gün embriyosu 2 tane
Bende Hollanda da doğdum büyüdüm oranın vatandaşıyım evlenip buraya Türkiye’ye geldim omdan merak ettim yanlış anlama sakınBir kısmını sigorta karşılıyormuş canım bizim ödeyeceğimiz tutat belirtilmedi daha , belli olursa yazarım sana :)
Yok canım niye yanlış anlayayım olabilir yani sorabilirsinBende Hollanda da doğdum büyüdüm oranın vatandaşıyım evlenip buraya Türkiye’ye geldim omdan merak ettim yanlış anlama sakın
Hahah Hadi ya tam tersiYok canım niye yanlış anlayayım olabilir yani sorabilirsinbende tam tersi Türkiye'de doğdum büyüdüm hollandaya gelin geldim
Evet gerçekten cahiller , nasıl mantıkları var anlamıyorum. Siz çok iyi yapmışsınız türkiyeye gitmekle. İnşallah dediğiniz gibi tutar da başka şeylere gerek kalmaz. Amin amin çok gaddarlar gerçekten. Birşey soracağım Benim bugün 9. Günüm transferden sonraki, çatlatma iğnesini ayın 20sinde akşam vurulmuştum acaba halen etkisi var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda
Yok kan testini söylemediler hiç, sadece evde test yapmamı söylediler. Ben burda kan testi yapacaklarını da sanmıyorumCatlatma ignesinin etkisi 12-14 gune kadar gecer. Sizin 15 gun olmus, etkisi gecmistir. Test yapabilirsiniz evde isterseniz. Kan testi verdiler mi size 48 saat arayla iki kere?
Yok kan testini söylemediler hiç, sadece evde test yapmamı söylediler. Ben burda kan testi yapacaklarını da sanmıyorum
merhaba siyah olarak değilde köyü kahve olarak geliyor benim de 6 haftalık hamileyim hatta lekelenmem bile var ama kesede ve rahimde kanama yok dedi doktor benimde icim rahat degilBu arada biraz önce jel kalıntıları simsiyah olarak geldi tuvalet kağıdınasanırım kanamam kurumuş bu iyi mi kötümü bilmiyorum. Jel yuzunden diyenler de var.tutunma kanaması diyenlerde. Normal bişey diyor hemşireler ama yine de insan huzursuz oluyor. Canım çok sıkıldı aynı şeyi yaşayan var mı aranızda. Olan varsa nolur bişeyler yazsın çok teşekkür ederim
merhaba siyah olarak değilde köyü kahve olarak geliyor benim de 6 haftalık hamileyim hatta lekelenmem bile var ama kesede ve rahimde kanama yok dedi doktor benimde icim rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?